Metoda intarziere menstruatie ???

Am auzit ca exista un medicament (minunat) care iti poate intarzia aparitia ciclului menstrual cu cateva zile.
Eu merg la mare si ma va "lovi fenomenul" fix in mijlocul perioadei !
Stie cineva cum se numeste si mai ales ce contraindicatii are si daca are efecte secundare nedorite, daca e periculos etc.
Multumiri anticipate,
Raspunsuri

Jeff spune:
Multumesc, OB voi folosi oricum altfel nu-mi inchipui cel putin la mare, insa imi amintesc ca cineva mi-a spus o data despre un astfel de medicament care , culmea, nu are nici efecte secundare.
Eu sunt mai sceptica de felul meu, nu am avut probleme ginecologige niciodata, nu vreau sa incep acum

emma27 spune:
jeff,stiu ca vitamina h coaguleaza,deci ti-ar fi folositoare.cand eram in facultate,colega de camera lua asa ceva,pentru ca avea o menstruatie f abundenta,si ii reducea f mult,,aporape nu mai avea.
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie

flafi spune:
Vitamina K- o singura fiola
Dar nu poti folosi de mai multe ori pe an!
Nu stiu sa aibe efecte secundare grave, poate dai un search pe google si afli ceva.
Pupici
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

ioana07 spune:
M-am interesat si eu de curand la o farmacie despre aceste "pastilutze". Mi s-a spus ca sunt cam toxice si ca nu se pot elibera decat cu reteta. Si cica trebuie facute inainte niste analize...pt ca au hormoni si nu mai stiu ce dracovenii din astea. Probabil ca nu oricine poate lua... Cel putin asa mi-a zis mie farmacista...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

krelia spune:
Eu mai stiam o varianta...pentru cele care luati anticonceptionale. Nu faceti acea pauza de o saptamana, si continuati normal cu folia urmatoare.
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006

Cordelia spune:
Si pe mine ma intereseaza muult problema asta, cand o sa plec in luna de miere o sa fiu chiar la inceputul perioadei.... si nu stiu cum sa fac!! Am auzit si eu de vitamina k dar stiu ca este ptr hemoragii, ma gandesc sa nu am ceva complicatii si oricum neplacerile, durerile cred ca tot raman!Mai degraba as incerca faza cu anitconceptionalele(deocamdada nu folosesc)..a incercat cineva sa ia pilule fara pauza? si daca da, este ok?

badjoke spune:
Am citit chiar pe acest chat, dar nu mai stiu exact unde, ca se iau 3 pastile de calciu pe zi. Acum nu stiu daca intarzie menstruatia. Ideea era ca persoana respectiva se ducea la ginecolog si mai avea cateva picaturi de sange.
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Jeff spune:
gata fetele, am aflat : o prietena buna, diriginte de farmacie la help net (uitasem total de ea) mi-a spus: e vb de orgametril tablete, se iau cu 10 zile inainte de venirea menstruatiei, cate 1/zi sau daca le iei cu 7 zile inainte - cate 2/zi.
Se contuinua tratamentul pana in ziua cand doriti sa vina menstruatia. Menstruatia vine in cateva zile de la intrerupere.
Ea zice ca nu exista efecte secundare deosebite, ca orgametrilul are intr-adevar baza hormonala dar ca singurele simptome sunt asemanatoare celor PMS, cu retentie de apa si altele, chestiuni usoare deci.
Eu o sa incerc, prietena mea zice ca a apelat si ea de vreo 3 ori la acest "tratament" din aceleasi motive ca si mine.
sa avem cu totii un concediu minunat !