Pete pe corp

Pete pe corp | Autor: ligiacobalt

Link direct la acest mesaj

Fetita mea de 8 luni are in zona genuchiului de vreo luna o pata de culoare putin mai inchisa decat a pielii (rosiatica). De cateva zile au mai aparut 2 pete mici. Zonele respective sunt putin mai aspre decat pielea normala. Am dat-o cu Bepanthene dar nu a disparut pata. Fetita nu are mancarimi in zona respectiva. De vreo 2 saptamani mananca mai putin din cauza ca i-au iesit 2 dinti. Poate fi o dermatoza de contact sau lipsa de vitamina D?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

s-ar putea sa fie o dermatita de contact... cel mai bine ar fi sa-l duci la un dermato... eu am amanata si uite ca am facut o uratenie de pata de jur imprejurul operatie si ma manaca de mor... Mie mi-a dat tratament cu elocom (parca as aii zicea) si am fost la Dr. Giurcaneanu (Biomedica).

Numai bine.

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

si edi a facut la fel. rosiatice, aspect de "piele de gaina" si aspre. doctorita m-a trimis sa fac examenul de scaun si dupa citeva incercari in final a iesit: lambliaza. nu avea nici pofta de mancare...

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

s.ar putea sa fie dermatita..si Marc a avut de la 7.8 luni..niste pete mai intai pe fata,apoi coate,genunchi...i.a trecut cu o crema de la medic de specialitate si cu fluocinolon adus de mama din romania.daca e boala asta nu trebuie sa tii copilul mult in apa sau chiar sa o raresti cu baia pentru ca apa provoaca mancarimi si inflamatie.
pupici,anca si Marc

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput