REGULAMENT...
Regulament!
Intrebari frecvente | Ajutor

Nume utilizator:
Parola:
Retine parola
Vreau sa devin membru! Ai uitat Parola?

Discutam despre: "Sa-mi arunc copilul sau nu?"Citeste mai jos  
Recomandari:
Rutina somnului pentru bebelusi
De ce o rutina a somnului inainte de culcare poate fi secretul unui somn linistit?

Afla aici 
Tu sau copilul tau pe coperta revistei Desprecopii.com!
Fii vedeta coperta revistei noastre! 
Galeria de coperti 

Toate forumurile
 Actiuni urgente
 Ajutor umanitar
 Sa-mi arunc copilul sau nu?
 Subiect nou  Subiect inchis
 Versiune pentru imprimanta
Pagina urmatoare
Evaluarea propriului subiect, sau a subiectelor de la forumul umanitar nu este posibila
Adauga |
Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator Pagina: din 15

pashosha
buna de rea..!!!

Australia
melbourne

1216 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la - 28/06/2005 :  22:07:21 Link direct la acest mesaj  Arata profilul  Trimite mesaj Yahoo lui pashosha Adauga semn de carte la mesaj Trimite pashosha un Mesaj Privat
Oameni buni, tragedie si durere!!!
Va implor cititi-mi mesajul!!!
Nu credeam ca voi ajunge vreodata sa creez un subiect in aceasta camera, dar se pare ca tare necunoscute sunt caile Domnului. Astazi, in ajunul Sf Petru si Pavel, am fost cu o amica intr-unul din spitalele Bucurestiului,la sectia neo natologie, abandonati, interesata fiind sa adopte un bebe...Erau 5 bebelusi, iar dintre cei 5, un bebe mic era cam agitata...ceva m-a chemat catre ea.Am aflat ca se numeste Ana-Maria, este nascuta pe 5 iunie, are o malformatie cardiaca, iar mama ei vrea sa o lase pana la 1 an in asistenta maternala ca nu are cu ce o creste. Am inlemnit!!!Tineam in brate o mogaldeatamica mica, ce avea niste degetzele atat de firave si parea atat de neajutorata, scancea si se uita la mine si mi se ruea sufletul stiind ca are nu stiu ce malformatie...Fiind bine conectata in spital, am insistat sa o cheme pe mama, caci, imi doream sa o conving sa ia micutul sufletel, pe ingerashul de Ana-Maria, sa o ia acasa.Cand a venit, am observat ca mama este handicapata, deficit de vorbire foarte accentuat si am inteles ca micuta mostenise de la ea malformatia.Mi-a spus ca nu vrea sa isi lase fetitza dar ca nu are cum sa o ceasca si nici nu cred ca isi dadea seama de boala fetitzei...adica, ea a ajuns pana la o varsta cu aceasta problema.M-am gandit atunci la voi, la noi,cum ne-am mobilizat si in alte cazuri si mi-am permis sa ii spun ca o vom ajuta noi sa ii ofere o sansa Anei-Maria. Nu este corect ca acel ingerash care se zbatea in bratele mele sa nu aiba o sansa la vindecare, mai ales ca este posibil cu atat de putin..Am inteles ca deja se fac formalitati de transfer la targu Mures, pentru a o opera pe micutza..Stiu tot de la voi de doctori foarte buni acolo..nu am informatii exacte despre boala caci abea azi am aflat, dar imi doresc sa ma interesez, caci am inteles ca bebe poate fi operata si salvata..Maine seara voi afla cnd pot da atat de doctoritza mamei cat si de pediatra si merg sa vb cu ele. Georgiana(30 ani), mama Anei-Maria, cand m-am oferit sa o ajut, s-a uitat in ochii mei si lacrimand m-a implorat sa nu ii adopt eu copilul, ca ea o iubeste...mi s-a rupt inima si am luat-o in brate si am mangaiat-o spunndu-i neincetat ca daca isi lasa copilul totul este pierdut, si ea imi tot repeta ca nu are cu ce o creste. I-am promis sa ma zbat , caci castiga 1 400 000 lei ajutor de hndicapat, iar cel cu care a facut copilul nu vrea sa recunoasca bebele, dar se foloseste de ea in continuare. I-am promis ca maine seara ma duc la ea cu o camasha de noapte pentru ea si niste costmashe, lapte pampershi pentru Ana-Maria. Mi se rupe sufletul..si stiti ce e mai greu?... faptul ca mi-a spus ca sora ei nu o lasa sa ia copilul acasa...ca e casa sorei ei si o arunca in strada..mi-a dat numarul sorei ei, maine am sa o sun.
Fetelor, daca ea renunta la Ana-Maria, va zic eu ce se intampla..nimeni nu ia in asistenta maternala un copil cu malformatie congenitala, sa nu mai spun de adoptat , nimeni nu il opereaza si nimeni nu se uita la el..Are mari sanse sa ajunga in orfelinat si netratata, cine stie cat de rau...
II oferim o sansa acestui ingerash? ce ziceti, ne mobilizam, ma ajutati?
Pentru moment nu trebuiesc multe, hainue o sa cumpar eu cateva maine ca ai mei sunt de 4 ani si eu am cam dat tot.O sa fie nevoie insa de relatii la Tg Muresh, la un doctor cu suflet. Nici cine stie ce bani nu cred ca sunt necesari. Cred ca pentru moment doar hainute lapte pampers, pentru ca,daca o tin in spital la Buc si o transfera direct la Tg Muresh, nu ii trebuie micutei nici patut sau carut inca...
merita o sansa , merita sa o auda niste oameni buni si cu suflet ca voi!!! Merita s traiasca!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Editat de - Oana_B on 06/07/2005 21:41:41

pashosha
buna de rea..!!!

Jurnal

Australia
melbourne

1216 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 28/06/2005 :  22:18:07 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luipashosha Adauga semn de carte la raspuns Trimite pashosha un Mesaj Privat
Promit sa fac rost de actele lor medicale cat e repede pot si poate si niste poze...
mersi chair si numai pentru ca citit

Go to Top of Page

ladybug
nou venit

Jurnal

USA

65 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 28/06/2005 :  23:32:21 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns
Pai sigur ca o ajutam! Spune-ne ce trebuie sa facem, ce are nevoie.
Just don't include me la "fetelor". Sa cautam pila la Tg. Mures? Am un amic care a terminat medicina acolo, dar acum e in SUA. Poate stie el pe cineva. Dar ce sa intreb?

Din cite spui, din punct de vedere medical s-ar putea trata, si deci ar trebui numai ajutor material, cel putin deocamdata. Si cineva care sa-i dea speranta mamei.

Go to Top of Page

rodicaosoian
membru junior

Donator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator pentru dianaDonator Teodora
Jurnal

USA
atlanta

920 Mesaje
1 Prieten(i)

Trimis la: - 29/06/2005 :  02:06:22 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luirodicaosoian Adauga semn de carte la raspuns Trimite rodicaosoian un Mesaj Privat
foarte frumos gandul si gestul tau PASHOSHA, o sa contribui si eu.
Acum tu trebuie doar sa incepi si sa ne ti la curent si sant sigura ca vor sari si alte fete
incep campania?????

rodicaosoian
Go to Top of Page

motanik
AristoCat + Kitten

Donator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator pentru SaraDonator pentru dianaDonator TeodoraDonator proiect ursici
Jurnal

United Kingdom
London

5644 Mesaje
46 Prieten(i)

Trimis la: - 29/06/2005 :  10:11:45 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui motanik  Trimite mesaj yahoo luimotanik Adauga semn de carte la raspuns Trimite motanik un Mesaj Privat
Avem nevoie de datele copilului, diagnosticul exact.
Sigur ca ne alaturam pt ingerasul mic.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Go to Top of Page

pashosha
buna de rea..!!!

Jurnal

Australia
melbourne

1216 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 29/06/2005 :  10:13:53 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luipashosha Adauga semn de carte la raspuns Trimite pashosha un Mesaj Privat

Buna ,
Va multumesc foarte frumos pentru intentie, LadyBug, imi cer scuze pentru apelativul fetelor, nu a fost cu intentzia de a face vreo aluzie sau a jugni pe cineva ci mi s-a parut cat de cat o formula mai amicala..inca odata scuze daca am ofensat.
Am vorbit si cu Gianina, este o persoana forate de treaba care a tot ajutat pe forum, si astazi ne intalnim pentru a merge impreuna la spital.Ea s-a oferit sa aduca cateva costumashe de bebe, astfel ca mie imi ramane sa cumpar laptele si niste pampers.sper sa avem cu cine discuta acolo, pentru a afla cat mai multe detalii despre Ana-maria.Ma implic si vreau sa ajut pentru ca stiu ca este un caz real, si sunt mari shanse ca, cu foarte putin sa putem reda o viatza..
Revin diseara cu amanunte de la spital.
Multumesc de interventie lady, vom avea nevoie de ajutor in cadrul acelui spital
salutari tuturor si va scriu pe la 22.00 diseara, ora Romaniei

Go to Top of Page
Produse din Bazarul Desprecopii

adrianangi
membru matur

Jurnal

Romania
Bucuresti

1771 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 29/06/2005 :  10:56:56 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite adrianangi un Mesaj Privat
quote:
Initial creeata de pashosha

Cand a venit, am observat ca mama este handicapata, deficit de vorbire foarte accentuat si am inteles ca micuta mostenise de la ea malformatia.

Parosha, pina la urma de ce boala sufera fetita?
Handicapul psihic se poate intr-adevar mosteni. Cel fizic..., nu prea cred!

Ma alatur si eu campaniei voastre, daca este nevoie de ajutorul meu!

http://adriana.freewebspace.com/photo.html
"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau
Go to Top of Page

Ramba
membru junior

Jurnal

Romania
Gura Humorului

597 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 29/06/2005 :  11:27:20 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui Ramba  Apasa aici pentru MSN MSG. a lui Ramba  Trimite mesaj yahoo luiRamba Adauga semn de carte la raspuns Trimite Ramba un Mesaj Privat
Pot sa intru si eu in aceasta campanie. Singura problema este ca sunt din Gura Humorului si nu pot trimite decat prin posta hainute si altele.
Oricum spune-mi cu ce te pot ajuta si adresa la care sa trimit lucrurile.
Go to Top of Page

Witchie
membru senior

Donator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator TeodoraDonator proiect ursici
Jurnal

Romania
3111 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 29/06/2005 :  11:53:23 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui Witchie  Trimite mesaj yahoo luiWitchie Adauga semn de carte la raspuns Trimite Witchie un Mesaj Privat
Pashosha, saptamana viitoare fac rost de 6 cutii de bebelac i le pot da Anei-Maria. Mai am si ceva hainute. La ce spital e micuta?

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Roll over, Beethoven
Go to Top of Page

carmenutza
Angel radios

Jurnal

Romania
Bucuresti

1605 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 29/06/2005 :  12:39:58 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite carmenutza un Mesaj Privat
sugestie: schimba titlul postului.

slippers76
Mamica de veveritzi

Jurnal

Romania
2968 Mesaje
6 Prieten(i)

Trimis la: - 29/06/2005 :  14:26:41 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luislippers76 Adauga semn de carte la raspuns Trimite slippers76 un Mesaj Privat
Pashosha, obtine cat de repede poti diagnostic si fisa medicala. Eu plec poimaine la Targu Mures. Vreau macar un fir, sa incep cautarile de medici acolo. Sanse sunt, pentru ca am foarte multi prieteni medici acolo.

Mama Ana si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76/
Go to Top of Page
Pagina: din 15 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina urmatoare
 Subiect nou  Subiect inchis
 Versiune pentru imprimanta
Mergi la:
Forumul desprecopii.com © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
Pagina s-a incarcat in 0,19 secunde. (c)

horoscopcopii
Horoscopul copiilor

horoscop 2010
Horoscop 2010

Horoscopul Dragostei

... Alte horoscoape ...

Super album de mirese DC

Sa ne cunoastem
Dupa atata joaca,mi-e fomica!
Comenteaza poza Viziteaza albumul lui alexuta

Album concurs!

Clasament final
DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com