Durerile menstruale ma dispera

Durerile menstruale ma dispera | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Caut metode de a combate durerile menstruale! Ajutati-ma!

Ioana

http://community.webshots.com/user/numeioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salut
Eu iau antibb si de atunci s-a mai schimbat situatia, nu mai am dureri mari. Nu e indicat sa iei antibb fara avizul unui medic, deci un control ar fi indicat. Cunosc persoane care nu puteau iesi din casa de durere, nu e normal sa stai asa si sa suporti, caci exista si remedii!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Ioana,
Incearca cu ceai de cretisoara sau de coada soricelului. Poti sa citesti mai multe la tratamente naturiste la Asteptand un ingeras in viata noastra !.., intreaba la PLAFAR ..., sau uite aici unde poti citi cite ceva despre plantele astea :
http://www.freemail.atlastelecom.ro/~samuboy/cretisoara.htm
http://www.salvaeco.org/plmed/page/coada_soricelului.php
http://www.freemail.atlastelecom.ro/~samuboy/coada_soricelului.htm

Eu am avut dureri la ciclu de cind ma stiu ... insa cu ceaiurile astea ( sau cu tinctura .. care e mult mai usor de luat ).. chiar m-am simtit super bine... nu am mai avut nici o durere. E drept ca eu am luat ceaiurile in alt scop ( cu speranta ca barza va bate si la usa mea ... ) insa tot m-am ales cu ceva daca bebe se incapatineaza sa soseasca.

Cristina


"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Citisem undeva ca durerile acute la menstruatie pot fi o cauza a endometriozei... Asa ca.. poate ar fi mai bine sa faci niste investigatii..

Eu nu mai stiu ce sunt alea dureri la menstruatie de cand mi-am inceput viata sexuala.. OAre e normal sa nu ai nici un simptom cat de mic?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Esti un caz fericit,CAMI!!!
Ioana, incearca sa combati durerile cu cate un supozitor de Diclofenac, Ketonal sau poate cu Aulin(tablete)



If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Buna...si eu sunt una din cele care stiuuuuuu fff bine ce inseamna durerile menstruale.Asa au fost de cand ma stiu....probabil si pe fondul unei probleme de tiroida....hipotiroidism...dar nu numai.La mine durerile sunt exagerat de mari(de multe ori zic ca travaliu nu cred ca ma va impresiona rau)....uneori imi doresc chiar sa mor in timpul durerilor care mai sunt ajutate si de varsaturi, frisoane, transpiratii reci, capul si in special fruntea mi se racesc excesiv, si nu in ultimul rand ameteala si lesin .Asta mi se intampla la o data la 2-3 luni.Eu am scapat de chestiile astea cu tinctura de sanziene...insa ATENTIE...eu iau asta pt tiroida...insa efectul cel mai mare l-a avut asupra menstruatiei....nu mai e abundenta si durerile exista..dar fata de ce traiam...sunt suportabile.Acum mi se mai intampla calvarul asta doar o data pe an...dar si atunci cand uit de picaturi mai multe zile in sir.Si daca tot am ajuns la subiectul asta....poate imi spuenti si mie...am observat ca atunci cand s-a intamplat cu o zi inainte de inceperea menstruatiei....nu am nici o durere.....are vreo legatura???

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Eu sunt dintre alea care nu pot iesi din casa de durere.... adica nu puteam, ca de cand am nascut sa spunem ca e suportabila situatia. Dar vad ca durerile incep sa fie, de la luna la luna, mai mari deci presupun ca ma intorc unde am fost...

Pe mine m-a ajutat homeopatia.

Bine, e de ajutor si administrarea pumnului de calmante insa e preferabil sa gasesti o solutie cu bataie lunga.

M-am simtit bine si in perioada in care luam anticonceptionale, insa am incetat sa mai iau pentru ca ma ingrasam.



Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Buna fetelor,


Aceleasi probleme le am si eu cu fiica mea. De la 12 ani de cand ia venit prima dat ciclul avem aceleasi probleme in fiecare luna. Acum are 17 ani iar de atunci ne chinuim . Am fost cu ea la ginecolog si mi-a spus ca o sa-i treaca cand isi va incepe viata sexuala dar asta nu ma incalzeste cu nimic ca ei ii este foarte rau cu stari puternice de lesin si cu voma. Daca nu ia medicamente cand incepe sa simta ca se apropie ziua de ciclu atunci este rau. In acesti am luat tot felul de medicamente si aici mentionez Aulin ; Advil ;No Spa ;Piafen ;Qarentin ;Algocalmin ; si nu mai imi aduc aminte chiar la inceput ce a mai luat dar singurul care a durat mai mult adica aproape un an pana s-a obisnuit organismul si nu a mai avut efect a fost No Spa. Acum chiar nu mai stiu ce sa-i dau ca imi este frica ca se va obisnui si cu cele mai tari medicamente si apoi nu o sa mai aiba nimic efect.
Va rog daca stiti ceva care o poate ajuta sa scrieti pe forum.
Merci, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Eu am avut mari probleme (dureri, varsaturi, etc), pana cand am inceput sa iau pilule contraceptive. Cand le-am lasat, problemele au aparut din nou. Abia dupa nastere am inceput sa nu mai am dureri menstruale.
Aaaaaaa, uitasem, in timpul liceului mi-a cazut pe mana o carte cu tratamente naturiste. Pentru durerile menstruale era recomandat ceaiul din frunze de papadie. Se beau 2 cani de ceai pe zi cu 7-10 zile inainte de menstruatie. Am incercat metoda si dupa vreo 3 luni a inceput sa aiba efect. Am baut ani de zile acest ceai (bleah, e scarbos rau la gust, dar te obisnuiesti cu el) si a avut efect. Dupa ce nu l-am mai baut, in cateva luni au revenit durerile.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Pentru cele care prefera sa nu foloseasca medicamente vedeti si:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37561&SearchTerms=presopunctura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

E o problema nationala, se pare...Am sa incerc ceaiurile pt moment...dar ce ma fac, ca nu prea am rabdare sa astept efectul care vine dupa 3 luni?



Ioana

br / [-URL-=-http://community.webshots/user/numeioana/--pozele noastre--[/URL-]

Mergi la inceput