Doctorita Nina JIANU - ?

Doctorita Nina JIANU - ? | Autor: Andruska

Link direct la acest mesaj

Maine am programare la ea ptr Matei. Imi puteti spune ceva despre ea? Cum este? Este un bun diagnostician?

Multumesc

Andra mamica lui Andrei (18 septembrie 1999) si Matei (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Andra, noi am fost o singura data la ea, cand Andrei avea 9 luni. Andruska al nostru era foarte slab pe atunci(pana la 1 an a mancat groaznic iar noi eram teribil de stresati cu greutatea lui), la respectiva vizita la Dr. Jianu avea 7400g. Era, intr-adevar, tare putin pentru 9 luni. In primele 5 minute ni l-a facut praf, extrem de dura:" arata ca un copil de 6 luni, are rahitism, fontanela nu e bine inchisa, capul e putin prea mare( sau mic, nu mai stiu), e subnutrit( aici a folosit un termen medical, mai elegant, dar cu aceiasi semnificatie, nu-mi aduc aminte cuvantul...), etc, etc"

Am plans o ora dupa ce am plecat de la ea...

Ne-a dat sa-i facem niste analize, toate au iesit bine si atunci a schimbat tonul, spunand ca asa o fi felul lui, ca unii copii sunt mai slabuti, altii mai grasuti, etc, dar sa ne straduim mai mult cu alimentatia lui!!! Si pe cuvant de onoare ca ne straduiam!

Strict in cazul nostru, a fost un foarte prost diagnostician. Lui Andrei fontanela i s-a inchis la o varsta normal, capul il are foarte fumos, manca-l-ar mama pe el, nu mai e deloc slab, samd...

Pe de alta parte, avem niste prieteni care au avut-o ca medic pediatru vreo doi ani pana au plecat din tara si care erau foarte mutumiti de ea. Cu precizarea ca fetita lor era o grasunica de 13 kg sau mai mult la 1an!

Concluzile le tragi tu singura... Poate-i buna, poate a gresit doar in cazul nostru, ce sa zic. Sper sa fie grasunel Matei al tau!

Succes maine!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
http://community.webshots.com/user/NoraCosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

De ce nu te duci tu Andra, la dna. dr Culcer? sefa de la neonatalogie de la municipal? eu am mers cu Danut la ea pana am venit in canada si am fost foarte multumiti. Asta daca nu iei in considerare aglomeratia din cabinetul particular (care este pe Mihai Bravu, in apropiere de Obor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Fetelor .

Si eu auzisem ca este mai dura insa acum sa vedem ce si cum. Nora Matei este grasunel ptr varsta lui insa s-a si nascut mare
(4,250kg) asa ca...

Lidia la dna dr Culcer iti tb programare cu mult timp inainte iar eu am sunat IERI ptr ASTAZIca avea Matei febra si vroiam sa mi-l vada cineva. Nu am vrut la ea insa numai ea era asa ca...

Multumesc oricum si va spun ce a spus si o zi minunata -

NORA- stii ca si pe mine tot asa ma alinta tata cand eram mica, Andruska de aici si nick-ul de pe forum sa imi aduc aminte de copilarie

Andra mamica lui Andrei (18 septembrie 1999) si Matei (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

nu stiu fetelor da eu cu madam jianu am avut razboi la a doua nastere, dar "stati linistite" ca i-am dat repede peste botic si sa vedeti cum s-a dat pe brazda.......parere extraordinar de buna despre ea nu am..........

va pup andreea mami lui theo si florin

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Noua ne-a pus un diagnostic gresit.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Da, Andra, si noua ne place mult cum suna Andruska!

Daca Matei are febra si vrei sa-l vada un doctor e normal sa te duci acolo unde reusesti sa faci programare. Si oricum, acum e prea tarziu sa mai schimbi ceva, nu? In plus, n-o fi "dracu'" asa de negru!Multa sanatate copilasului!

Dupa ce treceti de asta, eu pot sa-ti mai recomand o doctorita, de la Medicover din Grozovici, dr. Liliana Calapod. Noi am ajuns la ea din intamplare, cand ne-am intors in tara pentru botezul lui Victor. Andrei s-a imbolnavit, am cautat-o pe dr. Culcer(un excelent pediatru, cu fler, tact,experienta si diagnostice competente dar foaaarte aglomerata) dar era plecata din Bucuresti. Fiindca Andrei avea febra mare, am sunat la Medicover si am dat de dr. Calapod si acum, de fiecare data cand venim in tara, la ea mergem. E mai disponibila si e un doctor foarte bun, tanara, dedicata meseriei, etc, etc.

Daca vrei, pot sa-ti dau detalii despre ea. Pana atunci, sanatate tuturor alor tai!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
http://community.webshots.com/user/NoraCosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Vad ca au mai "incasat" si alte persoane experiente negative cu dr. Nina Jianu... La noi a fost urat de tot, am fost la un pas sa o bat! Aveam diagnostic de infectie cu bacil Klebsiela , antibiograma pe care spunea ca este rezistent la gentamicina . Tratamentul primit.... 10 injectii cu gentamicina .. la bebe de 3 saptamani!

Andruska, in Medicover poti merge la Liliana Calapod ( Medicover Grozovici), asa cum a spus Nora. Este o doctorita super. Sau la Cosmina Cristea ( Plevnei) , este azi dupa amiaza ( hmm... daca azi e joi! ). Medic bun este si Denisa Stanescu ( nu mai stiu unde este, in Grozovici sau Plevnei ). Le stiu pe toate 3 , am ales-o pe Cosmina ca mi-a placut mai mult, are experienta de spital ( lucreaza si la un spital de copii ) deci este la curent cu epidemii, vede mai multe cazuri decat intr-o policlinica , este un diagnostician foarte bun si, nu in ultimul rand.. are doi baieti, cel mai mic are 1 an si 7-8 luni. Imi place si faptul ca asculta cu mare atentie ce spune mamica, are un fel de incredere in instinctul mamicii ( cu limite.. evident), este atenta la detalii. Este singurul medic de la caream primit in afara tratamentului cu antibiotice ( cand a fost cazul , evident) si tratament de refacere a florein intestinale etc.

Sanatate multa!

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

O recomand si eu pe doamna Liliana Calapod, este foarte blanda, buna profesionista si te sfatuieste cu multa rabdare... numai ca e plecata in concediu pana pe 2 august, astazi am aflat.

http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Na ca eu am auzit numai vorbe de lauda despre dr Jianu....
Habar nu mai am ce sa mai cred acum... Tot citind pe forum, cred ca nu este doctor (pediatru sau ginecolog, pentru ca despre ei sa vorbeste cel mai mult) despre care sa nu se fi spus si lucruri minunate, si lucruri de speriat!
Andruska, puiul tau are vreo problema, sau mergeti la un control... ?Cand copilul este sanatos, toata lumea crede ca e grozav medicul! La dr Culcer la cabinet consultatia este vreo 800 de mii (sau 850?)
Am mai spus de un milion de ori, sa ma scuzati ce repet - noi am avut atatea probleme cu pediatrii, ca am inceput 1. sa am incredere in mine (ca MAMA e cel mai bun medic) si 2. sa cer mereu a doua parere.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pe noi ne-a luat la rost ca maria are capul mare si de ce-i dam vigantol...pe la 1 an asta:))) de atunci am evitat-o si Maria e Ok cu capul numai cat tb si cu vigantol cu tot.

Mergi la inceput