Solduri late dupa nastere?

Solduri late dupa nastere? | Autor: cipcipcip

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am si eu o intrebare, sa nu rideti.
Io sint cam soldoasa de felul meu in sensul ca am bazinul destul de mare, e ok cum e acuma, dar ma gindesc la nastere se desfac oare oasele si mai tare? Ca tare mi-e firca sa nu fac niste solduri cit o vaca Ca daca e pe-asa io fac cezariana

Mersic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Nu cred ca au cum sa se transforme oasele. Insa tot ceva transformari vei suferi cand ramai gravida. Depinde de tine daca vei putea sa ajungi la fel dupa ce nasti. Asta e riscul pe care si-l asuma cele care vor sa fie mame. Depinde ce prioritati ai in viata.


Ramonika si pisica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Cip, bebele meu a venit pe lume prin cezariana si eu tot m-am latit in solduri (nu mult, dar simt eu dupa haine, desi am aceeasi greutate dinainte de sarcina).

Vreau sa-ti spun insa, ca nu nasterea in sine modifica corpul, ci toate acele fenomene care au loc in organismul femeii insarcinate. Vrand-nevrand se lateste si bazinul pentru a permite copilului sa iasa; corpul tau nu stie ca tu vei apela la cezariana!!

Oricum, bucura-te de perioada de sarcina ca este cea mai frumoasa din viata!! Cel putin, la mine asa a fost!!


Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Pozele noastre 1
Pozele noastre 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cezariana nu intervine in acest sens.Da, e posibila o oarecare transformare fizica.Cel mai elocvent este dupa ce reusesti sa slabesti si constati prin comparatie ,diferenta.Eu inca n-am reusit sa dau tot jos ca sa ma pot pronunta.
Am ramas cu fundulet,burtica si cu picioarele grase.Doamne ce nu-mi place sa fiu grasa.Mai am de dat 4 kg sa ajung la stadiu dinainte de a fi insarcinata.Nu am vointa.
Se pare ca sint tot felul de exercitii pentru persoane insarcinate,eu insa n-am avut voie sa fac miscare,mai mult decit o scurta plimbare.Cert este ca aportul de calorii,vitamine,etc. de care are nevoie BB in faza prenatala il ia dintr0o alimentatie echilibrata.Nu trebuie mincat aiurea si in cantitati idioate,pentru ca tie pofta,de ex.Acum daca as mai face un BB altfel m-as comporta.Eu mincam dulciuri in prostie.Si BB e dolofanel!
Ai grija, nu papa chiar tot.Vezi ca vin sarbatorile,alt cosmar pentru gurmanzi.In rest sanatate,conformatia fizica e data de la natura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

despre solduri nu stiu ce sa-ti zic.ale mele au ramas la fel...poate chiar mai mici(am slabit tare mult...)am ramas insarcinata la 62 kg, cind m-am dus sa nasc aveam 95 kg, cind Andreea avea un an am ajuns la 70 kg,acum la trei ani si 5 luni ai ei am 60 kg.
dar pot sa-ti spun ca talia nu o mai am asa de "viespe"....din pacate!
da' A MERITAT!!!!!!!!
am un pui tare frumos, sanatos,iubitor,darnic si tot ce vrei tu(doar e al meu,nu?)
cred ca asa cum ti s-a mai spus poti controla greutatea din sarcina(eu nu am facut-o absolut deloc)dar conformatia fizica ti-e data de ...gene!
te pupacim cu drag,
Andreea si eu


http://community.webshots.com/user/gianinaalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Da asa zice si prin carti ca pe perioada de sarcina si oasele se mai latesc usor alaturi de celelalte un milion de transformari. Dar tot din ce am citit eu e ca in decurs de un an revin la loc toate "componentele".Uite ca si eu am soldurile late asa din constructia mea, am pornit sarcina cu 68kg am ajuns la 92kg cit un munte eram! Acum sunt la dieta ca de fapt cam toata perioada asta de un an de zile si chiar azi am ajuns la 68kg de la cit am pornit si sunt inca in scadere ca eram cam grasutza cind am ramas insarcinata, de mi-au placut carntii si berea pe aici.Si acum ma tot probez cu hainele vechi sa vad ce si cum. O mare greseala a mea a fost ca nu am facut ceva abdomene ca asa de impins carutul zilnic cite 2 ore pe zi ajuta da doar la picioare, am muschi de fotbalist acum. Blugii vechi imi vin foarte bine, pot sa inchid fermuarul, eu una nu observ oasele bazinului latite, dar de ex nu pot purta ca acum un an ceva cu buricul mai golas asa ca totusi mai am suncute exact acolo. Cred ca si tu esti la fel daca te ingrasi, cind e vb de solduri late toate kg se pun la burta si solduriDar scap eu si de astea cu sport.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Aaa am uitat sa-ti zic ca am nascut natural si chiar nu cred ca daca as fi facut cezariana era vreo diferenta, poate chiar mai greu cu burtica.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Eu am ramas la fel! M-am inrasat in sarcina aproape 20 kg, acum am revenit la greutatea mea. Desigur cand vei avea 20 kg in plus vei avea si solduri cu ceva cm in plus!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Si eu am ajuns aproape la aceleasi kg.(49;aveam 48) ,dar de latit,m-am latit.Si am si putzina burtica,dar o sa dispara la anu' neaparat .

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Heeeeelp! Vad ca majoritatea v-ati latit in solduri desi ati revenit la greutatea de dinainte.
Daca o sa vedeti vreo slabanoaga pe strada cu picioarele bete si solduri cit vaca aia o sa fiu eu!
De ce nu putem fi toata viata tinere si frumoase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mai cipcip esti cumva insarcinata de ne tot intrebi. Stai linistita ca bbul e mult mai important decit 1cm latire de solduri. Hai sa fim serioase ca daca o fi ceva nu e vizibil! Eu una nu vad asa vreo schimbare la solduri. Exact constructie am eu picioare relativ subtiri, am carnea tare pe ele, totul ferm si frumos dar soldurile mai cu probleme. dar nu ca s-au latit de la nastere! E grasime un pic cum am zis si mai sus greseala e ca nu fac abdomene ceva. Dar sa-ti zic un secret auzit de mine:ca tocmai astea cu soldurile late de la mama natura asa ca noi nu au cum sa aiba dupa nastere soldurile si mai si tocmai ca e spatiu suficient sa treaca bbu! Eu iti zic ca nu e chiar asa. Da-i batai la facut copil si nu te mai gindi la prostii. Uite eu sunt la cura incerc sa fac si sport si mai probez hainele vechi si te anunt daca chiar vad vreo modificare!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput