Citeam mai zilele trecute mai multe informatii cum ca ciocolata neagra/amaruie nu ar ingrasa (cel putin asa mult...) ca alte ciocolate,mai ales ca cele cu alune si alte umpluturi. Cum eu sunt dependenta de ciocolata,motiv pentru care nu pot sa tin regimuri de slabire ca trisez, va intreb eu cu glas sfarsit: chiar asa e????? Chiar nu s-a inventat nici un regim de slabire cu ciocolata ca as putea sa-l tin...la nesfarsit hi,hi.
daca n-are lapte, zahar si alte componente absolut necesare, probabil nu ingrasa....
Oricum, exista in supermarketuri ciocolata dietetica. E adevarat, la cam 80.000 bucata. Dar am auzit ca aceea chiar ca nu ingrasa.
Elise
Exista si ciocolata fara zahar mai ieftina, facuta de Excelent, cam la 15.000 - 50gr. Nu este foarte buna dar merge. Mai ales la diabetici.
inmgrasa...da mai putin e adevarat.
cat despre cea ptdiabetici...e facuta cu fructoza in mare parte...dar tot are f. multe calorii.
Ciocolata care nu ingrasa trebuie sa contina cel putin 70% cacao.Este foarte buna eu tot din asta am mincat inainte sa fiu insarcinata.Anca 30sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
Ciocolata alba ingrasa cel mai tare.
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C
Ciocolata dietetica nu are zahar, ci diversi indulcitori, insa are cam acelasi numar de calorii. Sigur ca daca are alune, stafide etc. e mai consistenta decat daca nu le are...
Dar ciocolata cace parte dintre alimentele care declanseaza arderi mai puternice si de asta se spune ca ingrasa mai putin decat altele. In ce ma priveste, regimul meu curent contine cca 25% ciocolata si nu pot sa ma vait de probleme cu greutatea (1,62 si 51-52 kg). E adevarat ca alte dulciuri nu prea mananc, grasimi aproape deloc, paine zero (dar sunt mare fana a cerealelor).
Succes la ciocolatzi!
Uitati-va la numarul de calorii si continutul de grasime. Chiar daca sint mai mici decit la ciocolata obisnuita nu putem spune ca "nu ingrasa". Numai apa si muraturile nu ingrasa "0 calorii"