AJUTOR URGENT - cancer pulmonar

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Deunazi citeam despre sucul de orz verde, in Formula As, care cica e foarte bun pt multe, inclusiv cancer, si am si o matusa care are cancer si bea din asta, pe langa alte naturiste, parca a luat si de la Stelian Fulga tratament, oricum zice ca se simte bine si medicii la fel zic.
Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Cu regret va informez ca dl Stelian Fulga nu este chiar cea mai buna solutie. daca veti privi pana la sfarsit reclama tv pe care o difuzeaza OTV veti vedea ca scrie marunt: produse NEATESTATE medical.


Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samy spune:

N-am intrat demult pe site, de aceea nu stiu daca informatia mea va mai poate fi de ajutor. Eu totusi imi fac datoria sa o scriu. Un prieten foarte bun al tatalui meu a suferit de cancer pulmonar cu metastaze hepatice si osoase. A urmat un tratament natural 6 luni de zile, in paralel cu radioterapia, la dra. biolog Serac. Se simte bine acum si doctorii au spus ca numai Dumnezeu i-a mai dat o sansa. Eu i-am luat numarul de mobil... poate n-ar fi rau sa o sune. Te rog scrie-mi pe adresa mea ca sa ti-l pot lasa. Sanatate va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

uite adresa unui medic carte trateaza cu spanz si are rezultate uimitoare:

Dr. CRISTIAN BOERESCU -
Cabinet medical: Bucuresti, str. Spataru Preda, bl. 129A, sc. C, ap. 65, sector 5,
tel. 01/423.05.83, 092/20.70.76

uite su un site despre ce a vindecat:
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=414&&codcapp=55&&numecapp=S%C3%A3n%C3%A3tate&&culoarebgr=407c58

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Am citit si de un tratament naturist www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=330&&idart=115&&numecap=Medicina%20naturistã&&cc=Maica%20Violeta" target="_blank">http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=330&&idart=115&&numecap=Medicina%20naturistã&&cc=Maica%20Violeta tot in Formula As.
Nu stiu daca aici e bine sa scriu dar tot de cancer e vorba.
Fratele meu a fost operat de o tumora renala la Fundeni, a facut complicatii postoperatorii practic a avut 2 interventii chirurgicale , iar acum la 3 luni dupa operatie i s-a recomandat chimioterapie.
Citind aici de chimioterapie, stiind ca e un tratament dur va intreb, un pacient cu anemie severa poate sa inceapa sau sa aleaga calea naturista.
Sunt disperata, fratele meu are 28 ani si nu stiu cum sa-l ajut

Multa sanatate celor care au nevoie de ea si curaj in lupta cu boala!
zana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Zana, cel mai bine pentru fratele tau ar fi sa inceapa chimoterapia, la recomandarea doctorilor, si sa ia Fier pt anemie. Poate tine si tratamente naturiste, nu-l impiedica nimeni. Insa daca are o sansa, asta este chimoterapia. Pt ca daca nu, cancerul se va raspandi foarte repede.

Sanatate fratelui tau

Ancuta (DPN 11 feb. 2006) & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriceh spune:

poti intreba pe cineva care este specialist in domeniu. numele dansei este mihaela boit , am urmat impreuna cu ea un curs de radiofarmaceutice in franta. adresa dansei de mail este : mihaela_boit@yahoo.com
sper ca va va ajuta
multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

la cererea autorului scos de pe lista de Sticky.

multa sanatate

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Daca face chimioterapie, sa nu ia, in acelasi timp, tratamente naturiste. Acestea din urma pot face ca chimioterapia sa nu isi faca efectul. Fetita prietenei mele are cancer. A fost tentata sa incerce si cu metode naturiste, dar medicii i-au spus care sunt riscurile si a decis sa nu experimenteze.

Mergi la inceput