S-a operat cineva de CHIST la TIROIDA ?????

S-a operat cineva de CHIST la TIROIDA ????? | Autor: Loreena

Link direct la acest mesaj

Buna,

M-ar interesa cateva informatii in legatura cu chistul la tiroida si operarea acestuia; mamei mele i s-a pus acest diagnostic si mai mult ca sigur se va opera in toamna; din cauza asta are probleme cu tensiunea, stari pe care ea le-a confundat cu crize de spasmofilie; din cate am inteles problema asta probabil a aparut si ca urmare a unor interventii chirurgicale suferite: la 37 de ani i s-a scor uterul si un ovar, iar acum vreo 5 ani a facut histerectomie totala; de aici au aparut si niste dereglari care se pare ca in timp au influentat glanda tiroida.

cat dureaza operatia? cat se sta in spital? sau orice alta informatie e binevenita; cat costa o asemenea operatie?; recomandarea unui medic specialist.
Mercic mult

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Aici o operatie de tiroida dureaza cam 4,5 ore.Se sta in spital 2 zile.Uneori chiar si 3.Nu stiu ce fel de problema are mama ta la tiroida.......dar daca e chiar tiroida afectata si trebuie sa i-o scoata,cam acestea sunt raspunsurile.Atat sa fii atenta:atunci cand o scoate din sala si simte presiune mare la gat(in zona unde e tiroida),nu e bine.Inseamna ca a facut un hematom.Mai bine...de ce nu intrebati medicul mamei tale sa va explice tot ce ii va face?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Merci mult de raspuns........ieri mama a fost la control, dar nu au putut sa ii faca nu stiu ce investigatie ca e prea mic..asa ca a ramas sa se duca in decembrie ca sa mai creasca.........trebuie sa faca si biopsie parca asa i-a zis

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput