Provocari decorative (2)

Provocari decorative (2) | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

Poftiti!
A

Continuarea subiectului www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29507" target="_blank">Provocari...decorative

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

hai sa ma laud si eu, cu talentele mele de mare decoratoare de interior, si facut din rahat bici tocmai am gasit niste poze de cind ma mutasem cu chirie, in august 2001. treaba e ca m-am mutat cam in graba, si nu stateam prea bine cu banii. am cumparat un material albastru si altul galben de la Bucur Obor (cred ca doc se numea, nu ma puneti sa va spun cum se numesc materialele, ca-s pe dinafara), pentru draperii am luat ceva imitatie de catifea, insa un material care nu atirna greu, si am pornit la "marea decorare". eu am un fix cu combinatia galben - albastru - alb, o sa vedeti in poze. imi place de mor.

dar mai bine sa las vorbaria uitati-va la http://community.webshots.com/album/178898335DpoNwK . am pus acolo pozele de la vremea respectiva. hei, nu-s specialista, dar mi-am dat silinta

_
People say I have a multiple personality, but we don't agree with that.
_
http://community.webshots.com/user/atomskin3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:


Si mie imi place combinatia de albastru-galben, in cercul ala al culorilor sunt opuse adica complementare sau ceva in halu' asta. In decoratiuni mai nou e o regula care zice ca "nu exista reguli ci doar imaginatie"
Mah imi plac de mor nadragii aia ai tai dungati

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

albastrul si galbenul sunt culori primare. culoare complementara, pt galben, este violetul, iar pt albastru este portocaliul. mai multe, la http://www.suzannecooper.com/classroom/colorwheel.html

sa nu-ti imaginezi ca stiam astea pe de rost, internetul sa traiasca!

si io-s nebuna dupa "dungatii" mei, multzam

_
People say I have a multiple personality, but we don't agree with that.
_
http://community.webshots.com/user/atomskin3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Stiam io ceva da' nu stiam bine

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IOANA98 spune:

Subiectul propus de voi este foarte interesant .La fel si site-urile propuse de voi .
Am vazut o coronita facuta din felii de portocale si lamaie uscate. Coronita era pentru bucatarie . Mai erau intercalate foi de dafin , ardei iuti rosii uscati si fundite din material cu carouri .Era foarte haioasa .
Rugamintea mea este : stiti cumva cum se usuca feliile de portocale si lamaie.Citisem atunci ca se pun intr-o solutie concentrata de sare de lamaie si apoi se baga la cuptor .Dar nu mai retin amanuntele : care era proportia sare de lamaie-apa , cat timp se tin in cuptor (oricum mi se pare ca destul de mult ).

Si inca o rugaminte . La revista Burda mai apare un supliment (am sa caut denumirea exacta ) in care sunt prezentate foarte multe idei practice : "do it your self ". Cumva fetele din strainatate au idee de asa ceva ?

Multumesc
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Haideti sa va spun eu ce am facut!
Am redecorat camera copilasului meu astfel:am zugravit-o in alb,tavanul l-am facut albastru deschis(cer),am pus un candelabru reglabil cu abajururi albe mate.In prejurul candelabrului am lipit stelute fosforescente de diferite marimi(acestea se vad verzi noaptea cca 15 min).un perete este acoperit de dulap asa ca nu am avut de lucru la el , alt perete e cu geam asa ca am scapat de inca unul.Pe peretele nr 3 este usa si pe restul peretelui am pus tablouri cu pozele lui rares si multe jucarii de plus + o masca tip iepuras(mare).Pe peretele nr 4 vine patul copilului si rafturi din pal pe suporturi(toate cumparate din practiker).Pe restul de perete sunt figurine din desene animate lipite cu banda dublu adeziva!
Acum urmeaza schimbatul geamului , draperiei si perdelei!
cand va fii totul gata am sa pun poze!Sper sa va placa!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Buna!
Fetelor, ia uitati-va la tablouashele astea! :)

http://www.southernpride.artselect.com/perl/frShowCollectionGroup?departmentID=2&collectionGroupID=208&collectionID=4911

Am putea face si noi...cu/pentru copii. Voi ce spuneti?
Numai bine!

...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

aida ...haioase poze...haioase comentarii...nu stiu care-mi plac mai mult

antonoaia ... tablourile pot fi intradevar sursa de inspiratie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

si pentru ca tot veni vorba de tablouri...
http://se.easyart.com/content/index.ghtml?affiliate_id=341&keyword=popart

dati cate un click pe ici - pe colo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Dragele mele, acum am descoperit acest topic (am fost in vacanta) si sunt foarte incantata.
Vektros
Sunt pasionata de decoratiuni, am un teanc imens de reviste, urmaresc la tv emisiuni cu aceasa tema…acum cotrobai pe net. Merci! N-am vazut inca toate link-urile, dar ma ocup intens de asta. In plus, aveti niste idei grozave, mi-au placut mult. O sa ma apuc intr-o buna zi sa le probez.
Adela99, balconul visurilor tale suna super, o sa-i vand pontul mamei, ca ea este gradinareasa familiei.
Gandacelu, de-abia astept sa pun mana pe un geam sa ma joc cu el, multumesc pentru detaliile tehnice. Am incercat sa vad poza (pozele?) cu vitraliul tau, dar n-am reusit. Mai exista? As vrea sa le vad si eu, pleaseeeeee!!!
Oricum, apropos de DIY, am deja un proiect de viitor care are prioritate: vreau sa pictez pe faianta. Am vazut in reviste niste placi pictate manual si niste bucatarii amenajate cu asemenea placi (nu in totalitate, doar intr-o anumita zona, un brau sau cateva pe ici, pe colo). Pe langa faptul ca bucataria este personalizata, sunt de-a dreptul fermecatoare…Am gasit intr-o revista si procedeul, asa ca, daca intereseaza pe cineva o sa scotocesc prin teanc si o sa va spun ce trebuie facut.



Claudia si Cristi

Mergi la inceput