Povesti de succes partea a 2-a

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka29 spune:

Sa va spun si povestea mea care semana in anumite puncte cu cea a lui Jeni. Incercam de vreo 3 ani si jum sa facem un bebe. Numaramzilele, eram atenta la semnele de ovulatie, ba am incercat si cateva tratamente naturiste de la Livia. Nimic nu ne-a ajutat. De asemenea am tot amanat sa merg la un specialist. Intr-un an am avut nunta si am foat foarte prinsi cu acest eveniment, in alt an am renovat aprtamentul care l-am cumparat dupa nunta si am amnat iar.
Insa anul trecut prin noiembrie am auzit de la o buna prietena de Favisan care are mai multe centre in toata tara. Am auzit ca au rezultate foarte bune in tot felul de boli, mai ales boli grave de la cancer pana la inferilitate. Cum aveam un nodul la san pe car incercam de ceva timp sa-l tratez am hotarat sa apelez la ei. Doctorulm-a intrebat printre altele de ce nu am copii si afland de cat timp incercam mi-a dat un tratament pentru ambele afectiuni. De fapt erau niste ceaiuri si tincturi pentru dezintoxifierea organismului. Mi-a spus ca reyultatele ar trebui sa apara dupa 6 luni. Fix dupa 6 luni am ramas insarcinata. Decocamdata sper ca totul sa fie bine pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Da, votez si eu ca acest subiect ca devina sticky!!! Este practic cea mai buna incurajare, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

anka29 ne poti da mai multe amanunte ce fel de ceaiuri si tincturi tia dat?
Eu tot de atit timp incerc si nimik.
Multumesc

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

M-am hotarat sa scriu povestea mea, pentru a va incuraja si a va spune ca nu trebuie sa va pierdeti speranta. Orice este posibil. Si eu timp de 7 ani am incercat tot ce e posibil sa raman insarcinata.

Dupa ce m-am casatorit, am hotarat ca e momentul sa incepem sa nu ne mai protejam, pentru a avea un bebe.

Dupa 6 luni de incercari, am fost la medic; urmarea - analize si eu si sotul, urmarirea temperaturii, etc. Totul era absolut normal, ni s-a recomandat sa incercam mai mult, fara stres, in mod sigur se va intampla repede. Nu a fost asa. Urmatorii 6 ani am incercat de toate: stimulari hormonale, tratamente cu medicamente + homeopate atat pentru mine cat si pentru sot, vitamine, schimbat regim de viata (mancare sanatoasa, alcool foarte rar, fara tutun, somn, etc).
Nimic... Au urmat 5 inseminari artificiale...Rezultat zero... Apoi 2 fertilizari in vitro - ovocite, embrioni foarte bune, dar nu s-au prins.

Analizele repetate de n ori pe an, histerosalpingografii, ecografii cu zecile...nimic.

Am fost pe la toate somitatile in materie: Ancar, Marinescu, Cezara Bucur, Banceanu, plus multi altii. Toti au dat acelasi verdict - infertilitate din cauze necunoscute. Au pus-o pe seama stresului. Am ras, si am zis ca asta este moda astazi - la ce nu se gaseste cauza, se da vina pe stres. Acum tind totusi sa cred ca stresul are un rol major.

Incercam sa nu fiu stresata, dar, de orice altceva ma puteam detasa, dar faptul ca nu reuseam sa am copii era cel mai mare stres pentru mine.

Dupa ce a doua fertilizare nu a reusit, m-am hotarat sa abandonez orice alta incercare. Avand exemplul unei colege cu un baietel infiat (deja de 5 ani), care era absolut superb, am luat hotararea de a infia un copil.

Tocmai incepusem demersurile pentru obtinerea atestatului prin care sa fi avut acest drept, cand am ramas insarcinata absolut natural, fara nici o idee cum de s-a intamplat. Nu mi-a venit sa cred, si uneori parca si acum incerc sa ma conving ca e adevarat.

Am avut o sarcina ingrozitoare (sarcina toxica), o nastere si recuperare grele (cezariana), dar acum sunt cea mai fericita mamica din lume. Pe 1 iunie, fetita mea a implinit 1 an si este un copil perfect


Catalina, mamica de Eva (01.06.2007) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

catalina felicitari!
aceeasi problema o am sie eu . incercam de 6 ani si nu reusim. nu se stie de ce. sper sa mi se indeplineasca dorinta vreodata. pana acum am facut 2 IA . la cea de-a doua astept rezultatul sambata. nu stiu daca minunea se va intampla acum dar sper sa se intample odata si odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Vin din nou pentru a completa povestea mea, de mai sus. Ieri nu am vrut sa postez un mesauj foarte lung, dar vreau sa va spun intreaga poveste, pentru a va arata ca minunile exista, iar uneori se intampla fara ca medicina sa le poata explica.

Asadar, dupa cum spuneam, intr-o dimineata, in drum spre birou mi se face rau. Imi spun...e clar am probleme cu ficatul. Mai tarziu, iar rau. Ma bate un gand...cobor la o farmacie din apropiere si imi cumpar un test de sarcina. Il fac in puaza de masa, la toaleta - surpiza ...este pozitiv. Nu-mi venea sa cred ca se intampla sa vad un rezultat pozitiv, dupa sutele de teste facute in decursul timpului, si toate negative.

Imi sun sotul; nu-i vine a crede...Seara vine acasa cu alte 3 teste de sarcina, de la firme diferite..le fac pe toate trei. Raman pe ganduri, pentru din toate trei doar unul a avut a doua liniuta ff palida, restul negative.

Sunam ginecolocul, care ne spune sa mai asteptam o saptamana, pentru a face o ecografie si un test de sange si a confirma sarcina. Asa si facem. Peste o saptamana, facem o ecografie la o doctorita cunoscuta, care ne spune ca se vede sarcina, dar ca sunt gemeni, iar unul din ei este oprit din evolutie. Ma intorc la medicul meu ginecolog cu rezultatele, care ma trimite la unul din cei mai tari ecografisti pentru o a doua parere (i s-a parut cam ciudata prima).

Aici mi se spune ca este sarcina, dar de fapt este doar un embrion (celalalt este de fapt un fibrom, de care stiam ca exista), dar ca se pare ca sarcina este oprita din evolutie (nu are cord si are o forma prea turtita, fata de cea rotunda care ar fi normala). Concluzia, sa revin peste o saptamana sa mai fac o ecografie, dar sansele ca sarcina sa fie ok sunt sub 15%. Va imaginati ce era in sufletul nostru.

Revenim peste o saptamna. Din nou ecografie...rezultatul - sarcina oprita din evolutie in 6 saptamani, fara cord. Recomandare - avort.

Ma reintorc la medicul meu ginecolog, care ma programeaza 5 zile mai tarziu pentru avort. Peste 5 zile ma internez pentru acesta. Cand sa intru in sala de operatie, il rog pe doctor sa-mi mai faca o ecografie, pentru siguranta (ma internase in spital). Este de acord, si ma trimite cu o asistenta la ecograf, repede, repede, pentru ca mai avea si alte interventii, cezariene, etc programate.

La ecograf, dna doctor, care nu stia de poveste (asistenta i-a spus doar ca trebuie sa-mi faca o ecografie de sarcina), incepe sa-i dicteze asistentei: sarcina in 6-7 saptamani, in evolutie, cord normal, etc...Am inlemnit..O intreb daca este sigura, pentru ca au stiu ca am sarcina oprita din evolutie... Ea porneste sonorul ecografului si aud inimioara batand...Eram blocata...

Va dati seama, eram atat de fericita ca nu mai aveam nici o reactie, nici sa plang nu am putut...In schimb a plans sotul meu de fericire, si mama, care asteptau sa ies de la chiuretaj, si care cand i-am sunat si le-am dat vestea au spus ca fac infarct daca le mai produc astfel de socuri.

Urmarea, o stiti. O vedeti in mesajul initial de mai sus.

Catalina, mamica de Eva (01.06.2007) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Catalina, nu-mi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva in Romania. Bine ca s-a terminat cu bine. FELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

catalina, mi-au dat lacrimile citind povestea ta. Doamne, nici nu-mi vine sa cred cat de tare m-am emotionat. Ce minune sa afli exact inaintea chiuretajului ca inimioara ii batea. Dumnezeu a fost langa tine si te-a ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Catalina, sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va umple vietile de bucurie !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

catalina sa fi sanatoasa si tu si minunea ta . ma bucur pentru tine enorm.

Mergi la inceput