Ce ma sfatuiti?

Ce ma sfatuiti? | Autor: fecian

Link direct la acest mesaj


Salutare!
Am vazut acest forum de ceva timp si mi-a placut prin faptul ca aici am putut gasi raspunsuri la multe din intrebarile mele.
Acum in schimb am o problema mai delicata si sincer nu stiu la cine sa merg. Timp de 3 luni am luat Logest (un anticonceptional cu concetratie scazuta de hormoni) insa in aceste 3 luni am avut mai multe probleme decat avantaje. Cred ca cel mai important e cel legat de scaderea libidoului sub cota de avarie, daca intelegeti ce vreau sa spun. .
Asa ca am renuntat la ele insa parca m-ar interesa sa incerc alt tip de anticonceptionale. Am auzit cum ca microgynon ar fi ok.
Stiti ceva despre el? L-a incercat cineva?
Mii de multumiri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Eu am folosit microginom trei ani inainte sa o am pe Stefi si eu m-am impacat foarte bine cu el. Dar recomandarea mea este sa vorbesti cu un doctor, pentru ca fiecare persoana reactioneaza in mod diferit la medicamente (iar anticonceptionalele sunt medicamente).

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

am luat si eu o data anticonceptionale, acum 3 ani. medicul mi-a recomandat logest. nu l-am suportat. am luat vreo 3 luni si am renuntat pt ca ma dureau sanii tot timpul si erau si umflati. ma deranjau.. pe mine ma dor sanii cu cateva zile inainte de ciclu insa cu logest ma dureau intruna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubutza spune:

Da am auzit si eu ca Logest-ul are f. multe dezavantaje.Eu i-au Mercillon si nu am probleme.Inainte sa iei alt anticonceptional trbuie consultat un specialist nu tb. luat asa pt. ca respectivul anticonceptional poate sa nu iti fie bun tie.Tu ai spus de Microginom este bun ,dar mergi mai intai la un control si vezi ce iti spune dr....parerea mea.Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Si eu am folosit microginon niste ani fara probleme. Dar de aproape un an a aparut pe piata un alt anticonceptional produs de aceiasi firma ca si microginonul care se numeste Jeanine. Eu una ma impac super bine cu el, este ceva mai special pentru ca rezolva si anumite probleme ale pielii.

Poti sa citesti multe pe site http://www.anticonceptionale.ro dar mai intreaba si un medic.


Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
eu folosesc Diane 35 de cativa ani si e k, dar nu-l iau numai ca antibb, ci ca tratament.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Eu iau la prescriptia medicului Harmonet dupa ce am nascut, si ma simt bine dupa el. Nu am luat in greutate, nu ma dor sanii... insa problema cu e si la mine un pic scazuta. Cred ca toate anticonceptionalele dau asemenea probleme, mai mari sau mai mici in functie de concentratia de hormoni. La mine e ca ma... "aprind" mai greu... dupa care....
Oricum eu zic ca e mai bine sa ceri sfatul unui medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

din cate stiu eu, este absolut necesar sa fie consultat un specialist inainte sa iei orice fel de anticonceptionle, si NICIODATA sa nu le iei dupa ureke. scrie treaba asta si pe prospect!
personal, acum am inceput ceva nou: Yasmine, scumpe de numa :( si de cand le-am luat de vreo doua saptamani aproape, tot timul am spotting, pete maronii ... uf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Fecian, intreaba mai intai doctorul. Anti bb Logest am luat si eu si n-am avut nici o problema. In ceea ce priveste libidoul a fost exact invers decat zici tu, pe intreb parcursul celor 6-7 ani cat am luat.

Acum le-am schimbat dar dupa sfatul medicului.

Nane

Mergi la inceput