Dureri de burta la ciclu!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pasiune spune:

Ce bine ar fi daca colega mea de serviciu s-ar deranja sa citeasca acest site si ar intelege ca nu sunt singura cu astfel de probleme!
Am dureri insuportabile, sunt alergica la aspirina si mi s-a spus ca asta e aiurea, fiindca nimic altceva nu ma poate ajuta!!!Asa ca de 15 ani tot sufar de dureri ingrozitoare!Am fost la doctori, am luat si anticonceptionale si degeaba!!!Nici eu nu mai stiu cate feluri de medicamente am luat!!!Luna trecuta, dupa ce a citit prin ziare, tati meu drag, cel care deja era disperat cand eram in perioada ciclului, a descoperit un medicament nou pentru mine: Flamexin, si l-am incercat!!! Vreau sa va spun ca mi-a facut bine, am fost si la serviciu, ceea ce inainte nu eram in stare sa fac!!! Inainte de a lua Flamexin, cu o luna inainte, am luat Ketorol, isi face efectul destul de repede ( 30 minute)si tine cam vreo 4 -5 ore, dar va spun ca eram drogata de somn. Am adormit la serviciu pe scaun, instantaneu si cu telefonul la ureche(ma sprijineam de masa!!) Colegii mei s-au speriat dar dupa 10 minute au inteles ca dormeam dusa!!!Asa ca acesta nu e bun de luat cand trebuie sa mergi la serviciu!
Luna asta voi lua tot Flamexin, sper sa fie la fel de eficient!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinutza08 spune:

Se pare ca nu sunt singura care are probleme de astea; ca eu n-am putut sa dorm luni seara de durere; mi-am terorizat iubitul cu plansul meu; abai pe la 4 dim am adormit dupa ce m-am drogat bine cu pastile si la 8 cand m-am trezit sa ma duc la serv m-a luat iar durerea si am bagat iar repede un aulin; e groaznic ce sa mai; ma doare capu non-stop si spatele si oasele si nu sunt buna de nimik; si ma mai tine si 7 zile . la servici nu am chef de nimik si sunt si irascibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christineee spune:

inceraca NUROFEN FORTE ANTI -DURERE....mie una imi face
minuni...am avut mari dureri mai ales in primele ore ale primei zi de ciclu...medicamentul il gasesti in orice farmacie si nu costa mult

motto:fiecare sut in c.. e un pas inainte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Si eu am avut pana acum 5 ani, dureri cumplite la ciclu, cu frisoane si pana la lesin. Toti medicii pe care i-am consultat imi spuneau ca "este normal". Pana cand am intalnit un medic si un om exceptional ( dr. Protopopescu - Medsana ), care mi-a pus un diagnostic corect - ENDOMETRIOZA. M-am operat acum 5 ani si de atunci nici nu mai simt cand imi vine ciclul, pe langa faptul ca imi vine ca un ceasornic la 28 de zile, cu foarte rare exceptii.
Nu este normal sa existe asemenea dureri, poate doar o jena usoara, nicidecum mai mult.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Eu stiu sigur ca nu am endometrioza si totusi am dureri. le spulber numai cu Algocalmin, dar totusi as vrea sa scap de tot.


Ramonika si pisicile
O MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna fetelor!Pana acum doi ani am avut aceleasi dureri pe care le descrieti si voi dar reuseam sa le opresc cu supozitoare(indometacin sau diclofenac).Va spun sincer ca imi luau durerea cu mana.Partea nasoala era ca pe toata perioada ciclului,de doua ori pe zi trebuia sa le folosesc(si nu le an suportat niciodata).Pastilele luate pe cale orala nu imi faceau absolut nimic.Si credeti ma ca am incercat destule.De doi ani i au anticonceptionale si spre fericirea mea nu mai am nici o durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AILUI spune:

Salve!
Dureri de acest gen am avut și eu de la 14 ani,de când mi-a venit prima dată ciclul!Deși mi-a venit întotdeauna"ceas",la 28 de zile simțeam că înnebunesc de fiecare dată![bang
Pe mine durerea mă ținea între 2-3 zile,dar în primele două îmi venea să mă cațăr pe pereți,nu alta!Mă mai calma algocalminul fiole,nurofenul-al cărui efect ținea din păcate cam două ore,și căldura la burtă(îmi puneam tot felul de perne,pernuțe,sticle cu apă caldă ),toate astea asociate cu statul în pat !
Partea amuzantă,dacă o pot numi așa este că mă simțeam mai bine dacă îmi puneam multe perne sub șezut până când mă trezeam într-o poziție "aproape" ginecologică (cu picioarele din ce în ce mai .....în aer)Soțul meu,ca să mă mai facă să râd mă amenința că "ar pune-o de-un viol" dacă ași fi mai cooperantă.Și-i răspundeam cu pernele de sub mine în capul lui! Din păcate însă durerile erau aceleași...
Dar să revin la subiect,aceste dureri atroce au dispăru după naștere complet!Și durerea și durata ciclului,înainte de naștere pe mine ciclul mă ținea 5-6 zile ,acum însă nu depășesc 3-4 zile (suuuper) .
Mamica băiețica și bbl cel frumușel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Dragele mele,incercati un pahar cu vin rosu.Face minuni instant.

Joanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AILUI spune:

Pe bune?
Eu mă feream de vinul roșu,știam că provoacă sângerare mai abundentă!
Ba chiar credeam că "tăriile" au un efect mai calmant......
Ia să încerc și eu!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Haha...am auzit si eu de vinul rosu!

Iar referitor la criminalele astea de dureri...si eu am de cind ma stiu si am incercat tot ce aparea pe piata. Insa cam de degeaba! Acum m-am oprit la TADOR si ADVIL care le recomand tuturor si o sticla cu apa calda pe burtica!!!

Sanatate!

Bianca
Poze

Mergi la inceput