Logodna

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui kateryna

Din ce a reusit soacra`mea sa afle, la logodna trebuie sa ai nasi cununati, cu lumanari,etc pentru ca e parte din slujba de nunta. deci ar trebui cam aceleasi aranjamente. Logodna la biserica se poate face numai dupa ce faci cununia civila. Nu ma intrebati de ce.


buna dimineata,

am fost ieri si m-am spovedit si preotul mi-a spus ca logodna e o simpla schimbare de verighete, dar nu are nici o treaba cu sfintele taine ale cununiei. stiam ca va stramba din nas, dar cred ca daca reusesc sa-l cinving pe sergiu de ceva, numai de asta as putea sa-l conving. nu stiam ca ai nevoie de nasi si lumanari. dar multumesc de informatii.

MangaGirl :-) 15+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetai spune:

bine v-am gasit, sunt noua pe aici!
eu am nevoie sa stiu car sunt responsabilitatile mele, ca nasa de logodna, eu am mai fost nasa de doua ori, dar de cununie normala, acum prietena mea vrea sa faca doar logodna, ne-a cerut sa le fim nasi si sunt un pic incurcata..
stiu ca tre sa luam noi lumanarile, nush daca tres a fie impodobite sau nu, verighetele si le iau ei, stiu ca tre sa platim noi la biserica, dar nu stiu daca eu trebuie sa ii iau doar ei buchetel de flor, tre sa aiba doar ea, sau si eu?
de asemenea, pentru ca va fi ceva restran, le vom lua un cadou, urmand ca la cununia religioasa sa fim ceva mai implicati:)
mersi anticipat prtr raspunsuri.

Mergi la inceput