M-am hotarat... adoptie(partea a 5-a)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Iti multumesc din suflet Minnie. Cred ca esti una din putinele care ma intelegi cu adevarat. Nu am pregatire in domeniul medical desi asta mi-as fi dorit. Dar stiu ca nu e de gluma cu aceste probleme. Asta e motivul pentru care am clacat de aseara de cand am aflat. DACA nu as fi stiut, asta era, era riscul pe care ni l-am asumat toate. Dar pentru ca stiu nu vreau sa imi bat joc de mine, de sotul meu si de familia noastra. Stiu ca aceste probleme pot sa nu apara, dar stiu la fel de bine ca, in conditii de stres cat de mici se pot manifesta.
Culmea e ca am sunat acum pe cineva prin care ajunsesem la acest copilas (ma rog, o intermediere...) si mi-a vorbit foarte aiurea. A tipat chiar la mine ca ce, ei nu sunt obligati sa ma instruiasca cu ce drepturi am daca cei care m-au atestat nu mi-au spus ca pot vedea dosarul. I-am zis ca nu asta e problema, dar ca nu mi se pare corect sa fim lasati sa il vizitam sa ne cream o legatura si sa ti se dea in cap atunci cand te hotarasti la el. Moment in care imi spune si bine, in concluzie ce faceti? Il luati sa nu il luati? Mi s-a parut mai rau ca la piata atunci cand se enerveaza vanzatorii ca refuzi marfa. A, si ca pot veni cu cine vreau eu sa vada dosarul si sa ma sfatuiasca desi eu am zis ca vreau niste copii dupa ancheta si diagnostice. Parca eu as avea psihiatri la mine acasa si la dispozitia mea sa ii car cu mine la DPC....
Mi-e teama ca oamenii cu care intram in contact te judeca un pic si dupa ce pot "suge" de la tine.... Si daca se vede pe tine ca esti mai amarat......... Nu stiu, gandesc la nervi. Ma asteptam sa fim tratati cu mult mai bine, dar acum realizez ce mi s-a spus saptamana trecuta: ca se pare ca se va baga o taxa pentru adoptie. ca inainte se platea de catre straini 8000 euro. Ca se va introduce din nou. Si cand eu am zis ca asta e vanzare mi s-a raspuns ca "ce doamna, ca nu se recupereaza cheltuielile facute cu un copil" Ce protectie sociala, ce ajutor din partea statului. Basme!
Gata ca ocup spatiu prea mult si nu e frumos.

Poze cu noi

Cristina, dezamagita rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Aissa imi pare foarte rau pentru voi.Undeva acolo in lume se afla un sufletel care te asteapta.
Am o prietena care si ea a adoptat acum un an si ceva si care m-a ajutat foarte mult.In perioada de astepatare ma incuraja spunandu-mi ca celelalte femei asteapta noua luni sa-si vada puiul eu nu pot astepta 4-5 luni? Si iata ca rabdarea mi-a fost rasplatita. Pentru mine este cel mai frumos copil si are o personalitate beton , am simtit-o din plin in ultimele doua nopti, dar ce minunat incepe ziua cand imi zambeste din patut ca un ingeras de parca peste noapte nu s-a intamplat nimic. Singurul meu regret este ca nu am putut sta cu ea mai mult ,a trebuit sa imi reiau serviciul asa ca ea ramane cu mama.
Iata si cateva poze .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/serban_grigoras/my_photos

Sper sa avem parte numai de vesti bune de la fetele care sunt la inceput de drum, aveti aceeasi rabdare si putere pe care ati avut-o atunci cand va chinuiati prin spitale cu tratamente, operatii, investigatii cu singura deosebire ca acum sigur veti avea rezultate.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Carmen, albumul nu e share...

"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Cred ca am rezolvat problema, nu ma pricep dar invat...

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Carmen, este pur si simplu superba!
Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Carmen,este o dulce fetita ta! Scuza-ma,am pierdut sirul si nu mai stiu ce varsta are.Oricum ,mi se pare ca se apropie de varsta la care am luat-o noi pe Anca.Iti inteleg supararea cu serviciul,o traiesc si eu din plin,bucura-te insa ca fetita ta are parte de bunici si ca nu trebuie sa stea cu o bona,ca Anca.O las la ea in fiecare dimineata cu ochii in lacrimi,ii desclestez cu greu manutele din jurul gatului meu si plec fara sa ma mai uit in urma.Ma intorc apoi de la serviciu intr-un suflet,plina de dorul ei.
Va doresc sa va bucurati din plin de ea si sa fiti o familie fericita.

http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Dragele mele,
Imi pare teribil de rau ca nu am mai fost prezenta in ultima perioada, dar Eric mi-a ocupat absolut tot timpul.
A crescut si este un scump!! Rade si vorbeste pe limba bebiceasca toata ziulica. Mai rau este seara cand incepe sa fie marait. A avut vreo 3 nopti cand ne-a naucit - ii ardea de ranjete si jughineala noaptea la 3 cand noi picam amandoi in nas de oboseala. Iar dimineata se trezea gangurind si cand intram in camera lui si ma vedea imi oferea un zambet atat de fericit incat uitam de toata oboseala si il luam dar pupacit si alintat.
Pot spune pentru prima oara in viata ca ma simt fericita. Nu stiu sa imi mai lipseasca ceva!!! Am sentimentul ca pot trece peste orice.
Rozi - am auzit despre voi de la asistenta mea sociala. Spunea ca ati intrat in comisie marti, acum mai bine de o saptamana. Asta inseamna ca deja aveti atestatul.
Imi pare rau si imi cer scuze de la toata lumea dar inca nu am apucat sa citesc chiar tot ce s-a scris. Am citit numai paginile 4 si 5.
Aissa nu dezarma!!!! Te rog!!! Ceea ce te asteapta la capatul acestui drum atat de spinos este atat de frumos ... incat merita tot efortul. Si eu am trecut prin partea mea de incercari grele. Ultima dintre ele a fost atunci cand deja il adusesem pe Eric acasa si o doctorita a spus ca este posibil sa fie purtator de Hepatita B si chiar de C, caz in care ea ne sfatuia sa ne mai gandim cu privire la adoptie. A fost o lovitura in momentul acela. Cand am plecat de la cabinet eram amandoi muti!! Cand mai aveam un minut pana sa ajungem acasa i-am spus lui Viorel ca eu sunt dispusa sa ma lupt cu orice boala si ca mi-ar fi imposibil sa imi vad mai departe de viata mea dupa ce l-as duce pe Eric inapoi la leagan. A fost de acord cu mine. Investigatiile ulterioare au demonstat ca se facuse o greseala in foaia de observatie cu care el venise din maternitate si ca avem un bebelus perfect sanatos.
De altfel, noi pornisem pe ideea ca am prefera o fetita dar ... chiar Eric si Dumnezeu au fost singurii in care am avut incredere absoluta atunci cand am decis. O sa razi - dar pentru noi a fost chiar primul bebelus pe care l-am vazut.
Va pup pe toate si ... sper sa nu mai lipsesc atat de mult timp.


Oana Melinte-Moraru
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Otilia este superba!!!!!!
Are fetisoara de zapacita!! Sper ca nu te superi ca spun asa!! Mie cei mai frumosi copii mi se par cei la care le umbla ochisorii de parca nu stiu ce nazbatii sa mai faca!! Te felicit si iti urez sa fiti fericiti impreuna o viata intreaga!!

Oana Melinte-Moraru
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Oana, ce bine ca ai revenit! Hai mai povesteste...! Suntem cateva cam triste pe-aci...

"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

aissa, nu dezarma atit de usor...verifica dosarul, vezi ce scrie in dosarul lui alex; daca intr-adevar e asa, gindeste-te f bine ce trebuie sa faci; daca simti cea mai mica indoiala in privinta copilului, mergi mai departe cu cautarile, mai viziteaza si alti copii, dar citeste-le dosarul inainte; cu siguranta un copilas te asteapta, trebuie doar sa ai rabdare si sa fii cu inima deschisa;
fetele care sunt mamici ti-au dat sfaturi f bune; ele au trecut prin toata procedura si te pot sfatui cel mai bine; calmeaza-te, raga-te la bunul Dumnezeu sa-ti lumineze drumul..
claudia, iti tin pumnii strins, strins; ne-ai face o mare bucurie daca ne-ai da vestea cea mare ca ai reusit sa rezolvi situatia ioanei;
rozi, nu ne tine pe jar, ce ai patit?

Mergi la inceput