Cearcanele,o adevarata problema

Cearcanele,o adevarata problema | Autor: Kaiva

Link direct la acest mesaj

Am aceasta problema ,a cearcanelor, de mult timp,dar parca acum sunt mai mari si mai vizibile in fiecare zi.Observ ca sunt combinate si cu pungi sub ochi si nu stiu ce sa mai fac.Voi aveti astfel de probleme?si daca da va rog sa-mi spuneti ce faceti pentru asta si daca ati avut ceva rezultate cu creme,netode naturiste si orice altceva.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Pana una alta, da-ti cu un anticearcan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Draga Kaiva ai incercat pana una alta sa vezi daca nu ai ceva probleme cu rinichii?
Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Am mai gasit ceva:
CEARCANE
"Draga Corina, Am vazut pe internet ca ati dori sa obtineti mai multe detalii despre un tratament pentru cearcanele care au aparut in ultima vreme. Din pacate nu exista o crema naturista care sa ascunda aceste cearcane. Cel mai bine ar fi sa aflati daca aceste cearcane ascund o boala grava, si apoi sa le tratati in functie de cauza. Colorarea pe care o descrieti poate fi produsa de mai multe boli, mai mult sau mai putin grave. Din pacate, pentru a trata corect problema vizita la un medic este esentiala. Din cate inteleg, nu ati fost la un medic pentru investigarea acestei probleme Cred ca cea mai buna solutie ar fi sa mergeti la medicul de familie pentru un examen fizic riguros, o investigare amanuntita si stabilirea unei conduite de tratament adecvate. Adrian Marchidann Medic specialist in medicina interna in SUA http://www.geocities.com/a_marchidann/marchidann_clinic.htm "

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

mai exista o crema la ana aslan pt cearcane, hidrateaza bine zona de sub ochi. si eu am cearcane si mult timp am folosit anticearcan, dar nu e bun pt ca au inceput sa apara ridulete fine in jurul ochilor si nu vreau sa-mi distrug pielea cu propria mea mana.
ai incercat mastile alea de pus pe ochi? cele care se tin la frigider? sunt f bune pt pungile de sub ochi.
eu am cercanele de la sta prea mullt la calculator, imi obosesc ochii.
incearca de vezi, poate o exista si o alta cauza.
te pup!

So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaiva spune:

Va multumesc pentru raspunsuri,eu boli grave nu am cel putin nu stiu sa am,dar fumez si cred ca si asta accentueaza cearcanele,am folosit anticearcan,tot felul de creme pentru ochi,am si in frigider o masca cu silicon pentru asta dar...nu sunt multumita de nimic.Cred ca solutia la ce am eu e doar chirurgia plastica...dar deocamdata mi-e groaza de asa ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Este posibilitatea de a fi alrgica la o anumita mincare sau sau ai ceva probleme cu rinichii cum scria si Ramonika.
Incearca sa nu maninci aceeasi mincare in fiecare zi,sa bei ceai de cuisoare,scortisoara,galbenele.Maninca mai mult peste bogat in omega 3,nuci.
Ia supliment de magneziu 300mg de 2 ori pe zi.
Sa ai ochi luminosi!

Joanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Aceeasi problema o am si eu uneori.
Rezolvarea -Fac seara un ceai concentrat de flori de tei si tin comprese cca 10-15minute, si dimineata pun un cub de ghiata intr-o punga si o tin pe fata 5-10min.
Repet cam de doua ori pe saptamana si pot sa spun ca am rezolvat problema.
Am mai incercat cu crema anticearcane dar nu o recomand, cel putin la mine imi facea pielea de parca era hartie creponata.



Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaiva spune:

Ceaiul il pui cald sau il lasi sa se raceasca?Si nu am alergie dar am vazut cand incercam sa ma las de fumat ca aspectul fetei mele se imbunatatea in fiecare zii.Din pacate nu m-am lasat decat cateva luni si iar am inceput,dar asta e alt subiect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine spune:

Cearcanele de sub ochi apar datorita multor motive. Sa incep cu dormitul tirziu, fumatul, sint si ereditare, lipsa fierului, probleme cu rinichii( pungile de sub ochi), nu exista o buna oxigenare...si inca mai pot fi si alte aspecte. Daca sint de culoare maronie, poate fi de vina ficatul. Trebuie vazut inainte un medic cum au spus si fetele, niste analize medicale nu ar strica. Atunci se pot trata mai intii intern iar apoi extern. Extern, pentru pungile de sub ochi se poate trece cu un cub de gheata. Pentru cearcane, felii subtiri de cartof crud, puse cite o jumatate de ora. Ajuta amidonul din cartof. Poti sa faci si o masca din morcov ras amestecat cu putina miere, este superba.Cel mai important sa reduci pe cit poti tigarea, sa incerci niste exercitii de respiratie, ajuta mult la oxigenarea celulelor, sa dormi pe cit posibil 8 ore, si asta inainte de ora 11.

Madelaine si cei trei muschetari

Mergi la inceput