REGULAMENT...
Regulament!
Intrebari frecvente | Ajutor

Nume utilizator:
Parola:
Retine parola
Vreau sa devin membru! Ai uitat Parola?

Discutam despre: "Fetele din Europa va invit la un teledon european!"Citeste mai jos  
Recomandari:
Ureaza-i bun venit bebelusului tau
Acceseaza si ghidul momentelor magice 
Tu sau copilul tau pe coperta revistei Desprecopii.com!
Fii vedeta coperta revistei noastre! 
Galeria de coperti 

Din bazar.desprecopii.com :

* carucior si landou Inglesina Zippy, 800 RON [Bucuresti]

* Cintar manual Chico, 150 RON [copil]

* Pompa electrica sin NUK, 100 RON [alaptarea]

* frac baieti, 10 RON [constanta]

* Ofer spre inchiriere, 300 RON [Bucuresti, sector3]

Toate forumurile
 Desprecopii.com: liste de discutii
 Discutii generale
 Fetele din Europa va invit la un teledon european!
 Subiect nou  Subiect inchis
 Versiune pentru imprimanta
Pagina urmatoare
Adauga |
Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator Pagina: din 23

vikinga
pe insula mea:)

Donator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator desprecopii.com

Germany
Sylt

5155 Mesaje
111 Prieten(i)

Trimis la - 22/07/2005 :  23:29:28 Link direct la acest mesaj  Arata profilul  Trimite mesaj Yahoo lui vikinga Adauga semn de carte la mesaj Trimite vikinga un Mesaj Privat
Edit astazi 30 august: TELEDON=3824euro
Acum 5 saptamini si ceva am porint aceasta actiune cu gindul la "fetele inimoase din europa", acum pot zice:
Sabina uite ce multi tatici ni s-au alaturat si uite cum atitia oameni cu suflet din Canada si Japonia au raspuns apelului nostru! Pentru tine Sabina, fetita frumoasa si luptatoare! Te vrem sanatoasa alaturi de parintii tai, sa ai o copilarie normala ca si a copiilor nostri, sa te bucuri de jucarii si micii prieteni departe de spitale si medicamente!

Oameni buni va multumesc ca sunteti alaturi de noi cu sufletul si cu mici donatii! impreuna reusim sa facem o diferenta

Mesajul initial al teledonului:

Nemtoaice, austriece, elvetience, belgience, olandeze, frantuzoaice, grecoaice, italience, ciprioate..oriunde sunteti in europa haideti sa facem un "teledon" pt Sabina.
Sigur o stiti pe Sabina, uitati-o aici ce mica si frumoasa e http://sabinac.netfirms.com/ro.htm nu-i asa ca v-a furat inima cu ochisorii ei:)?
Si nu numai ca e frumoasa foc, e si luptatoare chit ca e asa de mititica, numai 6 luni. Are o boala rara, insa sansele de tratare sunt foarte mari, parintii sunt deja in Scotia pentru prima runda de tratament. Cazul e 100% real, motanik (andra) a sunat deja la respectivul spital, i s-au confirmat si numele, si diagnosticul totul.
Sabina deja reactioneaza bine la tratament, ea dovedeste ca se agata cu toata puterea ei de viata, vrea sa stea aici printre noi. Si prin faptul ca a reactinat asa de bine la tratament ne cere ajtorul nostru, pt ca banii ii conditioneaza viata. ea ne arata ca poate, dar fara noi nu reuseste..Macar contribuim si noi cu o suma cit de mica.
Abia s-a incheiat teledonul initiat pt ea in Romania. Si pt ca aceasta facilitate de a dona usor cite putin a dat roade bune dupa o saptamina, m-am gindit sa organizam si noi un fel "teledon" asa european. Zic un fel, pt ca nu e posibil un nr de telefon, insa se poate aproape la fel de simplu prin posta in pliculet sau intr-un cont in germania(contul meu) deoarece taxele bancare in interiorul UE sunt de doar citiva centi. Daca faceti operatiunea de transfer de pe calculatorul vostru chiar e mai simplu decit un nr de telefon
Nu trebuie multi bani, teledonul romanesc a adunat la fiecare apel cite 5€ si a reusit sa stringa ceva bani dar nu deajuns. Sa facem si noi ceva asemanator, scotociti in buzunar si pe linga maruntisul ce-l gasiti mai puneti si contravaloarea unei jumate de pachet de tigari sau a unei inghetate, incercarti si la sotz poate are si el maruntis pt un "teledon" sau la o prietena buna si apoi in pliculet, mai costa timbrul 50centi si trimiteti-i catre mine.
Pina acum avem "baza" de 100€ pusi de mine pt ca am onoarea sa fiu gazda "teledonului" nostru. Am sa va tin la curent cu suma strinsa in fiecare zi. Deja mai sunt citeva fete inimoase care deja au inceput "sa sune": gabrianah, irinusha, catrinel, zuzunaki si inca cineva care-si tine numele anonim.
Trimit adresa mea sau datele de cont imediat pe PM. Numai intrebati-ma. Va astept sa va alaturati noua
Nu uitati, e un "teledon" nu vrem sume mari, stim ca sunt multi care au nevoie de ajutor. Insa Sabina e asa de mica si asa de frumoasa si chiar are sanse mari sa treaca peste hop-ul asta. Poate mai trimiteti email si la alte prietene de ale voastre!
Toata povestea aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890

Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Editat de - Veve on 18/09/2005 16:59:28

vikinga

Donator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator pentru diana
Jurnal

Germany
Sylt

5155 Mesaje
111 Prieten(i)

Trimis la: - 22/07/2005 :  23:45:34 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luivikinga Adauga semn de carte la raspuns Trimite vikinga un Mesaj Privat
Ni s-a alaturat pt "teledonul" european si Cori-cori
Haideti europencelor ca se poate daca ne unim cu cit de putin

"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Editat de - vikinga on 23/07/2005 15:55:08
Go to Top of Page

Sibylle
Sunt un arici !!!

Donator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator pentru diana
Jurnal

France
3378 Mesaje
17 Prieten(i)

Trimis la: - 23/07/2005 :  00:09:46 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiSibylle Adauga semn de carte la raspuns Trimite Sibylle un Mesaj Privat
O întrebare, ai facut un cont special pt Sabina? De câti bani mai are nevoie?
Mersi de raspuns.
Go to Top of Page

lucia_cs
membru matur

Donator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator pentru diana
Jurnal

USA
Baltimore

1560 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 23/07/2005 :  00:41:26 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui lucia_cs Adauga semn de carte la raspuns Trimite lucia_cs un Mesaj Privat
Felicitari pentru initiativa!

Poate niste moderatori vor fi de acord sa faca acest subiect unul "Fierbinte" in locul subiectulu cu teledonul.

Teledon Sabina - 5 Euro pentru a salva viata unui copilas de 6 luni

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba

Poze Bunny
Go to Top of Page

vikinga

Jurnal

Germany
Sylt

5155 Mesaje
111 Prieten(i)

Trimis la: - 23/07/2005 :  11:37:57 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luivikinga Adauga semn de carte la raspuns Trimite vikinga un Mesaj Privat
Sybille actiunea se doreste a fi asa o cheta pt cei care vor sa doneze cite putin si le vine anevoios sa trimita prin banca in contul din romania al parintilor. Nu am posibilitatea sa fac un cont special pt sabina aici in germania, mai mult ar costa formalitatile. Si deja am primit raspunsuri de le fete care vor sa trimita prin posta la mine acasa. Eu ii string ca si in alte cazuri, ii contabilizez, anunt de la cine am primit cu numele sau mentionez ca a fost (inca) o persoana care-si doreste numele anonim si informez in fiecare zi cu cit mai creste suma strinsa. La final ii voi trimite din contul meu in contul parintilor, taxele de transfer le voi plati eu si fiind banii strinsi la un loc, per total si donatorii vor iesi in cistig si mai ales Sabina.
De fapt eu am dorit sa fac un transfer de 100€ in ro acum 3 zile, dar in urma teledonului romanesc mi-a venit aceasta idee si am zis de ce sa nu string ceva mai multi banuti de la fete care ar fi vrut sa sune la un astfel de numar, pt ca multi au intrebat daca teledonul poate fi accesat din strainatate.
E nevoie de inca foarte multi bani, incerc prin aceasta actiune sa contribuim si noi de aici din Europa cu sume mici pe ideea teledonului din romania, unde foarte multe fete de pe forum au sunat. Dar din pacate s-a putut numai din Romania. Toate informatiile despre Sabina si datele despre banii strinsi de familie sunt aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890

Va asteptam sa va alaturati acestui "teledon" improvizat pt fetele de pe DC si poate chiar o sa pun ideea si pe pagina de web a Sabinei, pagina care va mai apare si pe alte site-uri romanesti.
Uniti putem face macar o mica diferenta, dar care conteaza macar pt urmatoarea runda de tratament in Scotia.

Go to Top of Page

vikinga

Jurnal

Germany
Sylt

5155 Mesaje
111 Prieten(i)

Trimis la: - 23/07/2005 :  11:42:57 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luivikinga Adauga semn de carte la raspuns Trimite vikinga un Mesaj Privat
Acum se poate vedea si poza Sabinei, strecurasem o virgula din greseala. Site-ul e facut pt ea, acolo e si mai usor de citit totul despre ea, toate documentele si restul de informatii.
Va multumesc

Go to Top of Page
Produse din Bazarul Desprecopii

Carmi
mami de zambaretz

Donator desprecopii.comDonator pentru diana
Jurnal

Germany
...si ITALIA

1904 Mesaje
2 Prieten(i)

Trimis la: - 23/07/2005 :  14:17:47 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Carmi un Mesaj Privat
Laura, trimit si eu luni, am adresa ta.
Pupici si felicitari pt. initiativa.
Go to Top of Page

vikinga

Jurnal

Germany
Sylt

5155 Mesaje
111 Prieten(i)

Trimis la: - 23/07/2005 :  15:52:04 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luivikinga Adauga semn de carte la raspuns Trimite vikinga un Mesaj Privat
Multumim Carmi
Si multumim si Marcellinei din italia, si ea ni s-a alaturat
Si pina acum avem 2 fete care vor sa-si tina numele anonim, le pupam si pe ele
Fetelor sunteti nemaipomenite!

Editat de - vikinga on 23/07/2005 23:45:48
Go to Top of Page

vikinga

Jurnal

Germany
Sylt

5155 Mesaje
111 Prieten(i)

Trimis la: - 23/07/2005 :  15:58:29 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luivikinga Adauga semn de carte la raspuns Trimite vikinga un Mesaj Privat
Sybille revin pt ca nu am raspuns la exact ce m-ai intrebat. Pt cele care vor sa trimita intr-un cont, o pot face direct in contul meu. Eu va pot informa imediat ce bani au intrat, ca pot accesa contul de pe computerul de acasa foarte usor. Taxele de transfer in UE din orice tara fiind foarte mici, e o optiune foarte buna.

Editat de - vikinga on 23/07/2005 23:46:30
Go to Top of Page

vikinga

Jurnal

Germany
Sylt

5155 Mesaje
111 Prieten(i)

Trimis la: - 23/07/2005 :  18:59:41 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luivikinga Adauga semn de carte la raspuns Trimite vikinga un Mesaj Privat
"Teledonul" nostru merge binisor, deja firul incepe sa se incalzeasca, usor usor mai apar si alte fete
Lena, Copiloi, Motanik si sotzul lui Gabrianah.
Va multumesc la toti pina acum
Deja dupa aproape 20 de ore de teledon european suma se mai rotunjeste!
Sabina mititica te ajutam si noi, ne gindim la tine!

Go to Top of Page

Corina
bibiche

Donator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator desprecopii.com
Jurnal

France
Cormeilles/Brasov

1481 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 23/07/2005 :  22:15:22 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiCorina Adauga semn de carte la raspuns Trimite Corina un Mesaj Privat
Pot avea si eu adresa ta ?Merci.

Corina si Anna nazdravana!!

Go to Top of Page
Pagina: din 23 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina urmatoare
 Subiect nou  Subiect inchis
 Versiune pentru imprimanta
Mergi la:
Forumul desprecopii.com © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
Pagina s-a incarcat in 0,28 secunde. (c)

horoscopcopii
Horoscopul copiilor

horoscop 2010
Horoscop 2010

Horoscopul Dragostei

... Alte horoscoape ...

Super album de mirese DC

Sa ne cunoastem
Cererea in casatorie 1
Comenteaza poza Viziteaza albumul lui toma_lly

Album concurs!

Clasament final
 Din bazar.desprecopii.com :

* carucior si landou Inglesina Zippy, 800 RON [Bucuresti]

* Cintar manual Chico, 150 RON [copil]

* Pompa electrica sin NUK, 100 RON [alaptarea]

* frac baieti, 10 RON [constanta]

* Ofer spre inchiriere, 300 RON [Bucuresti, sector3]

DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com