rau de masina

rau de masina | Autor: april

Link direct la acest mesaj

nu mai stiu ce sa fac cu fetita mea, nu putem merge nici 10 km cui masina ca incepe sa planga ca-i rau si ii e grata. E un chin.

Ce sa facem???
Si eu eram asa cand eram mica, acum conduc si nu mi-e rau, in schimb ma simt rau daca conduce altcineva brusc sau miroase a benzina.

Poate ceva homeopat

Antonela &Andrada

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Exista la farmacie niste pastile pentru "motion sickness" care sunt bune si pentru rau de avion si pentru cel de barca si pentru cel de masina. Eu cand eram mica si plecam in excursii luam cu mine suc de lamaie si castravetzi muratzi...le papam si imi trecea raul de masina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Si eu patesc la fel cu piticu meu dar al meu si vomita de 2-3 ori depinde cat de lung e drumul.Am incercat sa nu-i dau sa manance amincercat si cu mancat degeaba.daca nu e mancat bea apa si tot o varsa si pe aia.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Si mie mi-e rau de la mersul cu masina de cand ma stiu! Numa cu Emetiral pot circula! La drum lung si cate 2 pastile si uneori tot mi-e rau si dau afara. In zilele trecute am facut o criza de rau dimineata-de la bila si mi-a zis medicul ca s-ar putea tot de la bila sa mi se traga si raul de masina. Mi-a recomandat niste medicamente naturiste cu care sa fac cura o data pe an... Inca n-am fost sa vad despre ce e vorba.

Pe de alta parte se pare ca acelasi rau de masina-la drum lung mai ales, sau la caldura, il are si fetita mea de doi ani jumate. I se face rau dintr-o data, imi zice ca are buba la burtica, uneori mai da afara... Trei-patru picaturi de metacopramid (am scris bine?) ii dau cam cu o ora inainte sa pornim. Si tot se intampla uneori sa-i fie rau... O sa ma interesez sieu despre ceva naturist in legaturq cu raul acesta de masina... Pentru mine este un adevarat chin mersul cu masina, acum din doua motive...

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

emetostop, le gasiti la farmacie. functioneaza cu siguranta, pastilele astea sunt minune. sunt exact pentru rau de masina si de cand le-am descoperit nu plec la drum fara ele. o singura pastila inainte cu o ora de a pleca la drum isi va face efectul garantat.

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Josefine asta se poate folosi si la copii sau numai pentru adulti?

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Inainte sa pleci la drum da-i un metoclopramid, vezi ca eita si varianta sirop pt copii. Nu o tine in aer inchis ( cunosc mame care de frica ca o sa raceasca copilu stau vara in masina cu geamurile inchise si cu aeru oprit) creierul are nevoie de aer curat, de oxigen. Si alta chestie ( nu stiu cat de mare e fetita ta) nu o obliga sa stea intr-un sigur loc, las-o daca vrea ea sa stea in picioare sa se uite pe geam, explicai ca e bine sa se uite in departare si sa nu urmareasca obiectele care trec pe drum etc.

Toate astea le-am aflat pe propria mea piele.
Multa bafta!!


"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

pe prospect scrie ca e contraindicat copiilor sub 12 ani , dar nu e scump deloc, si cu mana pe inima spun ca m-a "vindecat" de raul de masina. eu cum ma urcam in masina, cum ceream pauze la aer. nu mai am absolut nici o problema, de vreo 7 ani nu uit sa pun emetostopul in bagaj. functioneaza si daca e drum lung cu serpentine pot si eu sa ma bucur de peisaj.
sfaturile cu uita-te drept, nu privi obiectele de pe marginea drumului, tine geamul deschis functioneaza si nu prea, da' emetostopul e chiar "pastila minune";)

in compozitie scrie ca are meclozin, deci poate ar fi un substitut si pentru copii. sau cel mai bine, intrebat la farmacie.



_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yossaria spune:


Buna fetelor!

Trec direct la subiect, introducerile sunt pierdere de vreme pt mine.

Si eu am avut 'motion sickness', nu doar pe masina, ci si pe autobuz. Chestia e ca daca mergeam dimineata cu masina, ma simteam rau aproape toata ziua, depinde cat de lung era drumul.

Cand am ajuns in Anglia, am contactat un naturopat, in tara nu gaseam altceva decat Emetiral. Sfatul lui a fost sa am grija ce mananc inainte de a pleca la drum.

De asemenea el crede ca in majoritatea cazurilor de greata este vorba despre paraziti, nu neaparat o infestare uriasa si nu totdeauna detectata prin analize de laborator. Mi-a spus ca cercetarile actuale sustin ca 92% din populatia de pe glob ar fi purtatoare de paraziti. Mi-a sugerat sa urmez un tratament cu capsule de cuisoare, pelin si tinctura de nuc.

Inainte de a incepe tratamentul am fost foarte suspicioasa, si am cerut o programare cu doctorul meu de familie. El mi-a spus ca nu crede asa ceva, a ras de afirmatia naturopatului si in loc sa imi dea o rezolvare la problema mea mi-a scris in recordurile mele medicale 'anxiety due to possible intestinal flukes'.

Nu am fost deloc satisfacuta de raspunsul si atitudinea lui, mai ales ca nu imi oferea nici o solutie, asa ca am urmat sfatul naturopatului. Tratamentul a durat 21 de zile, nu mai am greata si nici balonari, si spre surprinderea mea, nu mai am insomnie!!!


Numai bine! :)





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

si eu am rau de masina ! anul trecut am calatorit cu autocarul pan ain grecia si am cules si aplicat toate sfaturile posibile:
-am luat emetin- de la magazinul naturist, mult mai bun decat emetiral sau alte pastilute
-am stat perpendicular pe directia de mers
-am avut ulei de menta si ulei de brad si cand simteam ca mi-e rau miroseam unul dintre uleiuri
-aer conditionat - obligatoriu - sau geamul deschis
de la emetin adormeam bustean si am trecut peste raul de masina - cand trebuia sa cobor eram ca beata ..... dar am ajuns in creta si inapoi si... nu mi-a fost asa de rau ca de obicei ;)

Mergi la inceput