Senzatie de nod in gat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut,

Si eu am avut asa ceva, si tot cu Calciu si Mg m-am tratat. A fost OK dupa.
Si la mine au zis ca e de tiroida...dar analizele ieseau bune. Tin minte ca am cautat pe internet atunci si am gasit ca asta e un efect al problmelor de tiroida. Oricum, tiroida sau nu, senzatia a trecut cu Ca si Mg si cu liniste multa.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Si eu am senzatia de "nod in gat" dar la mine apare nodul cand simt nevoia sa plang sau sa imi descarc nervi.O sa incerc si cu Ca sa vad ce efect isi face la "nodul meu "

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Jojo,daca esti gravidutza,calciul in exces poate declansa contractii si are si efect negativ asupra formarii oaselor la bebe(se intaresc prea repede si nu mai cresc cum trebuie).Eu am luat cate o tableta de calciu efervescent in luna a 9a,la indicatia medicului.
Vanessa,am si eu aceleasi simptome,nod in gat,senzatii de sufocare,nervozitate si stiu ca tiroida e de vina,dar inca nu am fost la un specialist.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am si eu senzatia asta uneori..si persista toa ziua..alteori am impresia ca ceva ma strange k o gheara..e tare suparator..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Eu am senzatia de nod in gat de cate ori mi se umfla amigdalele si sunt pe punctul de a raci. Fiecare raceala la mine e insotita de inflamare de amigdale si nu pot sa inghit nimic.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

quote:
Originally posted by bia

Senzatia de nod in gat apare la afectiuni ale glandei tiroide,hiper sau hipotiroidie,poti sa consulti un medic endocrinolog daca o sa persiste starea asta a ta;insa nu este obligatoriu sa ai neaparat aceste probleme,poate fi altceva,mai asteapta putin si apoi mergi la medic.

dori



subscriu in totalitate

SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!

Cu dragoste

Andreea mami lui Theo & Florin poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_nr1 spune:

draga Irina,am fost la medic si mi-a dat sa iau 3 tablete de Ca lactic pe zi plus 2 picaturi de Vigantol.asa stiu si eu ca si tine ca nu e bine sa iei Ca in timpul sarcinii dar acum nu mai stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Incredibil, site-ul asta chiar ca e informativ.
Eu am senzatia asta de multa vreme si nu as fi crezut ca o sa gasesc aici, pe DC, persoane in situatii asemanatoare. Asa ca o sa va spun si de cazul meu, poate veniti cu solutii.
Si eu demult senzatia asta, dar senzatia s-a transformat in ceva concret. Adica mi se blocheaza resturi de mincare in git care ies dupa citeva zile. Foarte bleah si sicitor. Doi orl-isti mi-au spus ca n-am nimic, iar eu innebunesc ca ma deranjeaza tare.
Ironic este ca prima oara am simtit acut senzatia de nod in git dupa ce am inghiti o pastila de ... calciu. Doctorul de atunci mi-a spus ca am globus hystericus si sa fac mai multa miscare. :) am facut si testul ala oribil cu bariu si tot nu au vazut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micutza spune:

Vai fetelor, bine v-am gasit.Si eu ma confrunt cu problema asta cam de o jumatate de an. E drept ca am avut ceva probleme de sanatate in familie adica mama operata , socrul grav bolnav. In februarie, dupa ce am internat-o pe mama in spital am avut cam o luna o sete cumplita, chiar mi-am facut probleme ca as fi diabetica . Mi-am facut glicemia si a iesit ok. Setea a trecut dar de atunci am in permanenta senzatia de nod in gat, care nu trece de la nimic. Senzatia de mai atenueaza din cand in cand, dar apoi revine tot mai suparatoare. Am citit postarile voastre.. cred ca voi merge la un endocrinolog, sa-mi fac niste analize.
Voi reveni cu alte vesti.


pupici, micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Acum eu nu stiu exact despre ce fel de senzatie vorbiti..fiecare o descrie diferit...eu una am avut si mai am din cind in cind...un fel de jena la nivelul amigdalelor..predominat stinga..ca si cum am un nod in git..ca si cum mincare a ramas blocata. Am fost la medicul de familie..care mi-a spus ca am faringita..ceea ce era exclus...nu avem dureri si nici alte simprome...in fine mi-a dat un spray nasal antihistaminic..de ce oare?:). Dupa 2 sapt ,am cerut trimitere la ORL....am amigdalele foarte criptate...alimentele se depoziteaza acolo si dau acest discomfort. Mi-au fost recomandat spalaturi cu apa calda folosind o seringa ...deci nu gargara...

Mergi la inceput