Suflet de copil - ANDREI ONICIUC (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_free4ever spune:

Scuze ptr. absenta, dar noutati nu prea am avut. Din pacate Andrei este din nou in spital ,a racit la cap, un fel de meningita, dar o forma mult mai usoara. Din cate am inteles de la tatal sau acum este bine,totul este sub control. Mai sta cateva zile la spitalul de boli contagioase si apoi revine la spitalul la care ii va face analizele ptr. o noua cura. Se va vedea daca va mai fi nevoie. Noi speram ca va fi bine. Proteza in forma finala trebuie sa apara si va vom tine la curent. Tatal lui Andrei a venit sa ne ceara sfatul intr-o problema financiara si noi am pus cap la cap si i-am dat acordul sa scoata din banca 16 mil.Sa nu va suparati, dar acum va vom explica exact. Avand in vedere drumurile la Iasi din ultima perioada datorita complicatiilor lui Andrei a ramas fara bani, din cate am inteles a imprumutat de la Silviu bani de drum ca sa se intoarca de la Iasi. In plus mi-a zis ca ptr. 3 carute de lemne ca sa incalzeasca camera in care vor sta la iarna trebuie sa plateasca 9 mil. de lei. El s-a gandit, iar noi i-am dat dreptatate, ca mult mai avantajos ar fi daca ar lua cal si caruta(12 mil.), asa poate sa faca rost de lemne gratis, ptr. ca va lucra la padure si ii ajuta cu caruta pe acei oameni;isi poate aduce recolta de pe camp fara sa plateasca si poate asigura o paine si mai mult (acum in plin sezon ), la familia lui.Din banii castigati cu calul si caruta a zis ca asigura drumurile la Iasi si daca il ajuta Dumnezeu pune un ban ptr zile negre , sa dea Dumnezeu sa nu fie. Alti bani nu s-au mai scs ,doar acestia. Restul ii trebuie acum la Iasi ptr ca are de facut o analiza foarte scumpa nu am retinut exact, din care o parte plateste Casa de Asiguarari ,dar o parte(substanta de contrast) trebuie sa o plateasca el si costa 2 mil si ceva . Cei 27 de mil.care au fost dati in avans ptr proteza raman in continuare ptr. proteza finala.
Noi va multumim din tot sufletul tuturor ptr. sprijin .Felicitari ptr. ce ati facut ptr. Bella la toata lumea
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Imi pare rau sa aud ca Andrei e bolnav.
Imi pare de asemenea rau ca timpul nu mi-a mai permis sa ma implic asa tare ca inainte in cazul lui Andrei...insa nici nu stiu bine cam ce ar fi de facut acum.

Alina, cu iertare, dupa scoaterea banilor, cat mai au in cont?
E de inteles ca banii astia nu vor ajunge pt proteza finala..probabil vor fi cheltuiti pana atunci in conditiile in care Andrei inca mai are pb..Asadar sper din inima ca banii pt proteza finala sa fie stransi atunci, mai aproape de 18 ani, pt ca acum e totusi prematur.
Acum insa revin cu rugamintea ca cine poate sa ii mai ajute cu alimente...iata lemne pt iarna...poate aveti putin mai mult si ii puteti ajuta si pe ei..

Legat de proteza..oare de ce dureaza asa mult?
Cei care o vor trimite/aduce au cunostinte si in legatura cu o proteza definitiva, Alina? Au idee cat va costa si daca CAS-ul poate acoperi suma sau o parte din ea?

Sper sa auzim de bine. Andrei fii tare! Sanatate multa!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_free4ever spune:

Draga Motanik nu ai ptr. ce sa te scuzi, noi va multumim in numele lui Andrei si a familiei sale ptr. tot ce ati facut tu si membrii acestui forum. Fara voi nu s-ar fi strans atatia bani, nici copii nu ar fi avut hainute si nici parintii nu ar fi mai avut speranta. Bogdan a avut zilele acestea program lung la scoala, dar vineri va merge si va vedea exact cat a mai ramas in cont, oricum era o suma in valuta totusi considerabila. Cu alimentele si celelalte cheltuieli am inteles ca totul e sub control din moment ce si-a luat cal si caruta. Tatal lui Andrei a spus ca asa poate asigura mai mult familiei sale , poate umbla si face un ban cu care sa acopere eventualele cheltuieli neprevazute si in plus isi poate rezolva treburile lui fara sa mai plateasca pe cineva.
Cu proteza s-a lungit ptr. ca in prima faza cand s-au pornit sa vina au fost inundatii la noi si nu au mai putut ajunge, apoi au intrat in concediu; in final cand au hotarat sa vina din nou, doctorul de aici cu care tin legatura plecase intre timp in concediu. Acum mai este un pas. Andrei a slabit foarte mult in urma complicatiilor si masurile luate in urma cu cateva luni nu mai corespundeau, de aceea i-au reglat-o din nou si acum o asteptam gata de pus in functiune. Domnul doctor a spus ca acum in septembrie au iarasi drum in Moldova si cand va veni Andrei sa aiba ambii papuci,iar in 2 saptamani poate alerga.
Cu banii de proteza finala am inteles ca si CAS VA ACORDA UN PROCENT NU STIM EXACT DAR NE VOM INTERESA, BANII DATI IN AVANS-27 MIL RAMAN IN CONTINUARE LA FUNDATIE. ACEEASI FUNDATIE VA FACE SI PROTEZA FINALA. Tatal lui Andrei a cumparat un bout asta iarna, primavara daca nu ma insel cu 2.5mil si acum il poate vinde cu 15-20 mil. Banii acestia si altii din vanzarea animalelor pe care le va creste vrea sa ii puna in banca, daca nu apar din pacate alte probleme....Sa speram ca nu. Oricum momentan s-a facut ce era de facut(proteza provizorie si stabilizarea cat de cat financiara plus rezerva ptr Andrei ceea ce le-a dat speranta si incredere in viata) si va multumim ptr. tot, daca va mai aparea ajutor pe parcurs e bine venit. Dar etapa finala e atunci in preajma cand vom sti exact costurile , cat da CAS-ul, daca va mai ajuta fundatia in caz ca exista o diferenta, ptr. ca acum a ajutat si ii multumim din suflet.
Cu drag Alina si tinem legatura
Sanatate multa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Faptul ca fundatia tine cei 27 milioane pt proteza definitiva e un lucru bun dar sper ca au acte pt ei, dovada ca i-au dat CAS-ului..
Si ca acopera ei iar parte din suma pt definitiva e excelent, asta inseamna ca va fi mult mai usor (sper sa nu dureze si atunci asa de mult ca acum..) pt fam Oniciuc sa se descurce.

Noi suntem in cont aici pt ei dar daca inteleg eu bine campania pt Andrie si-a atins scopul pt moment, da? Asta nu poate decat sa ne bucure pe toti dar vreau sa aud si ca Andrei a scapat de boli si ca merge la scoala si ca totul e bine. Hai Andrei ca se poate! Fa asta pt noi!

Alina, tinem legatura

Numai bine!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Alina, iti multumim pentru faptul ca ne ti la curent cu situatia lui Andrei. Ne rugam ca proteza provizorie sa ajunga cat mai repede ca Andrei sa poata sa se deplaseze mai bine.

Ma bucur sa aud ca a trecut peste problemele de sanatate avute.



_

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!



Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!


Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!


Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Vesti bune, am primit un cec de $200 si bani pe PayPal de la un prieten, deci pana acum am de trimis in Romania suma de $252.53.

Multumesc tuturor celor ce sunt alaturi de Andrei.

_

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!



Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!


Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!


Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_free4ever spune:

Salutare tututror, a ajuns proteza la spital la Suceava si domnul doctor Opincaru a oprit-o la el pana vine Andrei de la Iasi. Pentru banii care s-au dat avans la fundatie este chitanta si am facut si copii in caz de ceva deci totul e sub control. Situatia la banca este urmatoarea:
70 euro
10.652.100lei
450,23 dolari
Andrei trebuie sa mai stea in spital la Iasi cam 10 zile ca sa faca si analizele sa se vada daca boala a aparut, dar mai intai trebuie sa termine antibioticele ptr. raceala. In rest totul este bine
Va pup si va multumim
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Cine mai are vesti despre Andrei? Cum se mai simte?


Adela , mamica de


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_free4ever spune:

Buna ziua tuturor si multumiri din suflet ptr. cec. Imi cer scuze dar nu prea am avut acces la net,dar ne vom conecta acsa si va fi mult mai usor. Andrei a fost la Iasi si analizele i-au iesit bune,a mai facut o cura si zilele acestea trebuie sa ajunga acasa. Cu proteza e ok, ii vine, dar este o perioada de acomodare, mai ales ca atunci cand a primit-o era foarte slabit datorita meningitei.
S-a mai strans o suma de 1.350.000 prin intermediul unei fundatii care venise la scoala sa stranga ptr un alt caz.A auzit insa de cazul lui Andrei si au facut eforturi sa stranga bani din clase.
Zilele acestea s-a mai primit o scrisoare prin care o doamna din Bucuresti doreste sa dea mai multe lucruri , printre care un televizor Sirius si un congelator Arctic,dar e greu cu transportul si trebuie sa vedem. Este greu si ptr. ca doamna nu a lasat nici un numar de telefon la care sa o contactam , vrea raspunsul nostru prin scrisoare cea ce ingreuneaza situatia,trebuie sa ne gandim sa gasim o solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Mersi mult pentru vestile bune pe care ni le-ai dat.
Doream sa te intreb cum consideri ca ar fi bine sa trimit banii pe care-i am pt Andrei?
O posibilitate ar fi Wester Union, dar vor lua ceva comision. Din pacate acum nu stiu pe nimeni care sa mearga in Romania, deci nu am prin cine sa-i trimit. O alta posibilitate ar fi sa asteptam putin si poate se gandeste cineva sa viziteze Romania. :)
Tu ce parere ai?


Salutari lui Andrei si familiei.

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!


Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!


Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput