Despre gradinarit (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!
LauraB - o sa incerc si eu anul acesta din nou cu tarhonul, am inteles ca se prind foarte greu radacinile, oricum eu folosesc mult tarhon la gatit asa ca merita sa mai incerc...

conchita - la noi inca este zapada, cel putzin l amine in curte peste trandafiri este zapada de mai bine de un metru...astept si eu cu nerabdare primavara sa imi aranjez floricelele. Eu pana acum am pus rasaduri cumparate, doar o data am rasadit in gradina si au iesit niste flori fff frumoase, ca niste margarete dar foarte colorate, si anul acesta imi doresc aceste flori. Mie imi plac foarte mult margaretele si in general florile cu petale si punct galben in mijloc

Andrushka - si mie imi mor muscatele peste iarna, dar mi-am propus ca anul acesta sa le pun in pivnmitza unde nu ingheazta si e si umezeala, poate scapa cu bine.



Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Bey Ana bey...

tocmai fäcusem si eu poze cu "buruienile" mele din balcon, dupä care am intrat pe aici cu ginduri mari....adicä, sä le fac publice......dar ti-am väzut florile tale din grädinä si m-am läsat de meserie!!!
Nu e viata asta nedreaptä?!?!

Pupici de la Cami.

Frumoasa, optimista si glumeata! :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Ce bine ca v-am gasit ´! Salutare la toata lumea ! Imi dau si eu stradania sa incropesc o gradina cat mai reusita , dar mai am si necazuri : iarna trecuta ne-a degerat magnolia desi am acoperit-o bine si am avut grija sa nu aiba umezeala . Am suferit ca dupa un copil , dar nu a mai putut fi salvata . Am replantat o magnolie noua si ma rog ca sa traiasca . Acum este acoperita bine de tot ! Astept cu nerabdare sa vad rasarite zambilele , narcisele si lalelele . Le-am plantat la sfarsitul lui sempembrie , voi cand le plantati ?

Mic album


Alexandra , mamica lui Mihaita

************************

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

Zambilele le-am plantat si eu la sfirsitul lui oct. si deja sint de 10 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Buna, ma alatur si eu ca fiind iubitoare de flori, va citesc cu mult interes pentru ca vad ca am ce invata de la voi.
Am o floricica iubita care se numeste floarea pasiunii si o iubesc mult pentru ca am primit-o de la sot de ziua mea. A inflorit asta vara, cate o floare pe zi, dupa care asta toamna i-au cazut toate frunzele,iar acum am udat-o cu apa cu zahar dupa reteta voastra si au inceput sa-i dea frunzulitele, ce ma bucur... Stiti mai multe despre aceasta floare, cum s-o ingrijesc asa incat sa ma bucur si la vara de florile ei frumoase?

Si mai am floarea craciunului, anul acesta am ales-o cu frunze albe ( anii trecuti luam de fiecare data cu frunze rosii, ca doar era Craciunul si dupa sarbatori se usca), asfel ca anul acesta am luat una alba si o am si acum si tare as vrea sa-mi traiasca, sa nu moara.Acum vad ca mai are cateva frunze si ii merge relativ bine, dar am inteles ca dupa ce ii cad frunzele, sa ii pun seara o galeata si sa o tin la intuneric noaptea, asa este cat timp sa fac operatiunea asta? Si vara cum o ingrijesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by camelia-daniela

Bey Ana bey...

tocmai fäcusem si eu poze cu "buruienile" mele din balcon, dupä care am intrat pe aici cu ginduri mari....adicä, sä le fac publice......dar ti-am väzut florile tale din grädinä si m-am läsat de meserie!!!
Nu e viata asta nedreaptä?!?!

Pupici de la Cami.

Frumoasa, optimista si glumeata! :-))

Da, da, eu vreau sa-ti vad buruienile!!!
Am vazut pozele Anei, foaaaarte frumoase!!!
Am pus si eu citeva poze cu buruflorile mele, da' nimeni n-a zis nimic... Asa ca am inteles ca nu va plac.
Conchita, bine ai revenit la subiect! De abia astept sa vad poze cu gradina ta! (dupa cite povestesti trebuie sa fie/devina grozava!) Ai mai mult noroc ca noi ca esti intr-o zona calda! Bafta!

Eu nu prea am vesti... dar astept si eu poze de la voi (Petra, tu ce faci?) ca sa ma mai bucur nitel.

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Otilia,

ai oleacä de räbdare bre cä tre´sä mai dau cu sapa!!!
Märia mea a väzut buruflorile Märiei tale astä varä...si ti le-am läudat un pic!!
Problema este cä aveai o floare tare frumoasä atunci in grädinä, care era asa de dulce si drägutä, cä mi-a "furat" toate complimentele pentru buruflori, intelegi??
Hai cä bag vitezä...dar mä enerveazä net-ul ästa cä merge ca melcu`!!!

Pupici de la Cami.

Frumoasa, optimista si glumeata! :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Otilia,
Ce ma bucur si de reaparitia ta!! Se vede ca vine primavara, pentru ca apar gradinaresele noastre una cate una, aici la datorie!
La mine este inca frig de tot, s-a topit zapada ca sa faca loc la alta dupa spusele celor de la meteo, rasaduri nu mai muncesc la "cooperativa in zadar" pentru ca nu am succes, si ma gandeam daca am facute poze cu gradina mea , si nu cred ca am imortalizat nimic asta vara asa ca astept vara asta poate nu voi uita.
Despre floricelele tale , ce sa zic? Le-am vazut si admirat la timpul cand le-ai pus, si mai ales floricica aia mica a ta, care bate toate buruienile noastre.

CAmelia,
Hai , te astept cu pozele din gradina-balcon , si mai ales caltunasii! Mai ai seminte? ca eu mi-am strans in 7 pungi, pe categorii de marime, si acum cand s-au uscat cu totii sunt la fel!!! Macar stiu care erau rosii si care portocalii!

Conchita,
Pe unde esti??? Sau asculti cum cresc rasadurile tale, sau muncesti din greu prin gradina de nu-ti mai sta gandul la net si DC! DAr vin-o si ne mai da vesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Iulia, daa, am primit pozele, superbe flori ai! trebuie neaparat sa faci album sa vada si fetele ce frumoasa e gradinita ta

Otilia, eu ti-am vazut pozicile, mama draga, si ti-am admirat anemonele si trandafirii si azaleele, dar cel mai mult mi-a furat okii Adelita. :)

mai am nitelus de lucru la gradina din fata casei, numa daca nu va deranjeaza sa arat poze cu ea in lucru...cam o saptamana as mai avea pana termin ...oarecum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by conchita

.....mai am nitelus de lucru la gradina din fata casei, numa daca nu va deranjeaza sa arat poze cu ea in lucru...cam o saptamana as mai avea pana termin ...oarecum.



Te invidiez pentru faptul ca te bucuri acolo de vreme buna si in mijlocul lui februarie tu te poti lauda ca ai aranjat gradina!Pe cand la mine nici la mijlocul lui aprilie nu pot zice lucrul asta>
succes!
Cum le merge la rasadurile tale?Sper ca bine!

Mergi la inceput