Cea mai SCUMPA boroboatza a copilului, a fost...!

Cea mai SCUMPA boroboatza a copilului, a fost...! | Autor: CRIXIA

Link direct la acest mesaj

Povestind prietenilor mei boroboatele fiicei mele, unele raspunsuri au avut caracter sfatos sau invinuitor, dar una mi-a atrs atentia. Chiar am vazut si hartiile doveditoare:
chitanta cu care achitase o factura telefonica, datata: mai 1989, cu valoarea de 3.000 lei(treimiilei)
Ii nenorocise bietul copil de numai 3 ani( la vremea aceea), ii facuse sa-si scoata depozitul de la CEC si sa ceara bani cunoscutilor!
Acum, cand povesteau, erau vazandu-si mare, frumoasa si cuminte!

Totul a pornit de la povestea mea, adica noi am spus despre boroboata noastra! La noi a fost ceva mai ieftin, comparand valoarea banului, dar a fost alegerea noastra ca, cheltuiala sa fie minima.

O zi caniculara( vara 2004), treburi de rezolvat, copila dupa mine! Cobor pentru a scoate ceva din portbagaj si a da lucrul respectiv unei persoane care astepta langa masina( deci nu plecam de langa ea).
Binenteles ca port o discutie rapida, care ma face sa nu pot fi atenta la copil. Fii-mea pleaca de pe bancheta din spate,unde avea jucarii, iute ca un glot pe scaunul soferului si apasa pe butonul verde al telecomenzii. Eu deja inchisesem portbagajul si aceasta apasare a facut ca toate usile sa se inchida.
Am simtit ca ma topesc, ca nu ma mai pot tine pe picioare! Realizam ca fii-mea este in masina impreuna cu tot bagajul meu( portofel, chei de la casa, telefon mobil). Eram neputinciosa, ma plimbam in jurul masinii si nu stiam ce sa fac, incercam sa-i vorbesc(ea statea si se uita la mine, radea, apasa pe tote butoanele de la bord, numai pe cel verde al telecomenzii nu mai apasa inca o data).
Si ca o minune, asa cum se intampla in astfel de cazuri nu trecea nimeni pe acolo, doar eu si persoana careia ii dadusem ce aveam in portbagajul masinii. Norocul meu ca avea telefon mobil! Il sun pe sotul meu si il intreb care geam al Ford-ului sa-l sparg! Nu erau sanse sa ajung acasa si sa iau setul celalalt de chei al masinii. Trecuse cateva minute si copila incepuse deja sa transpire, ea nu constientiza, cotrobaia in continuare prin masina.
La un moment dat o vad ca ia din buzunarul usii obiecte mici, gen fise si alte maruntisuri si le baga in gura. Am zis" decat sa ajung cu ea prin spital ca ingera obiecte straine" mai bine dau niste bani pe un obiect"!
Oricum alta sansa nu aveam, ca trecuse deja 5 minute si ea transpira! Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca ar fi stat mai mult in masina!
Asa ca, am luat un ciocan de la singura persoana care era langa mine si am spart cel mai mic geam al masinii( de la usa din spate, unele masini au geamul din doua bucati).
Am asezat-o pe scaunul din fata, i-am pus centura si va spun sincer ca pana acasa s-a lasat de cateva ori pe piciorul meu, ii era somn, motaia.
Nu am certat-o absolut deloc, pentru ca nu stia ce a facut, vina toata am luat-o asupra mea, m-am supus riscului.
Cea mai scumpa boroboatza a copilului meu, pana acum, m-a costat 1.700.000 lei!
Prietenii ne-au spus ca de ce nu am spart parbrizul sau luneta, ca sa simtim cheltuiala, si oricum am fi gasim mult mai repede sa-l inlocuim. Ca pentru gemultul acela triunghiular de 15/30de cm am asteptam 2 saptamani sa-l importe, ca nu prea e solicitat la reprezentanta. Pai da, ca s-a spart destul de greu, voit, dar...!

Sunt sigura ca si copii vostri au facut pagube, stricaciuni, sparturi... Ce suma v-au pus sa scoateti din buzunar pentru a repara greseala... NOASTRA! Caci e numai a noastra greseala, trebuie sa platim cumva!


Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dede spune:

200.000 - o tastatura plina cu apa
Surasul nevinovat al copilului tau - de nepretuit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

nu stiu cit !cred ca aproximativ 250000.in telecomanda de la tv ea stie ca sint bateri.ca si in numeroase alte jucarii.doar ca ursul care bate la toba nu mai avea baterii...si ea s-a gindit(cred)ca decit sa ia de la lte jucarii...mai bine a dat cu telecomanda de la tv pe jos( si nu o data ca si tlecomanda asta nu s-a spart de la inceput!!!!!!)pina a desfacut-o(!), a luat bateriile pe care nu a reusit sa le puna in susnumitul urs batator de tobe.
unde eram eu ?calcam....am auzit ceva 'busituri' dar nu m-am alarmat...ea mai demonteaza chestii sa vada de ce merg......
cu ajutorul unui vecin electronist telecomanda am 'refacut-o'...
dar cum zicea si dede: daca a-ti fi cazut 'victoria' de pe chipul ei!!!!!!!
va pupacim cu drag,
Andreea si eu


http://community.webshots.com/user/gianinaalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

A aruncat din carucior portofelul cu cheile de la 2 case (2.500.000 lei inlocuirea yalelor), bani - 1 milion si toate actele lu' mama.


http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

Din fericire inca n-am avut astfel de experiente pana acum. Are doar 1 an si 5 luni, asa ca am timp. Oricum e f fericit cand prinde usa deschisa la baie si baga jucarii in wc. si daca nu sunt prin preajma se spala pe fata cu apa din closet, de ma innebuneste. Cica face baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Anul trecut, in vara, m-am hotarat sa-mi albesc dintii.
Du-te la stomatolog, fa-ti gutiere, pune-ti solutie de albit in fiecare noapte, un adevarat chin.

Intr-o seara dau sa-mi pun gutierele pe dinti, dar... surpriza: nu mai era decat una!
O caut prin baie, n-o gasesc, intreb copiii. Nimeni nu stia nimic!

Am cautat prin toata casa (gutiera era de cauciuc foarte subtire si transparent, nu se vedea usor), am cautat in galeata de gunoi si in sacul de la aspirator, am dat mobila la o parte, cautand disperata.

Mara s-a uitat la mine cum cotrobai, n-a zis nimic.
Am mai intrebat-o daca stie ceva, dupa vreo jumatate de ora, si mi-a spus ca se uitase la ele si una cazuse in WC, iar ea a tras apa, evident!
M-a costat 10 EURO sa-nlocuiesc gutiera si 200 de fire de par alb cand am cautat prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Telefonul meu mobil pe care l-a bagat in gura si l-a umplut de saliva si n-a mai mers, telecomanda de la televizor pe care o trantea cu placere sa vada cum sar bateriile din ea, abajururile () de la doua veioze care stau chele si in ziua de azi ca n-am mai gasit la fel..... si ma mai gandesc caci am mai uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Avea 3 ani, s-a cocotat pe primul raft al bibliotecii, pentru a ajunge sa ia ceva de pe TV, s-a dezechilibrat si s-a tinut de TV, sa nu cada.
Dar a cazut TV-ul, razant, pe langa copil si a ramas proptit intr-un colt, tinandu-se in cablul de alimentare, care nu a iesit din priza. S-a deplasat (spart?) nu-stiu-ce-placa din interiorul TV-ului, care a costat cateva sute de mii de lei, atunci.
Copil cuminte, dom'le! Nu ne-a bagat la cheltuieli prea mari.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Vai Julia, dar am auzit ca Tv-ul la cadere poate provoca o bubuitura! Ar fi ramas socat de la zgomot! Sa nu ne gandim si altfel!

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cred ca o sa fie cam 2.000000, lei...mi-a nenorocit ochelarii!Si vreau lentile heloimate, si imi fac 2 perechi, in caz ca....

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by CRIXIA

Vai Julia, dar am auzit ca Tv-ul la cadere poate provoca o bubuitura! Ar fi ramas socat de la zgomot! Sa nu ne gandim si altfel!



E un TV rezistent. Cu cativa ani mai inainte , il dadusem si io jos, by accident. Cred ca o sa scriu la firma, sa completeze acolo, la caracteristici si performante: "aproape indestructibil" sau, macar, "rezistent la socuri".

Julia

Mergi la inceput