Help-Test de sarcina 2 liniute, una slab vizibila

Help-Test de sarcina 2 liniute, una slab vizibila | Autor: Umflatzel

Link direct la acest mesaj

Buna fetele,
spunet-mi ati intalnit aceasta situatie?
Mi-a intarziat 3 zile dupa care am facut un test de sarcina in care au iesit 2 liniute, una vizibila clar si una slab vizibila...dupa care au venit si rusii ... oare sunt insarcinata? Ati patit asa ceva?
Va rog un sfat...imi doresc tare mult acest al doilea copil ... dar nu stiu ce sa cred, sa fac ca am auzit ca exista ciclu peste sarcina.
Daca stiti ceva va rog sa imi spuneti

multumiri si pupici
Umflatzel && bb Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Slab vizibila dar vizibila rezultat=insarcinata.

Cel putin la mine asa a fost ,si-mi cumparam alte teste cu acelasi rezultat.Voiam sa fiu sigura,dar era prea devreme ca sa se vada mult.

Mai asteapta cateva saptamani, daca nu ai simptome inainte si fa-l din nou.

Daca ti-l doresti si e sa fie sa-ti fie sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Umflatzel spune:

syd, ar fi bine sa fie asa, dar tu ai avut si ciclu peste sarcina?

Mergi la inceput

Stai ca nu inteleg,daca ai menstruatie nu prea cred ca e si sarcina.Dar de ce ai facut testul?Ai greturi si toate cele?

Mergi la inceput

Am vazut pozele cu Andrei,foarte reusit .Sa-ti traiasca ,si urmatorul cand s-o hotari sa vina. Scria ciorasti,localitatea?Aveam pe cineva acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Umflatzel spune:

Pai l-am facut inainte ... de fapt chiar in ziua aia ...
Multumesc pt complimente, Andrei e comoara noastra ... si a voastra sa traiasca... da, are o poza la ciorasti facuta .. tu pe cine ai acolo? noi avem bunicii sotzului ...

Mergi la inceput

Nasii mei sunt de-acolo.Constantin.

La mine cresteau sanii si ciclul nu venise o saptamana ,apoi abia asteptam sa raman insarcinata,nu-mi venea sa cred,sa fie ,sa nu fie a doua liniuta?Pana la vre-o doua luni am tinut-o asa.

Se mai poate sa fi pierdut sarcina daca ti-a venit ciclul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Si la mine a doua liniuta a fost foarte slaba la primul test facut si totusi a fost bebe. Singura solutie e sa astepti sa treaca rusii si sa repeti testul, pentru siguranta ta.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

si la mine a fost la fel. mi-am facut vreo 5 teste si la toate liniuta a doua era deabia vizibila. la un test chiar nu a aparut niciuna. iar rezultatul a fost pozitiv si a iesit un bebe mare si frumos. felicitari!

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

buna eu stiu caci daca i-ti ies 2 linii vizibile inseamna ca esti...daca i-ti vin rusii....in timpul asta trebuie sa astepti max 2 sapt sa consulti medicul,,,mai ales daca ai sintome,s-au chiar daca nu..pt. linistea ta.
La mine a fost in felul urmator..mi-a intarziat o zi, si adoua zi am facut testul si a fost pozitiv. Acum sunt in 7 luni...si am emotii f mari,,,
Bafta si succes tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Umflatzel,
Da, se poate sa fi insarcinata si totusi sa-ti vina rusii. Prietena mea cea mai buna e gravida in 3 luni. Prima luna i-au intarziat rusii cu 5 zile, dar avea deja ceva simptome de sarcina (o dureau sanii, avea ceva greturi). A doua luna nu i-au mai venit deloc rusii si atunci s-a dus la spital sa-si faca testul (dupa ce un test facut acasa ii iesise pozitiv) si spitalul i-a confirmat ca e gravida de 2 luni deja (deci de dinainte sa-i fi venit rusii). Deci se poate.
Ai grija de tine si Felicitari!!

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput