cum sa procedez?

cum sa procedez? | Autor: lyvya

Link direct la acest mesaj

Am o problema care sa zicem ca din punctul unora de vedere nu este chiar o pb.Uitati cum stau lucrurile:As vrea sa merg la un control ginecologic...faza e ca nu prea se stie de viata sexuala si daca ii cer o trimitere medicului de familie( mentionez ca e o gura sparta) o sa afle toata lumea ca am cerut o asemenea trimitere...si nu vreau asta acum.As fi mers la un cabinet particular,dar din pacate nu am bani suficienti pt moment.Ma gandeam sa inventez ceva...aici apare pb ca nu stiu ce sa inventez..sa-mi dea trimitere la ginecolog si sa ma consulte..dar ce as putea spune? are cineva vreo idee? eu nu prea stiu.faza mai aiurea e ca medicul da trimitere si scrie o anumita problema..poate nici nu ma consulta daca nu scrie pe trimitere..habar nu am.cum sa procedez?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

eu stiu, spune-i ca ai niste scurgeri urit mirositoare de cind ai folosit unele tampoane interne si ai vrea sa te vada un specialist, el pe trimitere nu va scrie nicidecum un diagnostic ca doar nu te-a consultat el...
scurgeri au si persoanele f. tinere care nu au viata sexuala, asa ca
dar nu-s lamurita cine nu vrei sa afle, cumva parintii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

lyvya eu m`am dus si m`am inscris la planning familial. Nu te costa nik, te duci cu buletinul si nici nu`ti trebuie trimiteri de la medicul de familie.
Cand ai o pb, nelamurire - faci act de prezenta acolo, consultatiile sunt gratuite, testele la fel.
Plus ca de acolo poti sa iei prezervative gratuite & anticonceptionale la preturi mai mici decat la farmacii. Eu cu prezervativele nu le am, dar Logest`ul il iau cu cateva zeci de mii mai ieftin decat la farmacie.


If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ideea cu planingul familial e mai buna decat cu medicul de familie.Ei chiar te obliga sa megi periodic la controale ca altfel nu iti mai prescriu anticonceptionalele
Succes!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Sunt de-acord cu Asi, mai bine nu spui nic la parinti si mergi la planning, poate chiar intr-o zi de scoala ca sa nu te intrebe pe unde ai umblat.

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

super buna ideea cu planning! Nu m-am gandit..nici prin gand nu mi-a trecut.trebuie sa fie si prin Bucuresti. O sa caut pe net.Asa am sa fac. Nu mai e nevoie sa-mi spuneti pt ca e f buna ideea asta. Daca cineva poate...sa inchida subiectul asta..ca am gasit solutia.multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

Stie cineva unde pot sa gasesc mai multe info despre planning familial? Cred ca o sa mai deschid un subiect cu aceasta tema sa vdm dc stie careva de prin bucuresti un gasesc asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

dute la un cabinet particular si sigur nu va afla nimeni.
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Lyvya, la orice spital din asta de specific, intrebi la poarta si te indruma la planning. Acolo gasesti toate informatiile de care ai nevoie.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Eu cand eram pustoaica mergeam la un centru de planning care se numea SECS ( Societatea de Educatie si Contraceptie Sexuala). Nu stiu dc mai exista dar erau pe undeva pe la Policlinica Leu. Cauta si tu pe net...

Hai ca am cautat si mai exista dar nu au pagina de net. Da si tu un tel la informatii si cere nr de tel... Daca nu te descurci, zi-mi si-ti dau pe PM locatia exacta.

Dana si nazdravanu' de Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Daaa..si eu mergeam la SECS cand eram mica
M-a dus acolo o prietena.Dar locatie era pe undeva pe langa Bd Dacia.
Oricum cand am ajuns acolo m-am speriat, ca m-a luat in primire o matahala de femeie, inalta, grasa, nepieptanata, care vroia sa ma puna pe masa, sa ma consulte. Cred ca acceptam, dar cand m-am uitat la halatul ei ziceai ca a venit de la aprozar si in drum a trecut si pe la macelarie.Era foarte murdar in special in zona burtii.Mi s-a facut scarba si i-am spus ca nu sunt pregatita si ca vin data viitoare. Nu a zis nimic, nu prea i-a convenit ca se cam plictisea acolo...cel putin asta ii era fatza...de plictisita, si m-a invitat in cabinetul d-nei doctor.
Ufff, am respirat usurata, credeam ca ea era medicul.
Asa ca nu am mai facut nici o analiza pe acolo.
Nu mai stiu care sunt preturile, dar s-ar putea la policlinicile cu plata sa fie mai ieftin.
Parca cei de la Medsana acorda reduceri pentru elevi, studenti...nu mai stiu daca e de actualitate.

Mergi la inceput