M-a innebunit!! Sfaturi?!

M-a innebunit!! Sfaturi?! | Autor: PaulaM

Link direct la acest mesaj

M-a innebunit de cap Mara a mea…… Nu mai doarme destul (dupa parerea mea) si vorbeste ca televizorul de cind se scoala si pina adoarme. Si cind o bag in pat tot mai are de povestit.
Ieri a dormit cam o ora la prinz (s-a trezit la ora 6.10!!!!) iar aseara la ora 23 abia am reusit sa o bag in pat. Azi- dimineata s-a trezit la 6.20 cind a inceput cu diverse cerinte: vreau in leagan, vreau suc, nu pot sa fac ceva, s.a.m.d. iar de vorbit ce sa mai zic: nu tace o secunda!!!!! Intreaba acelasi lucru de 20 de ori iar dupa un timp se plictiseste de raspuns si incepe cu “nu-I asa!” De exemplu incepe cu "cine e la usa?", i se raspunde ca nu este nimeni, iar dupa ce intreaba de 10 ori si primeste acelasi raspuns, trage concluzia: "ba da este cineva, spune-mi cine este la usa!".
Metode de potolire stiti?
O zi buna!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Da-i ignore din cand in cand...

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

la fel e si fiica-mea, numai ca ea are 2 ani si 7 luni si se scoala dimineata pe la 7.30 maxim 8, merge la cresa si asa ca mai scap de "turuiala" o perioada , dupa care seara urmeaza iar, si se culca tarziu de tot... ce metode stiti???

Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:


Da-i ignore. Si, daca nu merge, zi-i raspicat sa te lase in pace ca te-a innebunit de cap. Sau intreab-o tu pana oboseste... sau da-i una la fund si ai oprit-o pt cateva minute... dupa care incepe iar....sau da-i ocupatie. Pune-o sa faca treaba prin casa

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

la Oana mea nu merge cu ignore.
eu ma ascund si apoi ies si fac bau, sau ma rog ne jucam de-a fata, sau o pun sa faca un sul de hartie igienica bucatele, sa dea mancare la papusi si ii dau o punga mare de malai(faina) si ceva apa si o las in pace, ii dau drumul la muzica si o pun sa cante, ii pun apa in cadita de papusi si diverse vase ca sa pimbe apa si sa o arunce pe jos :))

4 ani - februarie 2004
http://www.babiesonline.com/babies/o/oana
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Cu “ignore” nu merge, st ape capul meu pina ma lasa nervii……..Iar daca ii spun sa taca din gur aca m-a capiat de cap, dispare 2 minute dupa care revine”mami, acum pot sa spun ceva?” si nu mai asteapta raspunsul, ca doar are multe de spus!!!!!
Cu datul de lucru – am incercat si eu, ultima data s-a gindit ca papusile ei ar minca cu placere un pic de pamint de flori luat din ghivece si intins prin toata casa. Trebuie sa ma gindesc la alte activitati de facut in casa..
Mai are o dambla in ultimul timp: tipa si nu mai vrea sa spuna “te rog”. Ii spun de obicei sa repete intrebarea ca nu aud si atunci incepe: ”bine mami, se spune te rog, merci, cu placere, acum imi dai?”
Abia astept sa o duc la gradinita in toamna….

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Si Miruna vorbeste exact asa cum spui, de cand se scoala pana adoarme (vorbind cu papusile) si la masa, daca tace ma intreaba: bine, da' -mi explici? etc.
Insa in ultima vreme am observat ca daca o ignor, incepe sa se joace singura. O iau si eu la activitati prin casa, facem chestii impreuna.
Oricum ne spune ca n-o doare gura de cat vorbeste, pentru ca "e obisnuita".
De pototlit eu nu cred ca se poate, dar eu zic sa va bucurati de perioada asta, ca are totusi farmecul ei!!!
Va pup, numai bine,
Boga

Mergi la inceput