Listuta de fata a fost intocmita avand la baza recomandarile/nerecomandarile membrilor "desprecopii" care au fost pacientii acestor medici.Cei interesati sa citeasca postarile despre un anumit medic se pot orienta dupa numele din paranteza,cifra romana reprezentand capitolul si cifra romana numarul paginii la care se gaseste postarea respectivului user.
Stie cineva ceva despre dr. Mihaela Popescu de la Medicover? Ma duc la ea de vreo 4 ani si sint foarte multumita, dar pentru nastere as vrea sa stiu mai multe amanunte. Lucreaza si la Giulesti, dar nu am vazut-o pe lista intocmita de voi.
Multumesc pentru ajutor, Alina
cristina_g
41 Mesaje
Cluj-Napoca _ Clinica Stanca _Dr. DELIA MUNTEAN un medic in care am toata increderea, sunt pacienta ei de 12 ani, timp in care am reusit sa simt pe propria-mi piele o gramada din diagnosticele din gine.;dar cel mai important lucru este ca eu consider ca ea mi-a "inventat" copilul, ea si Dumnezeu, i-am si spus o data ca are o linie directa cu El.
cristina & catalina g.
Div
1 Mesaje
A nascut cineva cu dr Tarlea Virginia La Polizu? Imi urmareste sarcina dar nu stiu absolut nimic despre ea la nastere si as vrea sa aflu pana nu e prea tarziu. Multumesc pt orice informatie !
Pegasis
1629 Mesaje
quote:Originally posted by Div
A nascut cineva cu dr Tarlea Virginia La Polizu? Imi urmareste sarcina dar nu stiu absolut nimic despre ea la nastere si as vrea sa aflu pana nu e prea tarziu. Multumesc pt orice informatie !
Eu. Mie mi s-a parut o dr. super. Nu e genul mamos, sa te tina de mina si sa te pupe pe frunte, dar daca ai ales sa nasti cu ea pot sa-ti spun ca esti pe miini bune. E foarte bine pregatita profesional. Eu am fost pacienta ei pt. 1 an de zile, timp in care am "frecat-o" cu telefoanele, m-am dus ne "n'spe" ori la cabinet sa ma vada (si cu programare si pe nepusa masa, ca eram gravida nebuna si la cel mai mic semn zburam la consultatie!). Am nascut prin cezariana si m-am simtit extraordinar de bine dupa operatie. N-am avut ce sa-i reposez. Succes si bb sanatos!
Carmen "Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. " (Enriyeu Castaldo)
Draga Alina, Si eu merg la Dr. Mihela Popescu de la Medicover. Ca dr. de gineco mi se pare super. Ca persoana imi inspira incredere. Si pe mine ma intereseaza daca stie cineva despre ea in calitate de dr. de ostretica. Nu stiam ca lucreaza la Giulesti. De fiecare data cand merg la ea uit sa o intreb unde profeseaza.
Va pup pe toate, Anda24
ionella3003
1819 Mesaje
Hei, dragelor, Va recomand si eu pr dr. Tanase Eugen de la CFR II, e un medic excelent. Tocmai ce am nascut cu el (un BBabsolut superb) si m-a ingrijit mai mult decat bine. Nota 10!!!
Ionela si BB mic
mariana tache
3673 Mesaje
Pt fetele de la Cluj: va recomand cu caldura sa mergeti la CLINICA STANCA, la dl. dr. CEZARIN TODEA. Este un medic si un om de nota ***10. Nu cred ca as fi putut sa imi gases un medic mai bun. Succes viitoarelor mamici si multe.
mariana tache, mamica lui Stefan.
Ramonika
8888 Mesaje
Pentru Iasi recomand pe: Grigore Mihaela si Dumitrascu Irina de la Cuza Voda. Nu recomand pe Ovanescu Alexandrina.
elena profir
14 Mesaje
pentru iasi si husi o recomand pe asistent universitar dr.MONICA HOLICOV de la maternitatea "Cuza-Voda"