M-am hotarat........(adoptie) - partea a doua

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Felicitari Oana,felicitari Liliana!Fie ca acest mititel sa umple sufletele de bucurie celor care il inconjoara cu drag!
Fetelor care ati pornit pe drumul adoptiei si cele care inca mai aveti retineri,vedeti ce copii minunati ne-a dat Dumnezeu?Totul este sa nu va pierdeti speranta ca ziua magica in care veti deveni mamici este mai aproape decat credeati!

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Salutare tuturor!!!
Intr-adevar sunt mamica de baietel botezat!!!
Inca nu imi vine sa cred ca ceea ce se intampla este real!!! Este fantastic!! Miercuri se fac doua luni calendaristice de cand am depus dosarul la DPC sect. 3. Si, deja sunt mamica lui Eric de aproape trei saptamani.
Aissa, Mimsi, Claudia - stiu ca timpul pare sa treaca greu dar ... aveti incredere in voi. Totul va decurge exact asa cum trebuie sa decurga. Si eu vroiam un bebe nou-nascut si ... pana la urma... cand l-am gasit pe Eric el avea doua luni si o saptamana. Dupa ce am dat testul psihologic si am primit vizita asistentei sociale acasa, am inceput cautarile. Ancheta sociala a venit intr-o vineri si asistenta ne-a spus ca de acuma putem incepe sa cautam bebelusul. Am fost turbata week-end-ul acela pentru ca nu aveam incotro sa o apuc!! De luni macar a inceput sa imi mai raspuda lumea la telefoane. Spre materinitati nu am stiut sa ma duc asa ca am luat-o catre leaganul Sf. Ecaterina. Acolo am avut sansa sa cunoastem pe cineva care joi - la nici o saptamana de la ancheta sociala - ni l-a prezentat pe Eric.
Nu ne-am dus in fiecare zi la el ci numai de doua ori pe saptamana. Era mai bine si pentru el si pentru noi sa nu ne despartim mereu si mereu. Abia doua saptamani mai tarziu - joi, pe 12 august - l-am adus acasa!!!
Rabdare!! este baza in situatiile de genul asta desi stiu ca va este greu!!!!
Dar, ganditi-va ca si eu am trecut prin ce treceti voi acuma cu numai o luna si cateva zile in urma. Adica, cam de azi intr-o luna si jumatate puteti fi la fel de fericite ca si mine. Fixati-va o limita in timp si incercati ca pana la termenul acela sa nu va ingaduiti sa va panicati. De exemplu, ganditi-va ca numai de voi depinde ca jumatatea lunii octombrie sa va gaseasca mamici.
Bafta multa, multa de tot
Va pupa Oana si Eric - zambaretul

Oana Melinte-Moraru
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Felicitari pentru micul crestin si mamei si nasei.Nu pot decat sa va doresc sa va bucurati de el, sa fie sanatos si sa aduca numai realizari in vietile voastre.
De acum asteptam vestile bune de la mamele aspirante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Multe felicitari pentru micutul finutz cresti ,multa sanatate parintilor lui si deasemenea si tie nashico tot ce iti doresti tu sa de implineasca si sa mai poti boteza si alti copilashi .
Fetelor va rog din suflet scrieti ceva daca stii de Florypop ,nu stiu de ea nimic si zilnic caut sa vad daca a postat ceva pe aici,si nici pe yahoo (mesenger) nu o mai vad de fel online.
Numai bine si multa sanatate si tot ce va doritzi voi sa aveti parte de impliniri...

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mselseth spune:

Oana, Liliana, am vazut pozele lui Eric. Este o minume. Cine spune ca nu se imtimpla minuni in Romanaia?

Marinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Felicitari Liliana si Oana...sa va traiasca finutul si ingerasul, sa fie sanatos, cuminte si sa va implineasca toata viata!
Abia astept sa fiu in situatia asta...eu asta visez mereu...si parca timpul trece mai repede!
Cu siguranta cand se va intampla vom uita timpul asta plin de nerabdare...asa se intampla mereu...insa pana atunci ne luptam cu minutele, orele si zilele! Voi sunteti printri putinii oameni care ne intelegeti!
Felicitari inca o data, sa fiti alaturi mereu si sa aveti parte numai de bucurii pe masura faptelor voastre!

Claudia mamica in curand, nerabdatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

Oana, sa-ti traiasca micutul Eric si tie, Liliana, finutul.
Sa fie sanatos si voios mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Felicitari, Oana, felicitari, Liliana, sa va traiasca micutul Eric, sunteti minunate!

Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 4 luni) si Ramona (2 ani si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/lauratenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Multumim mult de urari, eu astept sa va urez si pe voi mamici aspirante.Hai ca nu mai e mult, maine, poimaine ne aratati poze.
Fabya, Flory n-a mai dat pe-aici, avea un subiect la asteptand un ingeras, ea are un bb mic in burtica, dar probabil ca nu-ti spun nimic nou, alte noutati nu mai avem despre ea.

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepsica spune:

Felicitari fetelor care au devnit mamici si nasici! Am si eu niste intreabri pt. voi: Cineva a spus aici ca din ianuarie se va schimba legea adoptiei. In ce sens? Va fi mai usor sau mai greu sa adopti? Stiti daca se poate adopta si din alta parte decit Bucuresti? Adica daca gasesc un copilas in alt oras se poate adopta? Am inceput sa ma tot gindesc la treaba asta si pot sa va spun ca si datorita voua... sinteti atiti de fericite incit parca contaminati lumea...Si inca ceva: sa spunem ca vad un copilas dar nu am inca dosar... as putea sa il iau acasa nu neaprat imediat, si dupa o vremem, pina cind ies actelel? ma gindesc ca poate il vezi undeva si-ti place, nu poti sa-l lasi, nu? Ma gindesc doar, nu am ceva planificat....

Mergi la inceput