Clubul coafezelor-stylistelor ( 1 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

mersi mult de sfaturi!
Sincer nu ma asteptam sa imi raspunzi asa de repede si ma gandeam ce am sa facvineri cand ma duc la coafor.Nu am din pacate cam digitala ca sa pot trimite o foto.Mereu zic ca imi cumpar dar cum nu sunt pasionata de foto,neglijez.Am facut curs de machiaj asa ca iti dau niste amanunte care nu stiu cat te vor ajuta dar...Deci blonda vopsita,ochi caprui,ten f deschis,fata ovala(cu un pic de falcute)
Am vazut o data o reclama la loreal intr-un coafor unde o tipa avea o culoare care mi-a placut f mult.Acum peste blond cred ca se poate aplica.Era un cafea cu lapte asa ceva f dragut.Am sa vad...Deci fara suvite???
Altceva vroiam sa te intreb.Ai vazut-o de curand pe Loredana Groza?Imi place tare mult cum are ea parul vopsit.Este blonda dar pe varfuri are ca niste fumuri(nu stiu cumsa explic)bej.Ceva f discret!Ai vazut?stii despre ce vorbesc?Pt ca nu este, cum am mai vazut pe la altele,parul de deasupra blond si dedesupt negru.Este ceva f discret si dragut dupa parerea mea.Ce zici?
Astept raspuns si iti multumesc ca ai timp sa ne pui si pe noi la curent cu ce se mai poarta caci aici in Elvetia femeile lasa f mult de dorit in privinta modei si nu prea ai de la cine te inspira.Cand mai vin pe acasa mai imi clatesc si eu ochii sau in Italia.Pupici !Salut toti romanii oriunde s-ar afla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

fetelor poate ma ajutati si pe mine cu un sfat ...e iminenta o schimbare de look si nu sunt deloc hotarata...scurt gen halle berry sau ceva buclat marilyn monroe...daca vreti sa va uitati pe foto sa va dati cu parerea..multumesc

uitasem , vreau sa schimb si culoarea..acu sunt oarecum roscata deschis
la origine aveam un frumos par lung, ondulat(castaniu inchis)..dar acu e vopsit, ciopartit...am o claita de fan in loc de par pe care il tin prins ca altfel e jale

alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am nevoie de un sfat, sper sa-mi dati niste sugestii...parul meu natural e saten mai degraba spre inchis in ultimii ani. n-am avut ce face si m-am facut blonda, cu l'oreal ultra bleach sau cum s-o mai fi chemand. desigur, daca nu pun ceva in obraji si ruj arat ca moartea-n vacanta pt ca-s tare palida, daca mai e si o zi cu cearrcane e si mai trist, v-as arata o poza, numai sa gasesc ceva. acum m-as face un saten inapoi ca sa nu se mai vada radacinile asa urat cand creste parul. sincer, nu cred ca blondul e de mine. intrebare: se va mentine culoarea pe asa un blond? ce culoare/marca imi recomandati? sa ma vopsesc acasa singura sau sa fug la coafor?
multumesc mult
si pozele blonda:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/detail?.dir=c653&.dnm=2d91.jpg&.src=ph
si oarecum culoarea naturala pe care o mai imbunatateam din cand in cand:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/detail?.dir=db7d&.dnm=5c49.jpg&.src=ph

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bun gasit!

Doris ce idee buna sa deschizi un asa subiect!

Eu am o intrebare care ma framanta de ceva vreme: dupa ce am schimbat prefixul la 30 am simtit ca e ceva de schimbat la mine, ca sa nu ma mai gandesc atat la chestia asta cu varsta. Asa ca mi-am facut programare la coafor saptamanal ca sa-mi coafez parul (intins, cu ceva onduleuri la varf). Ei, aci este intrebarea: daca il intind o data pe saptamana e prea mult pentru el? Risc oare sa ma trezesc cu un par tocit si degradat in scurt (sau mai lung) timp? Tipa la care merg am vazut ca imi pulverizeaza pe par o solutie de protectie pentru uscarea la caldura (sau asa ceva) si totusi: e prea mult de 4 ori pe luna? Ma gandesc la persoanele publice care se coafeaza in fiecare zi...lor cum de le rezista parul asa de bine? na, ca au iesit mai multe intrebari...

Va multumesc de pe acum pentru raspuns.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza!

O sa va raspund pe rand:

Ramona, da, am vazut-o pe Loredana Groza.
Pentru ce doresti tu e nevoie sa mergi la un salon.
Sa iti faca baza un blond mai inchis si sub, suvite in degradeuri, cafea cu lapte.
Asta ar fi o solutie.
Ideea e sa nu fie prea contrastante culorile, intre cea de baza si mese.

Alinutza, ti-am vazut pozele, desi e greu sa dai consultatii dupa poza, fara sa simt la mana textura firului de par.
Dar, sincer, categoric te avantajeaza scurt.
Gen Luminita Anghel.
Ciufulit la spate, iar culoarea poate fi in continuare un roscat, dar nu foarte deschis.
Sau, un saten clasic aproape de nuanta naturala, ci irizari roscate.

Philip, categoric blond nu te avntajeaza.
Poti incerca Capuccino de la Garnier, chiar si acasa.
Si mai un sfat, schimba si tunsoarea, pentru un new look adevarat.

Simona, nu am inteles daca il intinzi cu placa sau cu peria si feonul.
Indiferent cum, daca la salon foloseste un spray protector, nu e nici o problema.
Cu placa, eu sincer am rezerve...folosita prea des, in timp distruge parul, chiar si protejat, in special pe nuantele de blond.

Sa fiti frumoase!


DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena d spune:

bun gasit si sa fiti mereu frumoase si dragastoase !

am o intrebare ptr. specialistele noastre: ce produs ptr. finisarea coafurii, produs care da stralucire parului, il face matasos si nu incurca firele de par, pot gasi pe piata romaneasca ?

am parul de lungine medie - 30cm, franjurat, culoarea saten mediu, vopsit in fiecare luna, tratament cu masca din "maioneza", masca l'oreal, balsam, intins si uscat putin la virfuri cu peria rotunda cu aer fierbinte. mai aplic keratina la citeva luni odata - 1 flacon.

parul este normal, nu este uscat, degradat, arata f. bine, dar as dori sa aplic un produs (eventual profesional) ptr. stralucire si obtinerea efectului de matase la pipait. incerc sa il fac cit mai drept, doar usor curbat la virfuri din uscarea cu peria.

am studiat putin problema, am cerut si sfatul coafezei, dar acolo unde ma duc eu are numai gama Matrix si ceva de la Dickson (sper ca am scris corect) - un flacon cu emulsie alb-roz, cu silicon.
sunt bune si astea, dar mai vreau un sfat specializat, as incerca mai intai ceva de la Wella, in comert se pare ca ar fi un spray ptr. stralucire - DESIGN Massive Shine - tub galben, sau ceva din gama profesionala.
sunt gata sa experimentez si alte marci, nu numai de la Wella.
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Doris esti atat de draguta ca mi-ai raspuns! Multumesc mult! De intins, il intinde cu peria si feonul, doar la breton mai pune placa foarte putin ca sa-l faca sa reziste o saptamana. Eu eram putin ingrijorata pentru ca vad peste tot ca se recomanda uscarea dupa spalare doar cu prosop si fara feon si imi puneam intrebarea daca ce fac e bine. Pe de alta parte trebuie sa facem ceva sa aratam bine si sa ne simtim bine.
Multumesc mult inca o data!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

doris, please, please da-mi o sugestie ce tunsoare m-ar avantaja! si saru mana mult pt raspuns. acu dau rapid o cautare sa vad cum e capucino asta...crezi ca-l pot vopsi imediat sau sa mai astept, saptamana trecuta mi-am vopsit radacinile. multam inca o data!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

revin ca nu-s lamurita...oare prinde capuccino ala pe blondul meu? sau tre sa ma vopsesc de mai multe ori? nici nu stiu cum sa intreb...of, cine m-o fi pus...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si-am mai patit una, aici nu este capuccino, sunt alte nuante decat in europa, chiar si decat in canada. ce-as putea alege de aici:
http://www.garnierusa.com/_en/_us/index.aspx

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput