Dr. TUTUNARU

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns regele spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35519 despre nasterea prin cezariana cu 23 de ore de travaliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Rege, nu inteleg ce te opreste sa dai nume(desi avand in vedere locul unde ai postat mesajul, am putea deduce...)Esti anonim, chiar crezi ca te poate da careva in judecata pentru calomnie?In plus spui niste adevaruri care pe noi, majoritatea femeilor care asteptam un bebelus, ne-ar ajuta enorm...Stii... numai spunand lucrurilor pe nume putem sa schimbam anumite situatii.Insa majoritatea dintre noi nu avem puterea de a duce lucrurile pana la capat...

Clio si bebelusa de 17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Clio, din ce am dedus eu citind mesajul Regelui, nu este vorba despre dr. Tutunaru ( care nu a lucrat niciodata la Polizu si care a scris/scrie la revista "Eva") ci despre dr. Lemnete (care a lucrat/poate lucreaza inca la Polizu, si a scris/scrie la revista "Mami"). De altfel, chiar regele il numea pe medicul respectiv, dr. L: mi se pare destul de simplu de ghicit despre cine-i vorba.
Ma intreb, totusi, de ca a postat acel mesaj aici, tinand cont ca vorbeshte despre cu totul alt medic decat Tutunaru.
Anyway, mie Tutunaru mi se pare cel mai dedicat medic pe care l-am intalnit in viata asta. Si am incercat o gramaaaaaaaada foarte mare de specialisti. So, eu una n-as trage concluzii pripite in privintza lui.

Numai bine!
Lordra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Leta, de la locul unde a postat mesajul am pornit si eu...De ce la acest subiect?!Sau poate...bietul om citind atatea cuvinte de lauda s-o fi gandind ca trecem cu vederea aspecte esentiale(precum nasterea) si ne pierdem in tot felul de amanunte! Cu dr L eram si eu lamurita, insa cu suita de medici care nu au avut curajul, taria si profesionalismul sa intervina sa nu eram lamurita...M-ai linistit!Dr. Tutunaru nu a lucrat niciodata la Polizu!OK!Citisem articolele postate despre el, insa ma gandeam ca spioanelor noastre le-o mai fi scapat ceva...Si oricum eu sunt o fire extrem de suspicioasa...

In ceea ce il priveste pe dr Tutunaru, ma consider un om fericit ca am ajuns la el...Am avut oarece neliniste in legatura cu promptitudinea venirii lui in momentul nasterii, insa le-am lamurit impreuna...Nelinistea mea pornea de la faptul ca nu accepta sa-i fie platite consultatiile pe care le ofera...Aveam impresia ca nu vrea sa sa aiba anumite obligatii...Insa asa cum am spus problemele acestea le-am lamurit cu el...

Clio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Mii de scuze!!!LORDRA, ci nicidecum LETA ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rebella spune:

fetelor, relaxati-va!
bietul om (regele) a dorit sa-si faca cunoscuta povestea si a postat linkuri in cele mai citite subiecte (si subiectul dr. tutunaru are aproape 5000 de vizite). am verificat ipoteza si am intrat si pe "de ce atatea nasteri in romania?". linkul e acolo. si sunt convinsa ca apare in majoritatea subiectelor fierbinti. ma surprinde faptul ca totusi cineva s-a gandit macar o clipa ca poate fi vorba de tutunaru. nu cred ca persoanele care l-au cunoscut si-ar putea inchipui ca acest dr s-ar putea comporta de o asemenea maniera absolut lipsita de orice urma de umanitate cum a facut-o dr L.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Fetele, calmez-vous ...nu e vorba de dnul dr. Tutunaru, ci intr-adevar, cum spunea si Lordra, de dr. Lemnete de la Polizu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna fetelor,
Si eu sunt pacienta dr. Tutunaru si mi-am facut o parere f. buna in cele 3-4 luni de cand imi urmareste sarcina. Voi naste prin cezariana si as vrea sa stiu daca a mai nascut cineva cu dansul prin cezariana, cum a decurs nasterea, cu ce anestezist lucreaza si ce anestezie recomanda, cat timp a stat in spital dupa nastere etc.

Andrutza,
Eu am DPN-ul imediat dupa tine, probabil in prima saptamana dupa anul nou. Tu ai aflat daca e disponibil atunci?

Sanatate multa la mamici, burtici si BBei!!!
Danasi Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Nu mi-a tresaltat deloc inima,, nici in al miilea gand!!! PUTEA fi vorba decat despre toti ginecologii din Romania si din Univers , mai putin unul singur:DR.TUTUNARU!

Pupicei tuturor si rugati-va sa mse mai nasca oameni ca el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Bestutza, asteptam cu sufletul la gura sa apari si sa fii mult mai acida!!!
Noroc ca mai exista si capete luminate!!!

Clio

Mergi la inceput