Edit astazi 30 august: TELEDON=3824euro Acum 5 saptamini si ceva am porint aceasta actiune cu gindul la "fetele inimoase din europa", acum pot zice: Sabina uite ce multi tatici ni s-au alaturat si uite cum atitia oameni cu suflet din Canada si Japonia au raspuns apelului nostru! Pentru tine Sabina, fetita frumoasa si luptatoare! Te vrem sanatoasa alaturi de parintii tai, sa ai o copilarie normala ca si a copiilor nostri, sa te bucuri de jucarii si micii prieteni departe de spitale si medicamente!
Oameni buni va multumesc ca sunteti alaturi de noi cu sufletul si cu mici donatii! impreuna reusim sa facem o diferenta
Mesajul initial al teledonului:
Nemtoaice, austriece, elvetience, belgience, olandeze, frantuzoaice, grecoaice, italience, ciprioate..oriunde sunteti in europa haideti sa facem un "teledon" pt Sabina. Sigur o stiti pe Sabina, uitati-o aici ce mica si frumoasa e http://sabinac.netfirms.com/ro.htm nu-i asa ca v-a furat inima cu ochisorii ei:)? Si nu numai ca e frumoasa foc, e si luptatoare chit ca e asa de mititica, numai 6 luni. Are o boala rara, insa sansele de tratare sunt foarte mari, parintii sunt deja in Scotia pentru prima runda de tratament. Cazul e 100% real, motanik (andra) a sunat deja la respectivul spital, i s-au confirmat si numele, si diagnosticul totul. Sabina deja reactioneaza bine la tratament, ea dovedeste ca se agata cu toata puterea ei de viata, vrea sa stea aici printre noi. Si prin faptul ca a reactinat asa de bine la tratament ne cere ajtorul nostru, pt ca banii ii conditioneaza viata. ea ne arata ca poate, dar fara noi nu reuseste..Macar contribuim si noi cu o suma cit de mica. Abia s-a incheiat teledonul initiat pt ea in Romania. Si pt ca aceasta facilitate de a dona usor cite putin a dat roade bune dupa o saptamina, m-am gindit sa organizam si noi un fel "teledon" asa european. Zic un fel, pt ca nu e posibil un nr de telefon, insa se poate aproape la fel de simplu prin posta in pliculet sau intr-un cont in germania(contul meu)deoarece taxele bancare in interiorul UE sunt de doar citiva centi. Daca faceti operatiunea de transfer de pe calculatorul vostru chiar e mai simplu decit un nr de telefon Nu trebuie multi bani, teledonul romanesc a adunat la fiecare apel cite 5€ si a reusit sa stringa ceva bani dar nu deajuns. Sa facem si noi ceva asemanator, scotociti in buzunar si pe linga maruntisul ce-l gasiti mai puneti si contravaloarea unei jumate de pachet de tigari sau a unei inghetate, incercarti si la sotz poate are si el maruntis pt un "teledon" sau la o prietena buna si apoi in pliculet, mai costa timbrul 50centi si trimiteti-i catre mine. Pina acum avem "baza" de 100€ pusi de mine pt ca am onoarea sa fiu gazda "teledonului" nostru. Am sa va tin la curent cu suma strinsa in fiecare zi. Deja mai sunt citeva fete inimoase care deja au inceput "sa sune": gabrianah, irinusha, catrinel, zuzunaki si inca cineva care-si tine numele anonim. Trimit adresa mea sau datele de cont imediat pe PM. Numai intrebati-ma. Va astept sa va alaturati noua Nu uitati, e un "teledon" nu vrem sume mari, stim ca sunt multi care au nevoie de ajutor. Insa Sabina e asa de mica si asa de frumoasa si chiar are sanse mari sa treaca peste hop-ul asta. Poate mai trimiteti email si la alte prietene de ale voastre! Toata povestea aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) "Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Sybille actiunea se doreste a fi asa o cheta pt cei care vor sa doneze cite putin si le vine anevoios sa trimita prin banca in contul din romania al parintilor. Nu am posibilitatea sa fac un cont special pt sabina aici in germania, mai mult ar costa formalitatile. Si deja am primit raspunsuri de le fete care vor sa trimita prin posta la mine acasa. Eu ii string ca si in alte cazuri, ii contabilizez, anunt de la cine am primit cu numele sau mentionez ca a fost (inca) o persoana care-si doreste numele anonim si informez in fiecare zi cu cit mai creste suma strinsa. La final ii voi trimite din contul meu in contul parintilor, taxele de transfer le voi plati eu si fiind banii strinsi la un loc, per total si donatorii vor iesi in cistig si mai ales Sabina. De fapt eu am dorit sa fac un transfer de 100€ in ro acum 3 zile, dar in urma teledonului romanesc mi-a venit aceasta idee si am zis de ce sa nu string ceva mai multi banuti de la fete care ar fi vrut sa sune la un astfel de numar, pt ca multi au intrebat daca teledonul poate fi accesat din strainatate. E nevoie de inca foarte multi bani, incerc prin aceasta actiune sa contribuim si noi de aici din Europa cu sume mici pe ideea teledonului din romania, unde foarte multe fete de pe forum au sunat. Dar din pacate s-a putut numai din Romania. Toate informatiile despre Sabina si datele despre banii strinsi de familie sunt aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890
Va asteptam sa va alaturati acestui "teledon" improvizat pt fetele de pe DC si poate chiar o sa pun ideea si pe pagina de web a Sabinei, pagina care va mai apare si pe alte site-uri romanesti. Uniti putem face macar o mica diferenta, dar care conteaza macar pt urmatoarea runda de tratament in Scotia.
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) "Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Acum se poate vedea si poza Sabinei, strecurasem o virgula din greseala. Site-ul e facut pt ea, acolo e si mai usor de citit totul despre ea, toate documentele si restul de informatii. Va multumesc
Multumim Carmi Si multumim si Marcellinei din italia, si ea ni s-a alaturat Si pina acum avem 2 fete care vor sa-si tina numele anonim, le pupam si pe ele Fetelor sunteti nemaipomenite!
Sybille revin pt ca nu am raspuns la exact ce m-ai intrebat. Pt cele care vor sa trimita intr-un cont, o pot face direct in contul meu. Eu va pot informa imediat ce bani au intrat, ca pot accesa contul de pe computerul de acasa foarte usor. Taxele de transfer in UE din orice tara fiind foarte mici, e o optiune foarte buna.
"Teledonul" nostru merge binisor, deja firul incepe sa se incalzeasca, usor usor mai apar si alte fete Lena, Copiloi, Motanik si sotzul lui Gabrianah. Va multumesc la toti pina acum Deja dupa aproape 20 de ore de teledon european suma se mai rotunjeste! Sabina mititica te ajutam si noi, ne gindim la tine!