vitralii

vitralii | Autor: ardit

Link direct la acest mesaj

ma intereseaza daca stiti unde pot procura o matrita pentru baghetele de plumb care se folosesc la vitralii
sau poate cum pot afla cum arata aceste matrite ca sa pot face eu matrita
sau o carte despre cum arata matrita, toate cartile (straine!) despre subiect (vitralii) pornesc de la bagheta deja formata, care in occidentul salbatic se achizitioneaza da' gata

multumesc anticipat cu speranta ca o sa gasesc pe cineva tot asa zarghit ca mine sa-l intereseze subiectul asta... ka vad ca la subiectul cu bijuterii nu a postat nimeni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Eeee, inseamna ca si noi ma ajuns ca-n salbaicul occident, ca si la noi se cumpara profilul de-a gata. Lasa-ma sa dau vreo doua telefoane si-ti spun.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

astept astept si mii de multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

La fel de zarghita. Si eu asteptam cu sufletul la gura un raspuns la subiectul cu bijuteriile, care ma intereseaza muuuult mai mult decat vitraliile. Gasisem candva un site (strainez) pe net de unde se puteau comanda online componente dar atunci nu mi-a trecut prin cap sa salvez adresa. Da' aveau niste minunatiiii: Sarmulite, folie de diferite grosimi, atarnatori, inchizatori, zale... inclusiv pietricele semipretioase gata montate sau gaurite.

Revenind la plumbi, sunt niste tipi care fac asa ceva. Poti intreba la galeriile de arta.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

acum multi ani, sa zic vre-o 4 ani, era la IDM langa gara basarab, un stand, la etajul 1, cu bijuterii de argint care avea si inchizatori de argint, dar numai inchizatori de argint. Magazinul nu mai este si mi-am terminat stocul..
in ceea ce priveste baghetele care se folosesc acum in romania, le-am vazut pe la galeriile de arta la lucrari, mi se par cam.. grosiere, adica nu sunt asa finute cu muchiile rotunjite, cum sunt alea de la Peles de exemplu, in fine, o sa incep sa intreb, poate sub pretextul ca iau de la ei, o sa vad si cum arata matrita.. deci sa inteleg ca totusi nu ai gasit contactul, nu? in fine oricum e bine ca ne-am gasit pe forum, asa zarghite cu aceleasi pasiuni..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Cand eram mai tanar... ehee.. ce vremuri, faceam mulajul din chit roshu de geamuri, se punea in ipsos si mai departe se turna plumb.


Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

AHA! am conspectat, va anunt cand executat! (ka sunt pornita zau!)
si zau asa, stii expresia tanar la suflet?

merci

Mergi la inceput