test de sarcina

test de sarcina | Autor: laura2

Link direct la acest mesaj

Bună. Mă numesc Laura, am 28 de ani și am nevoie de un sfat. Ultimul ciclu mi-a venit pe data de 8 septembrie, iar mie îmi vine la 28 de zile. Nu mi s-a întâmplat să am întârzieri. Acum nu mi-a venit încă. Bineînțeles că am cumpărat ieri un test de sarcină ozone cu gândul să-l fac azi dimineață. Dar nu am rezistat până azi și l-am făcut aseară. Și a ieșit negativ. Acum nu știu ce să fac pentru că nu-mi vine nici ciclu. Acum două zile am avut niște dureri de burtă, dar mi-au trecut de atunci. De precizat că urmez un tratament homeopat, dar nu cred că este de la asta.
Poate să-mi spună cineva dacă a pățit la fel sau trebuia să fac testul dimineață?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Laura, ia un test si fa-l dimineata. Dar sfatul meu si cred ca al oricui de pe forum e sa mai astepti cateva zile. Sa ne tii la curent, auzi?

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Laura, mai ia-ti un test, tot Ozone ca este bun, si peste vreo 3-4 zile fa-l dimineata, atunci vei stii sigur.
eu l-am facut si dupa-masa si cand a fost negativ, intr-adevar nu era sarcina, iar cand a iesit pozitiv, tot pe drept a fost pozitiv. Tot Ozone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorely spune:

Buna fetelor,
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema. ultimul ciclu l-am avut pe 3 septembrie, la un ciclu care dureaza 28, maxim 29 de zile. in ziua 30 am facut un test de sarcina OZON care a iesit pozitiv, cu cea de-a doua liniuta mai stearsa dar foarte vizibila. in ziua 33 am mai facut un test de sarcina si a iesit negativ, test pe care l-am repetat si in ziua 34 (adica astazi)- test Barza- care a iesit tot negativ. Ciclul nu da semne sa vina, am doar dureri de spate foarte puternice pe care eu nu le am inainte de ciclu. Mentionez ca nu am urmat nici un tratament. voi ce credeti? mai sunt sanse sa fie bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Buna,
va rog spuneti-mi si mie un test de sarcina bun, pe care pot sa-l fac in orice moment al zilei, pleaseeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Cred ca testul de sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Ruxel, daca esti ca si mine dintr-un oras mic in care nu se face testul de sange ca nu au anumite chestii pentru el, atunti eu iti recomand testele OZONE si NARCIS, care mie mi s-au parut de incredere. Stiu ca nu am avut rabdare si am facut unul dupa-masa si altul dimineata si au prezentat rezultatul corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetelor,si eu am facut un test de sarcina dimineata la prima ora care a iesit negativ,prima liniuta a iesit foarte puternica iar cea de-a 2 deloc.Ciclul nu a mai venit de 17 zile.Nu stiu ce sa zic,vineri ma voi duce la doctor sa vad ce zice.

TM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Un test bun care se face in orice moment al zilei este Clear Blue dar e putin mai scumputi in jur de 150.000 lei parca.
Bafta!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

testul din sange beta-hcg inlatura orice indoiala. faceti dozarea dimineata si seara aveti rezultatul.. succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

lorely, eu zic sa te duci repede la doctor, pt ca e prea ciudat daca zici ca primul test a iesit clar pozitiv.Se poate sa se intample ceva cu sarcina si de aceea sa-ti fi iesit negativ al doilea, nu risca!

Mergi la inceput