Dureri la jumatatea perioadei ciclului

Dureri la jumatatea perioadei ciclului | Autor: Clover

Link direct la acest mesaj

Am si eu o problema: am un ciclu mediu de 30 de zile(uneori mai mult) si acum au trecut 11 zile de la menstruatie si am niste dureri tipice: dureri musculare(dar ce dureri, zici ca am febra), dureri de burta, mai rau ca la sindromul premenstrual.

Asa ca va rog daca aveti idee spuneti-mi ce am ca o iau razna. E complet aiurea senzatia.



Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

s-ar putea sa fi la ovulatie cand ai durerile alea..incearca un test de ovulatie luna viitoare cand ai dureri,eu una patesc asa la ovulatie.


Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Sigur sunt de la ovulatie. Si eu am inceput sa am aceste dureri dupa ce am nascut, la fel a patit si o prietena a mea. Dureaza cam 1 zi (max. 2) si am o senzatie de parca as avea bolovane in burta si ma cam deraneaza la mers. Am intrebat si doctora de familie si mi-a zis ca e absolut normal.

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Putin in afara subiectului, sper sa nu se supere Clover

Tanya, poti sa ne dai cateva detalii despre testul de ovulatie? Eu una acum am auzit prima oara de el

Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Sigur ca da!
Teste de ovulatie sunt 3 intr-o cutie si costa aprox 100.000 lei, testul se face numai la pranz, arata ca un test de sarcina si se face din urina. Gasesti la farmaciile SensyBlue si HelpNet, sigur sigur gasesti la farmacia SensyBlue de langa Mega Image Dr Taberei, acolo au tot timpul.
Mai exista si un test permanent de ovulatie MaybeBaby si am inteles ca se gaseste mai greu.. eu am primit unul permanent din USA se cheama Ovulite, daca ai pe cineva prin strainatate sigur gaseste pe acolo asa ceva.
Te pup si bafta la facut bebei!

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Tanya, saru-mana mult pt. info
Imi doresc un bebe, dar nu acum, ci peste vreo 5 ani , dar info ta imi poate fi utila si pana atunci. Banuiesc ca aceste teste pot fi folosite nu doar atunci cand vrei sa ai BB, nu? De exemplu: pt. a descoperi cand are loc ovulatia, pt. a vedea daca se poate folosi metoda calendarului.

Inca o data iti multumesc mult pt detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Cu multa placere Albi'! Pentru metoda calendarului ai nevoie de ciclu regulat si de o carte care te ajuta sa-ti cunosti corpul si sa-ti dai seama cand esti la ovulatie dupa mai multe "simptome"(nu o am acum dar ma uit si-ti spun ce carte) si de teste de ovulatie, dar mai rentabil ar fi testul ala permanent care se face din saliva in fiecare dimineata.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Multumesc pentru raspunsuri.

Poate nu m-am exprimat nici eu complet.
Am banuit ca este ovulatia, dar de obicei e o senzatie "palida". De data asta am simtit in unele momente ca o sa am nevoie sa iau loc de intensa ce e. Stiti cum e, momentul in care sau instinctiv ne apasam pe burtica sau ne sprijinim in zona rinichilor. De racit nici vorba, ca sunt obsedata sa nu-mi fie rece.

Probabil a fost un ovul cu personalitate

Testele acelea pentru saliva se gasesc si in Romania? Eu as folosi o astfel de metoda combinata cu prezervativ, adica in zilele fertile pur si simplu evit orice conflict.

Tanya, multumim pentru informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

METODE CONTRACEPTIVE NATURALE de la editura Paralela45 se cheama cartea de care va vorbeam...
Aveți nevoie de această carte dacă: doriți să evitați sarcina dar și să fiți în armonie cu propriul trup; vreți să evitați riscurile și complicațiile cauzate de pilula anticoncepțională; vreți să vă cunoașteți perioada optimă de fertilitate. Scrisă într-un limbaj accesibil, cartea descrie avantajele folosirii tehnicilor naturale de prevenire a sarcinii, accentuând faptul că: nu sunt dăunătoare fizic; sunt ieftine și ușor de învățat; promovează înțelegerea nevoilor sexuale și emoționale ale cuplului. Autorii, experți în probleme de fertilitate și sterilitate, folosesc numeroasele grafice și ilustrații din cuprinsul cărții pentru a vă arăta cum puteți recunoaște indicatorii de fertilitate principali și secundari și cum să faceți graficul acestora, cum să-i interpretați și cum să-i utilizați în situații speciale.

Maybe Baby se cheama testul de ovulatie din saliva care se gaseste in romania... din pacate nu stiu unde sa va spun ca are dar stiu sigur ca s-a discutat mult despre el aici pe forum... poate fetele care stiu mai multe vor raspunde.

In speranta ca v-am putut fi de ajutor,



Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput