Mamici din Arad...? (8)

Mamici din Arad...? (8) | Autor: Claudelu

Link direct la acest mesaj

si sa strigam prezent

-alina 33 (Alina - capricorn) - 34 ani, casatorita cu Dacian (fecioara), mamica lui Dragos(taur - 29.04.2004 )
-anto (Antonela - scorpion) - 38 ani, casatorita cu Radu (varsator), mama Denisei (berbec-26.03.1992), 12 ani
-alina morostes (Alina - sagetator) - 30 de ani, casatorita cu Calin (leu), mama lui Dragos (berbec-11.04.2002) , 2 ani
-cristinacsa (Cristina - scoprpion)- 31 ani, casatorita cu Mihai (pesti) , mama gemenelor (leu): Carina si Alexandra , 1 an si 8 luni
-claudelu (Claudia - rac-16.07.1979) - 24 ani, casatorita cu Claudiu (pesti-12.03.1975), mama lui Raul-Andrei(berbec-01.04.2004)
-maggda (Magda- berbec) - 33 ani, casatorita cu Danut (rac), mama Biancai-29.09.1998 (balanta) , 5 ani
- lindaG (Linda- capricorn-27.12.1979)- 24 ani, casatorita cu Mark(rac-05.07.1971)
- claudiak (Claudia - fecioara)- 31 ani, casatorita cu Roland(balanta- 33 ani), mama Vanessei (rac-21.07.2002), 1 an si 9 luni
-pufymic (Ioana - peste - 05.03.1979)- 25 ani, casatorita cu Ovidiu (peste - 02.03.1978-26 ani), viitoare mamica prin sept.-oct.
-arad_linda (Linda - peste) - 30 ani, casatorita cu Gheorghi, viitoare mamica (octombrie) a lui Andrei
-dialu (Diana - fecioara) - 31 ani, casatorita cu Cosmin (rac), mamica lui Patric Maximilian - 10.02.2003(varsator)

si uite asa nostru se mareste




Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiak spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25164&whichpage=10

Ultima pagina... nu de alta, dar am scris o gramada

Si o intrebare.

Fiindca deja sint citeva mamici printre noi, ati avea chef sa scrieti cum a decurs la voi nasterea? Cum v-ati simtit, ce ati simtit (sufleteste)? Gasesc foarte interesante asemenea povestiri...

Eu am scris dupa ce am nascut-o pe Vanessa cum am petrecut ultimele ore, nasterea si ce am simtit cind am avut-o in brate... Din cind in cind recitesc rindurile si mi se pare de parca ar fi fost ieri...

Daca pe cineva intereseaza, as traduce ceea ce am scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Claudia nu-ti fa probleme ca daca cineva vrea sa citeasca mesajele noastre(ca har domnului am scris si eu) atunci deschide si vechiul subiect...
Sa stii ca pe mine m-ar interesa sa citesc ceea ce ai scris tu imediat dupa nastere!!
Eu din pacat nu ma pricep sa-mi exprim sentimentele, dar sa ii mai scriu!!!
Sa stii ca ue nu ma supar ca imi dai din cand in cand cate un sfat...chiar ma bucur si va multumesc la toate ca imi sunteti aproape si al bine si la rau!!

Pupici!


http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiak spune:

@Claudelu
Ma bucur. Nu as vrea sa par o bagareata, caci nici nu sint de felul meu.
O sa incerc sa traduc astazi, daca ma lasa Vanessa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!
Mai dar harnicute ati mai fost azi!Ptiu sa nu va deochi!
Claudiak, e foarte buna ideea ta, sa ne impartasiti si noua viitoarelor mamici sentimentele voastre de la nastere, si cum a fost cand v-ati tinut pentru prima data puiutii in brate, cum a fost cand i-ati pus la san pentru prima data....Macar sa stim si noi la ce sa ne asteptam...oricum vom fi si noi coplesite de emotiile de atunci, mai ales daca suntem mai emotive....
Noi am fost azi la medicul de familie la controlul lunar. I-am auzit inimioara la ingeras si ne-a si facut o demonstratie cum se stie el/ea misca de bine, fix cand il ascultam mai concentrate (eu si asistenta)
M-am si cantarit, am ajuns la 60 kg9 cu salopeta de blugi pe mine, deci cam 59 in realitate), ceea ce mi se pare ok...
In rest incep si eu sa ma simt mai bine, parca si contractiile alea dureroase care m-au chinuit pana acum s-au mai rarit....si il simt din ce in ce mai des pe bb iar de vreo 2 ori l-am simtit si la exterior, dar cand pune si Ovi mana, se cuminteste brusc!
Claudelu, ma bucur ca e mai bine Raul! Asa e cu antibioticele astea...lasa ca ii trece si micoza din gurita. Important e ca infectia s-a diminuat si ca nu mai are diaree, si ca mananca la san!
Ce mai stiti de Alina33?Cum mai e Dragos?Sper ca a reusit sa-l pacaleasca sa pape la san!
Anto, sper sa te faci bine cat mai repede....( e de la mine si de la bb, poate te mai ajuta).
Alina M. voi ce mai faceti? Ce mai face Dragos?
Magda, Bia cum se simte? Tu cum esti?
Li, chiar asa, convinge-ti sotul sa te lase sa vii in tara poate ne intalnim...
Linda N. vad ca ai gasit noul subiect cu mamici de sept-oct2004(Clau, multumim de ajutor). Cum te simti?
Diana, pe unde esti?
Pupic, Ioana si bb mic(19 sapt. si 1 zi)


http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mai fetelor da' ca v-ati ambalat la scris.Nu mai pot tine pasul cu voi.

Clau ma bucur ca Raul e mai bine,spune-i ca-l pup.

Li m-ai intrebat de mobila de bucatarie,da,ne-a adus-o si a montat-o marti seara.
M-ati intrebat toate cum stau cu curatenia,sa nu va spun.Cu bucataria am terminat,mai am foarte putin.In schimb am alteva de curatat acum.Ieri ne-a pus clima si sa nu va spun ce praf s-a facut in casa,daca zugraveam tot apartamentul nu se facea atata praf.A trebuit sa sparga peretele 50 cm.Timp de 1 ora jumate tot au gaurit.Bine ca am acoperit totul in casa ca era dezastru,nu mai scoteam praful cred niciodata.Deci am cateva zile iar de curatenie.Cand vad masina de gaurit mi se face rau.

Claudiak,am sa scriu despre nastere cand am mai mult timp,acum stau cam prost la capitolul acesta.Asteptam sa ne scrii tu.

Ioana ma bucur ca esti bine si tu si bb.Eu nu am avut probleme cu contractiile cat am fost gravida.M-am simtit foarte bine si am pus 12 kg.

Nici nu-mi amintesc ce ati mai scris sau ce ati intrebat,luati-o si voi mai incet cu scrisul ca nu mai pot tine pasul.
Va pup.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Alina ma intereseaza si pe mine clima.Cat a costat , de unde ai luat-o ,cum e?
Bey da`avezi o viteza la scris mai rau ca Scumaher.
Alina(iar am treaba cu tine), nu am reusit sa fac inca supa de salata .As face-o maine da`nu mai gasesc reteta(cred ca dai cu ceva dupa mine)
Clau cu amigdalele asa mi-a zis dr. ca pana la 14 ani au rolul lor.Dupa 14 ani se retrag,adica se atrofiaza (asta nu inseamna ca nu poti face anghina sau rosu-n gat )Si ai voie sa faci anghina ca adult doar o data pe an,copil de doua ori.Altfel sunt de scos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina si eu sunt foarte curioasa de clima, ca si pe noi ne cam bate gandul sa punem clima, dar mie imi e cam frica ca eu am sinusita frontala si nazala, iar cea frontala e deja acuta...si din cate stiu eu nu e indicata clima la o astfel de boala...
Dar Claudiu e foarte rau de caldura,el vara nu sta in soare ca imediat face insolatie, iar iarna e in stare sa umble in pantaloni scurti si in tricou ...Sucit barbat mai am!!!

Anto, sa stii ca acum ma gandeam mai bine si imi amintesc ca atunci cand am facut prima data amigdalita doctorita mea a fost putin cam mirata...motivul mirarii ei nu l-am stiut...poate ca se mira ca am facut atat de tarziu...

Va pup, merg si eu la nani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote]Originally posted by alina morostes

Anto am facut copy-paste de unde am mai scris cum se face supa de salata ca sa nu mai scriu inca o data:
Supa de salata verde: Pun ulei intr-o cratita si prajesc putin usturoi taiat marunt.Ai grija sa nu se arda usturoiul.Pun apoi 2 linguri de faina si amestec cu apa,pun 2 iaurturi a cate 200 g bucata si apoi completez cu apa cat vreau sa fie supa.Salata o curat,o spal si o rup bucati mai mici.Cand fierbe supa pun o legatura mare de marar,salata,sare,vegeta si o smantana si mai las la fiert vreo 10 minute.Pun multa salata sa nu fie "zama lunga".

Anto si Clau,clima am cumparat-o de la CORAURA cu 13.000.000 lei,este la super oferta cu instalare gratuita(instalarea ar fi 2.000.000 lei fara oferta),marca PLATINIUM.
Noi ne-am gandit ca e foarte utila si pentru caldura cand e frig afara si nu avem caldura(ex.toamna pana nu ne da caldura si primavara cand ia caldura).Bineinteles ca vara e super cand sunt caldurile alea toride.Noi chiar daca stam la parter e foarte cald vara in dormitor.
Clau chiar daca ai probleme cu sinusita,nu stai tu chiar sa te bata aerul rece sau ii dai drumul cand nu esti in camera si lasi sa se racoreasca.M-am gandit si eu sa n-o pornim cand e Dragos in camera.

Anto sa ne spui cum ti-a iesit supa de salata.Succes!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Sunteti groaznice!Nu mai pot tine pasul deloc cu voi!Dar ce fain ca am avut mult de citit.
Clau ma bucur ca bb e mai bine.Si Biutza a avaut ceva micoza dupa ce am scos-o din matern si tin minte(daca nu zic bine sa ma corecteze careva)ca am cumparat stamicin , am infasurat degetul aratator in tifon, am pus stamicinul si i-am sters bine limba si gurita.Nu o fi fost prea placut pt ea dar a trebuit sa fac o data si bine si nu am mai avut treaba cu chestia asta. Totul e sa ai sange in instalatie cand faci chestia asta si sa stergi ca lumea nu cu mila si asa faci o data si e de ajuns.
Anto sa nu faci exudatul pana nu au trecut macar 10 zile de la ultimul antibiotic luat ca nu are nici un rost.Oricum chestia cu ganglionii nu e chiar coashar, dupa atata antibiotic trebuiau sa se retraga, dar vezi tu ce iese la exudat.Ca sa ai un rezultat cat mai bun sa-ti iei exudatul pana nici nu te speli pe dinti, e cel mai bine.
Mai dar ce pofticioase sunt fetele plecate pe langosi, clisa si alte cele meniuri
Sotul meu a spus sa ducem calculatorul la ai mei dar nu are rost pt ca la sfarsitul lui iunie incep sesiunea si toata luna iulie , iar in august daca ne ajuta D-zeu vom zugravi NOI asa ca nu voi avea timp.
Acum va las fetelor ca miercuri am un seminar si nu ma pot face de kk pt ca e materia meseriei si daca in semestrul 1 am avut 4 de 10 (na ce ma laud)nu pot da cu bata in balta nici acum, vorba aceea macar 9 sa iau.Azi am timp si ma pun sa invat.
Mai intru deseara, pupici la toata lumea si tot binele din lume!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!
Chiar asa, gagici, sunteti groaznice, cum zice Magda, mai ales cand vorbiti de mancare....eu una lesin de pofta......asa pofticioasa ca acum nu am fost in viata mea!
Magda, spor la invatat!
Nu mai stiti chiar nimic de Alina?A reusit oare sa-l alapteze pe Dragos?
Voi cum mai sunteti?Anto cum te mai simti?Vanessa ce mai face?
Restul fetelor? Ce sunteti asa tacute azi????
Noi suntem bine acum....dimineata am avut niste contractii nasoale de-am vazut stele verzi....dar acum ma simt bine....bb inca doarme(cred)...oricum de zbenguit se apuca doar seara cand pic eu de somn....
Pupic, Ioana si bb mic(19 sapt. si 2 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput