Cojitze pe scalp

Cojitze pe scalp | Autor: Kittie

Link direct la acest mesaj

Am o mare rugaminte, daca stiti pe cineva la Cantacuzino, sau un dermatolog bun (caci nu stiu cine se ocupa cu parul ..) sa-mi recomandati caci de ceva vreme am o suparare cu niscaiva cojite ... Imi apareau inainte in sesiune, acum vaz ca nu mai conteaza, se invita oricand si sunt din ce in ce mai mari si pe zone mai intinse .. Deci NU matreata, coji...

Plizzz????

mamica de ( 13oct04 )

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Totusi esti sigura ca nu e vorba de matreata uscata? Mai ales daca spui ca-ti apar inainte de sesiune! Si mie inainte de sesiune imi aparea pe pielea capului..cauza este STRESUL!!!!
Iti recomand un sampon farmaceutic f. bune, din gama DUCRAY, se cheama SELEGEL! Il gasesti numai in farmacii!!! Este ff. bun, mie mi-a trecut de la el.
Cristina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

poate e vreo ciuperca? dermatologul ar trebui sa stie. si chiar un medic de familie bun ar putea sa isi dea cu parerea,sau macar sa te indrume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Si eu m-am gandit la fel, ca e de la stress si multi ani asa am functionat, cu ele inainte de sesiune... Dar acum , de cand cu bebe, de unde atata stress? ;) adica vorb'aia, nu mi-au aparut cand am nascut, si am nascut fara anestezii, dar acum de ce?
Cand eram mai mica a functionat Selsun (dar nu din tara) si mi-a uscat parul f tare .. Am luat tot soiul de sampoane pentru matreata uscata si nu mere.. Ba acum mi-a "explodat" cu un sampon de la phyto - phytolythol, si complementar de la ducray extra doux.. ca sa nu mai zic si cat am dat pe ele si acum e jenant sa tin parul desfacut pen' ca sunt maari si peste tot..

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Kittie, aparitia cojiztelor e insotita de mancarimi pe pielea capului? Daca da, se poate sa fie o alergie localizata pe scalp si pt asta trebuie sa mergi la dermatolog, probabil iti va da ceva unguente si eventual nishte pastile.

Sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Eu iti recomand sa consulti un dermatolog. Dermatologie au Spitalul Colentina si spitalul Scarlat Longin. De la Colentina iti spun cateva nume de doctori: Daniel Boda, Calin Giucaneanu, Catalin Popescu, Mihaela Leventer, Mihaela Moisa.
Poate fi o ciuperca sau un psoriazis si e bine sa te vada un doctor cat mai repede sa nu se intinda. Ambele apar in conditii de stres de imunitate scazuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Da, sunt si mancarimi, dar nu peste tot pe unde sunt cojitele.. Acum,in disperare de cauza am dat cu niste fluocinolon n si vad ca s-au mai potolit....Trebuie sa ajung la doctor zilele astea...
Daca mai stie cineva vreun nume de specialisti in ale pielii, pliz...

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

si eu am cojiite si nu mai stiu ce sa fac sa-mi treaca, am fost si la dermatolog dar probabil ca am nimerit eu unul mai nepriceput, eu am facut cojile astea de la vopsit, acum vreo 5 ani si de atunci nu mai scap de ele, la inceput am crezut ca e matreata dar nu e , am folosit toate sampoanele mi-am dat si cu ulei de masline si degeaba, acum sunt insarcinata dar dupa ce nasc trebuie sa gasesc un dr bun ca m-am cam saturat , cum ma spal pe cap parca se usuca si mai rau pielea capului iar eu fiind si bruneta va dat seama cum se vad

Kittie , daca gasesti vreun dr bun care te scapa de cojite te rog din suflet sa-mi spui si mie

Adriana



Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Adriana,cu cea mai mare placere...Tare mai sunt curioasa cum o sa scapam mai ales daca nu ne zice si noua cineva de un doftor cum trebe...Stii ce,eu, daca nu reusesc sa aflu nica de aci, me duc cu cupilu dupa mine la Colentina, reusesc eu sa dau de cineva acolo, nu se poate. Si cum sunt pusa pe certuri zilele astea, sa vezi ce n-o sa se uite nimeni la mine!
Dar tie nu ti=au disparut si reaparut? Au ramas acolo?

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Fetelor, cu toata bunavointa, eu v-as recomanda un dermatolog, dar din pacate nu sunt din Bucuresti, deci cred ca nu v-ar ajuta...
Eu am avut o alergie pe pielea capului, iar daca ma scarpinam, imi cadea pe haine un fel de matreatza f.f.f. fina, care se observa putin pe hainele de culoare inchisa... oricum, eu o vedeam uriasa si mi se parea ca arata oribil, pe langa disconfortul pe care mi-l crea... Cred ca de fapt era din pielea scalpului, nu erau cojite formate pe piele...
Din fericire, am fost la medic si mi-a dat tratament si acum nu mai am nici un fel de probleme; mi-a explicat ca nu e vorba de o boala de piele (eu asa ma speriasem la inceput), ci de organismul slabit, care a "prins" o alergie, care alergie "si-a zis" sa se localizeze pe cap; putea foarte bine sa se localizeze oriunde pe piele... Medicul mi-a recomandat sa evit pe cat posibil sa mananc "berries" si produse cu conservanti (deci capshune, fructe de padure, zmeura, mezeluri, conserve etc.).

Sper sa gasiti un dermatolog bun in Bucuresti

Sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Astea-s semne de dermatita seboreica, din pacate...Sper sa nu ai, dar daca ai, inarmeaza-te cu rabdare, pentru ca nu trece, doar se amelioreaza din cind in cind. Incearca unguentul Locoid- are cortizon- pentru zonele de pe piele unde esti irtata, eu de exemplu dau cu el la radacina nasului si la timple, unde sint iritata si am mincarimi. Samponul Blue Cap e destul de bun, dar e cam scump, in jur de 500 de mii. Deasemenea, incerca sa nu fii stresata, ca boala se agraveaza.
Sper, totusi, sa nu ai asa ceva. Bafta!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Poze cu noi nou noute!!

Poze ian- februarie '05

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput