Test postcoital negativ

Test postcoital negativ | Autor: musete

Link direct la acest mesaj


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musete spune:

HELLO, HELLO, FETELOR COCHETELOR,
Scuze pentru absenta mea indelungata de pe forum( de parca mi-ar fi simtit cineva lipsa...)
Sunt disperata. Am refacut testul postcoital si a iesit din nou negativ. Si eu care imi faceam sperante ca ar fi fost o greseala de interpretare data trecuta. Nu si nu. Este negativ.
Mai rau decat atat, stiti ce mi-a spus doctorita?
,, Doamna, si dvs. si sotul dvs. puteti avea copii, dar CU PARTENERI DIFERITI!!!! Puteti sa credeti asa ceva??? Cum poate fi atat de rea??
EU VREAU SA AMA ACOPII CU SOTUL MEU!!!! ...( sau cu Brad Pitt sau Banderas...)
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

musete, imi pare rau pentru vestile pe care ni le dai. dar in primul rand doctorita aia este o idioata !!!
nu v'a dat alternative ??? se poate face inseminare !
in primul rand, schimba doctorita. si apoi, dupa ce ai gasit un cadru medical COMPETENT (nu o tembela, probabil foarte frustrata si fara copii ea insasi), incercati impreuna sa gasiti solutii.
pentru ca intotdeauna exista solutii ! trebuie doar sa le vezi !
si eu sunt suparata. sotul meu si'a facut spermograma vineri, si a iesit destul de nasol. sa vedem ce tratament o sa'i dea, si sa vedem ce se rezolva. daca nu, trecem la inseminare. si daca nici asa nu se poate, vom adopta. suntem hotarati sa avem un copil AL NOSTRU !!! (pentru ca experienta noastra din familie ne'a aratat ca parinte este cel care creste si care iubeste copilul, nu cel care'l face !) suntem o echipa, si asa trebuie sa fiti si voi !
solutii sunt intotdeauna, musete !
tu in ce oras esti ? poate te pot ajuta cu medici, sau cu idei, sau cu orice altceva !
te'am pupat ! se va rezolva, o sa vezi !!!

cu drag,

roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Multumesc Roxana pentru incurajari.
Sunt din Bucuresti, si cu mare dezamagire iti spun ca deja am facut trei inseminari. Fara nici un rezultat, desigur. Iti dai seama ca nici sotului meu nu am putut sa-i spun ceea ce mi-a zis doctorita.
Nu mai inteleg nimic . sunt buni, eu am ovulatie cat se poate de buna( ,, ca la carte,,), glera mea este de tip ovulator si totusi, ei nu ajung unde trebuie. De cinci ani de zile tot astept. Astept, astept si eu imbatranesc tot singura.
Nu mai stiu ce sa fac?? De ce nu-mi asculta Dumnezeu si mie rugaciunea???

Pupici,
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Musete, cu datele voastre sigur veti avea copiii VOSTRI! Daca ti-a spus un medic asa ceva, trebuie sa cauti pe altcineva, cu siguranta!
Tu ai facut HSG? Sa nu fie vreo pb pe traseu. Dar oricum, sigur se va rezolva!
Sunt doua categorii de medici care ma enerveaza: unii care dau sperante false si altii care te descurajeaza fara temei. Si unii si altii sunt la fel de periculosi. Unele cupluri au ajuns la decizii de te doare mintea din cauza unor asemenea medici.
Eu una in locul tau nu m-as lasa intimidata de asemenea vesti, exista solutii.
Bafta multa si fruntea sus!

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Draga Anemona, te rog sa ma crezi ca am izbucnit in plans in momentul cand mi-a spus:,, este tot negativ, doamna,,. Cum vreti sa ramaneti? Daca nu ajung? Cum vreti, de la Duhul Sfant? E posibil asemenea dialog?
Doamne, cum se pot purta asa?
I-am raspuns:,, si totusi nu pot sa cred ca nu exista nici o solutie?....... Nu exista doamna.( SEC)...... DE MURFATLAR....
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

In asemenea cazuri stiu sigur ca FIV este una din solutii, deci macar O solutie este! Dar poate nu va fi nevoie de FIV, poate se va putea si mai simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Draga Anemona, nu pot sa cred ca imi recomanzi FIV.
Nu intelegi, amandoi suntem OK. Nici un medic( si au fost destui, crede-ma), nu ne-a prescris nici un medicament. FIV-ul este pentru cuplurile cu probleme grave. Nu-i asa?
Pupici dulci,
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Doamne, musete, nu iti recomand, sa nu ma intelegi gresit. Stiu ca exista cazuri de incompatibilitate in care se face FIv ca solutie ultima, dar nu eu iti pot recomanda asa ceva. Am spus doar ca in final, daca nu se va putea altfel, exista si aceasta varianta, dar evident ca numai medic specialist in asa ceva poate recomanda sau nu o cale.
Cat despre gravitatea problemelor celor care fac FIV, as fi rezervata. Grav poate sa insemne o oligoastenospermie la sot, trompe infundate la sotie, sau la fel de bine poate sa fie o infertilitate de cauze necunoscute care ani de zile nu si-a gasit o rezolvare cu alte mijloace, desi ambii parteneri par ok. Deci gravitatea este un aspect relativ.
Oricum, cred ca o a doua opinie la un alt medic ar fi binevenita.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

musete,

la ce spital sau laborator ai facut tu testul?? stii, asa disperata ca tine eram si eu pe la sfarsitul lunii mai cand am facut 2 astfel de teste si rezultatul era "inadecvat". dupa 8 ore de la contactul sexual, spermatozoizii erau "pa nelu", imobili...unul singur dadea semne ca se ma batzaie. bine, eu testele le-am facut la CFR2 si nici n-am avut prea mare incredere in laboratorul ala al lor. cand i-am aratat rezultatele testelor unui medic specializat pe sterilitate, mi-a spus ca testul postcoital se face dupa urmarirea unei eventuale ovulatii, cand ecografie este sigur ovulatie.
am mai facut apoi si 2 spermograme in iunie la giulesti, care aratau prost fata de cele facut cu 6 luni in urma.
cert este, ca dupa toate astea, fara nici o speranta, pe 17 iulie aveam test de sarcina pozitiv (dupa 4 ani de HSG-uri, perfuzii, monitorizari, laparocscopie, histeroscopie, oligospermie).

" De ce nu-mi asculta Dumnezeu si mie rugaciunea???" roaga-l si tu mai cu tupeu, eu asa am facut

iti tin pumnii, sa citesc cat ma curand posibil mesajul prin care ne anuntzi ca vine barza



Costina & bebe din burtica
DPN 23 martie
Dr.Puia, Giulesti

_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Andruzza, andruzzica,
Am facut cele doua TPC-uri la Giulesti. Si eu am facut instilatii, HSG, zeci de eco vaginale, histeroscopie, de analize sa nu-ti mai spun. Toate sunt OK. Si la ce ma incalzesc, daca nu pot simti si eu minunea () in pantece.
Acum sunt exact in perioada de ovulatie. Glera o simt. Este asa cum trebuie. Ii asteapta . Si totusi, nu ajung.
Imi fine, nu vreau sa ma mai plang, mai ales astazi ,la asa sarbatoare mare( Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul).
Anemonica, scuza-ma n-am vrut sa te supar, dar la FIV nici nu vreau sa ma gandesc. Nu dispun nici de finante corespunzatoare, si mai grav, duhovnicul meu mi-a interzis clar aceasta varianta. Asadar, speranta nu ramane decat la Cel de sus. Scuzati-ma, dar trebuie sa ma plang si eu cuiva. Cu sotul, nu poti vorbi chiar orice. Oricum ei nu inteleg nimic din ce se intampla.........
Pupici,
Musete

Mergi la inceput