Daca nu lapte Dorna, atunci ce lapte copiilor?

Daca nu lapte Dorna, atunci ce lapte copiilor? | Autor: anja

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,
Va citesc si eu de mult, dar recunosc ca nu sunt o membra prea activa a forumului. Acum insa am dat peste subiectul AdrianeiAngi cu infectia cu E-Coli si Giardia, si m-am speriat cand am vazut ca cel vinot de infectarea cu E-Coli ar putea fi laptele Dorna.
Noi stam in Danemarca, dar gemenii mei de 1 an jumate sunt in RO, la soare, la parintii mei, si stiu sigur ca mama le da numai lapte Dorna pasteurizat.
Care este laptele pasteurizat cu care trebuie inlocuit laptele Dorna?
Daca s-a mai discutat subiectul, poate reusiti sa imi dati un link catre el.

Anja

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blerina spune:

acum in romania,de cateva zile a esit un lapte pt. copii din gama parmalat.dar doktora noastea pt.copii recomanda humana.pt.gemeni tai 1.5 ani este humana 3.de dorna am auzit ca s au intoxicat si adulti.de cand a fost scandalul parmalat in italia, nu s a mai gasit in romania parmalat.acum vad ca a venit asta pt. copii.dar totusi eu raman la parerea ca humana 3 e mai buna.
blerina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

De la un an, si pana acum, eu le-am dat numai lapte OKE'!

Angi&Andrei&Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Blerina - Humana 3 e praf sau lichid ? Noi venim acasa in august, cind bebelinii fac un an si o sa-i trecem pe lapte de vaca. Am citit pe forum ca lumra foloseste mai mult Parmalat prima crestere si Dorna.
Angi - cum e OKE ? Unde-l gasesti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Eu ii dau Mariei Dorna si nu am avut nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Si Ania papa Dorna rosu (albastru a fost numa putin asa de acomodare, la inceput) si n-am avut niciodata probleme. Sint chiar foarte multumita, plus ca Aniei ii si place la nebunie. (asa simplu, fara nici un fel de adaos...) Pretul ne mai da peste cap uneori, in rest numa de bine...

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Si eu i-am dat fetitei mele La Dorna rosu,o luna de zile cind am fost in tara si i-a placut mult,nu am avut nici un fel de probleme.
Am cumparat mereu din Metro sau Billa ca e mai sigur si corespunzator pastrat,prin alimentarele de cartier sta zile in sir in canicula,nu se prea cumpara.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anja spune:

Va multumesc pentru raspunsuri.
Nici nu stiu ce este cel mai bine sa fac. Imi este tare groaza sa nu mi se imbolnaveasca amandoi acolo! Cei mici au baut de cand sunt acolo tot lapte Dorna rosu, si a fost totul OK (poate sunt exagerata eu, dar tare m-a speriat povestea!)).
Apoi daca informatia cum ca laptele Dorna este infestat de E-Coli este adevarata, nu se poate face o reclamatie la protectia consumatorului? Nu se pot lua probe care sa dovedeasca acest lucru?

Anja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Pe tema asta ma documentez eu acum...
Sunt pornita pe doua produse: laptele cu pricina si-o apa plata despre care iar sunt zvonuri cum ca ar fi apa de balta...
Ma interesez unde, cit ma costa si va anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Humana 3 este lapte praf.
Eu as trece pe lapte praf...mi se pare cel mai sigur pe piata romaneasca! (si nu numai). dar am auzit povesti de groaza despre cum ambaleaza astia laptele si ma abtin sa ii dau lapte din comert. Ii mai dau lapte de soia (tot praf) care il tolereaza si ii place!!! Si lapte de vaca, de la niste prieteni de la tara, ii fac iaurt si branzica...
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Eu m-am gandit sa-i dau bebelinei lapte Dorna cand implineste un an(poate mai tarziu putin).

Nu credeti ca e bun?Noi din asta bem...albastru

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput