Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti -2

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Doamneeeeeee,tre sa ma racoresc,ca tocmai m-am enervat azi pe un motiv ca asta: Doamnelor,ma calca pe nervi,ma irita rau,ma scot din sarite barbatii aia libidinosi din mijloacele de transport in comun,care iti arunca priviri lascive (de zici ca mai au un pic si le curg balele pina la briu),te vad ca te enerveaza,ii sagetezi cu niste priviri sugestive si ei continua sa se uite tamp,mai,mai sa sara pe tine.....
Unul ca lumea nu o facea......

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliabr spune:

Pe mine ma scot din minti persoanele care " ma inghesuie cu prietenia" si eu n-am nici o treaba cu ele. Vin sa-mi spuna ceva si se opresc la 5 cm de mine si eventual mai si pun mana pe mine.
Se baga in sufletul meu si ma enerveaza cumplit.
Eu fac un pas in spate ca sa las o distanta mai mare intre noi, ele fac doi pasi in fata ca sa ma inghesuiasca si mai tare. Imi vine sa le spun vreo doua sa ma tine minte toata viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Ma enerveaza persoanele care vorbesc de nu se mai opresc, ca raspuns la un simplu "Ce mai faci?", spus asa, doar de politete.Mi s-a intamplat recent cu o cunostinta in parc, in 5 minute ajunsese sa-mi spuna si cum a impartit soacra ei mostenirea intre copii, si cum isi imprejia o pauzaste terenul pe care l-a cumparat sa-si faca casa mai tarziu, etc... Nu mai puteam efectiv s-o urmaresc, ma obosise pt. ca vorbea continuu, trecand de la una la alta fara nici o legatura.
Ma mai enerveaza barbatii care iti spun "domnita" .
Si vecina de la doi care isi lasa pisica singura in casa cu zilele si pute ingrozitor pe toata scara si nimeni nu ii zice nimic de jena, ca e domnisoara batrana si profesoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr
Hai sa ma descarc si eu... aseara am venit din oras, am urcat pe jos pan' la 7, cu fata, ca liftul era defect...eh, na, se mai intampla... dimineata am plecat cu fata in piata, am coborat pe jos, ma gandeam cu groaza ca voi urca 7 etaje cu papornitzele in brate... surpriza, cand am intrat in scara, tocmai coborau baietii de la depanari, reparasera liftul... imi venea sa-i pup!!!... Da' mai apoi, la vreo ora, am fost chemata la serviciu, asa ca ia-ti, Dora, fata de mana si... surpriza... iar pe jos... aceeasi problema... acu' m-am intors de la munca, am urcat 7 etaje, cu fata de manuta, pe jos... si as vrea sa-i trimit pe "baieti" undeva... ghiciti unde?

Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Mda, ma enerveza cumplit, cumplit prostia si deci oamenii PROSTI!!Care desigur mai sunt si mitocani si increzuti...! Ma mai enerveza ff rau mirosul oribil din mj. de transport, barbatii nesimtiti care dau buzna sa stea ei pe scaune sau sa intre ei primii pe usa, precum si orice fel de vanzatoare/lucrator comercial care te trateaza cu sictir desi TU esti clientul care platese niste bani...ma refer la orice situatie! Asa, si ma mai enerveaza diverse vecine care cum aud zgomot pe hol deschid repede, repede usa sa vada ele exact ce se intampla :"Am auzit zgomot si nu stiam cine e....!" As mai avea de zis, dar nu ma mai intind...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Doamne, ce subiect !!!! De ce nu l-am vazut pana acum !??!?!
Ma enerveaza cumplit faptul ca nu am cum sa-mi tin copilul langa mine, si tb sa stea la ai mei in timpul saptamanii (ai mei se ocupa de ea de nota 20, dar ,.... nu e langa mine), ma seaca faptul ca muncesc ca o tuta si nu-mi permit sa-mi iau un apartament cu 2 camere (sau o garsoniera macar), ma scoate din minti lenea si dezinteresul pentru propria afacere care l-a apucat pe seful meu, il doare in daca treaba merge sau nu, la o adica poate sa dea totul dracului si sa traiasca linistit din inchirierea spatiului ! Ma mai enerveaza si propria mea prostie, ca pana la 31 de ani cat am nu am fost in stare sa realizez ca pot cere mai mult de la viata, sint isteata, descurcareata si placuta, de ce naiba a trebuit sa stau 8 ani in firma asta si sa-mi omor creierii si nervii pentru nimic !??!?! DA, MA ENERVEAZA FAPTUL CA SINT PROASTA !!!!!!!!
WOW, a fost bine, mai vin pe-aici !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne
www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank">Votati Bianca Alexandra pentru o viata mai buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Incerc sa va citesc pe toate/toti .... sa nu ma repet, dar nu cred ca pot, asadar sa ma descarc si eu nitel:
- persoanele care plescaie cand mananca;
- persoanele care isi sug dintii zgomotos dupa masa, in loc sa foloseasca o scobitoare;
- sa fiu batuta pe umar pentru a mi se atrage atentia;
- persoanele care imi spun sa ma relaxez ... ca altfel nu vine BB, sa mai trec pe la biserica ... etc. In general numai persoane care au ramas din prima;
- urasc sloganul: "seful are intotdeauna dreptate" si daca nu are: "se revine la regula nr. 1";
- cand culeg altii laurii pe spatele muncii mele ... iar eu n-am voie sa zic nimic ... ca de ... imi ridic singura statuie;
Ma mai gandesc si revin ... acu tre sa fug la scarbici.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Birocratia!
Am trimis niste bani prin posta acum 2 luni si nici acum nu au ajuns la destinatie.Acum,trebuie sa fac o reclamatie scrisa,insotita de chitanta depunerii banilor(noroc ca o mai am!) si sa astept pina posta o ia pe urmele banilor sa vada unde s-au impotmolit.....
Mai exista vreo tara unde sa se intimple asa ceva?


BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

-cei care isi pocnesc unghiile una de alta.
-cotoare de mar lasate prin casa.
-haine si obiecte aruncate.
-sa calc.
-numarul de zile de concediu pe an.
-sa imi umble cineva prin lucrurile personale sau sa ma intrebe chestii prea personale.
-cei care intarzie.
-manele si zgomote mari in general.
-pilosii care se baga in fata, spagarii (si cei care dau si cei care iau), parvenitii, barfitorii, cei care sapa pe la spate.

Si ar mai fi dar nu stiu acum...

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Ma enerveaza sa mearga televizorul cand eu nu ma uit. Si mereu imi dau seama de ce am draci, dupa vreo 2 ore de zgomot aiurea in urechi.

Ma enerveaza ca suna cineva la usa imediat ce mi-am culcat copilul de pranz

ma enerveaza ca ma trezeste cainele sa-l scot afara inainte sa ma trezeasca copilul

ma enerveaza la culme vecina mea, care e o proasta si se crede tare desteapta, urata cu draci si se vede frumoasa, uneori stau si ma uit la ea, in gradina (fara sa-mi dau seama) si mi se face pur si simplu greata. Ca are celulita pana si pe burta, si tot umbla in costum de baie. Acum nu zic ca tre sa fie perfecta, dar macar sa isi acopere partile nasoale, ca sa pot si eu sa mananc in ziua respectiva.

Ma enerveaza tot vecina mea, care are un copil tare cuminte (prematur care a stat 2 luni in spital, iar acum are 8 luni), care sta si se joaca singur, se culca frumos, mananca orice ii da, zambeste toata ziua.......iar ea se uita dezaprobator la al meu (care are aproape 2 ani acum) ca nu are chef sa manance mai nimic, nu sta locului o secunda, nu a suportat niciodata sa stea singur, pune mana peste tot, doarme doar 2 ore la pranz (nu 4 ca al ei)......si, in fine, e un copilas normal. Dar nuuuuuuuu, tre sa fie ca al ei, cuminte foc. o s-o vad eu cand ii mai creste copilul, si incepe si el sa se urce pe masa ei lustruita, sa-i scoata vasele din dulap, condimentele, ce mai apuca......sa-i zgarie podeaua cu ce nimereste....etc.

Ancuta 16+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput