M-am hotarat........(adoptie) - partea a doua

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Va multumesc mult la toate ca va bucurati alaturi de mine!!
Liliana - merci mult ca mi-ai lasat mie placerea (chiar daca intarziata) sa povestesc despre sosirea lui Eric acasa.
A inceput sa se comporte ca orice copil normal. Plange si nu stiu de ce, vrea in brate, rade de nu mai poate si sterge toata oboseala de pe fetele noastre. Acum ne agitam sa gasim un local pentru botez. Daca aveti idei ...
Am pus cateva poze - sper sa le puteti vedea. Nu sunt multe, dar mai vin si altele cat de curand!!

Oana Melinte-Moraru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

M-am mai chinuit un pic - poate reusesc sa va arat link-ul cu pozele lui Eric totusi.

Oana Melinte-Moraru
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna Oana si felicitari inca odata.Eric este un dulce si te farmeca de cum il vezi( mai ales ochii lui mari).Nu pot decat sa va mai doresc sa va bucurati pe deplin de el , sa creasca mare sanatos si sa aduca numai bucurii la voi in casa.S-a schimbat viata voastra , vor fii multe nopti ne dormite dar va merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Felicitari Oana. Am vazut si eu pozele si ai intr-adevar un baiat frumos. Poza aceea de aproape cu ochii cat ecranul am salvat-o in calculator ca abea astept sa i-o arat lui Tony diseara. Inca o data felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Felicitari, Oana, este mortal, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el. in ce data a fost nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

ca un buchet nu am gasit pentru o familie atat de frumoasa! Bravo voua!

Bibi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

L-am vazut!!! Oana, e superb, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. Are niste ochisori superbi si niste gene...vai de capul tau cand o sa creasca
Mimsi, e nascut pe 20 mai, Oana zicea azi cand am vorbit cu ea ca face 3 luni pe 20. Tie si Aissei va tin pumnii si va asteptam cu vesti.

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Oana,sa va traiasca micutul ,este fermecator.Sa ramaneti mereu la fel de fericiti,cu zambetul pe buze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Liliana, multumesc de incurajari! Am vazut si pozele voastre de la mare si sunt super. Laura are un aer de domnishorica- mama, mama! Inca nu am amajuns la DPC sector 5, cred ca daca vreau sa ne prinda anul urmator in 3 ar trebui sa ma grabesc. Deocamdata e destul de aglomerat serviciul meu si nu as avea nici o sansa de concediu. Ma gandeam (sa nu radeti de mine!)ca ar trebui o initiativa legislativa in ceea ce priveste unele facilitati de concediu pt cei care iau copii in plasament in vederea adoptiei. Adica: eu iau copilul, dar abia peste ceva timp voi fi parintele lui cu acte in regula. Cum pot sta acasa cu el, dat fiind ca singurul meu drept la concediu legal este cel de odihna? Asta cand ma gandesc la copil f. mic, asa cum imi doresc eu. Dar cand e vorba de un copil mai mare (2-3 ani sau mai mult), care vine dintr-un alt mediu si pentru care adaptarea poate fi mai grea si intinsa pe o perioada mai lunga si cand nici tu - ca proaspat parinte - nu esti experimentat... Eu cred ca statul ar trebui sa acorde CIC parintelui adoptiv, indiferent de varsta copilului adoptat, cca 1 an de la data adoptiei + un alt tip de concediu legal pt. perioada dintre plasament si adoptie. Ca daca ar fi asa in acest moment nu mi-as mai face calcule cand ma eliberez la servici ca sa ma pot ocupa si de aceasta problema. Functioneaza ce spun eu? Sau exista deja? - asta cu existatul din cate m-am interesat eu se pare ca nu, dar pot fi eu insuficient informata. Hai ca am pornit de la una si am ajuns la alta. Si asta numai pt ca e Liliana avocat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Mimsi, eu am primit concediu pentru ingrijirea copilului imediat ce l-am primit in plasament. Adoptia legala s-a terminat cam la 6 luni dupa ce am luat-o pe Ana-Maria acasa. Deci eu am avut dreptul la un astfel de concediu inainte ca, copilul in mod legal sa fie al meu. Asa este legea. Intreaba juristul de la Directie si o sa te lamureasca. Sa-ti traiasca baietelul si sa fiti fericiti!

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput