Am gasit o pagina de web foarte folositoare de la guvernul american, un adevarat compendiu si enciclopedie de medicina, unde se pot gasi informatii despre toate bolile:
Mai important, pe coloana din dreapta este un link cu "Clinical Trials" (adica studii/incercari clinice), tot de la guvernul american. Aceste studii recruteaza pacienti pentru a gasi tratamente si metode noi, si de obicei pacientii care se califica sint tratati gratuit.
Sigur, o procedura noua prezinta riscurile ei, dar (1) poate sa fie mai eficienta decit metodele existente, si (2) pentru multi pacienti ea poate reprezenta singura sansa, in conditiile in care costurile la spitalele din Vest sint de sute de mii de euro.
De exemplu, un search dupa "bone marrow transplant +leukemia" gaseste o lista mare de studii. Care din aceste studii este cel mai potrivit pentru un anumit pacient, numai doctorul lui poate decide.
De remarcat ca studiile listate aici nu sint limitate numai in America, ci se fac si in alte locuri, de ex. in Europa.
unchiul meu a fost inclus in cateva programe de testare, pentru medicamente noi menite sa eradicheze psoriazisul, ultimul insa a avut rezultate exceptzionale dupa 3 sedinte s au redus bubitzele in proportie de 80%, nu am cunostinte medicale, dar din cate stiu de la el boala se manifesta prin aparitia unor bube in anumite zone ale corpului..
Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!
Ladybug, jos palaria ! Felicitari pentru informatii. Si eu citesc despre problemele lui Mihaita si pe de o parte ma ingrozesc ce vad pe de alta parte incerc sa tin pasul cu ceea ce trebuie sa facem ca sa ii fie bine.
De exemplu, am aflat ca dupa transplantul de ficat cea mai comuna complicatie este infundarea venei porte si de cele mai multe ori pacientul este reoperat. Am aflat ca daca dupa transplant pacientul adica Mihaita al meu in speta isi va misca foarte mult picioarele scad foarte mult sansele ca vena porta sa se mai infunde. Da Doamne sa fie asa, ca energie are slava Domnului ... mai ramane sa ne tinem noi dupa el si ... in primul rand sa faca odata transplantul. Asa ca informatia conteaza !!
adrsata de scarmanus Ajutor medical gratuit pentru copiii din familii sarace
Am citit de mai multe ori scrisori disperate ale unor parinti ai caror copii necesita interventii chirurgicale complicate si scumpe, de exemplu la inima, sira spinarii, ficat, rinichi, hemofilie, ORL s.a.m.d. Exista o solutie benefica pentru ei: sa faca un dosar medical in limba franceza, insotit de un memoriu, in care sa explice situatia lor materiala grea si sa ceara gratuitate pentru tratamentele medicale. Adresa e urmatoarea: Chaine de l’espoir 96 rue Didot, 75014 Paris www.chaine-espoir.asso.fr Tel. 00.331.44.12.66.66 Fax: 00.331.44.12.66.67
Sau la Madame le Professeur FEKETE, Hopital Necker/ Enfants malades, 149 rue de Sevres, 75015 Paris, tel. 00.331.44.49.41.52, sau chirurgie cardiaca, prof. LECA, fax: 00.331.44.38.18.63. Copilul va fi luat in grija de o familie franceza (catolica) tot timpul sederii in Franta. Salutari de la MARCEL UNTER - 2 rue du Debarcadere, 75017 Paris, tel./fax: 33(0)1.45.74.21.31. a d
You are never given a wish, without also being given the power to make it true. (Richard Bach)
unchiul meu a fost inclus in cateva programe de testare, pentru medicamente noi menite sa eradicheze psoriazisul, ultimul insa a avut rezultate exceptzionale dupa 3 sedinte s au redus bubitzele in proportie de 80%, nu am cunostinte medicale, dar din cate stiu de la el boala se manifesta prin aparitia unor bube in anumite zone ale corpului..
Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!
danna2002
dana daca esti draguta imi poti spune si mie unde a facut unchiul tau acele teste?Mama e bonlava de psoriazis de mai bine de 20 de ani si inca nu a gasit un remediu atat de eficient pe cat spui tu , in proportie de 80%.
poze foarte noi bubulinele 'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.' Sabina