asigurare de viata

asigurare de viata | Autor: caarra

Link direct la acest mesaj

Ma intereseaza sa inchei o asigurare de viata pt. fetita mea si inclin spre programul Junior de la AIG(eu si sotul avem deja la AIG-LIFE).
Intrebarea mea este ce alte variante convenabile cunoasteti in conditiile in care as prefera ca pretul sa nu fie foarte ridicat(raportul avantaje-pret sa fie satisfacator) ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Pentru baietelul meu de doua luni am ales programul ALFA de la AVIVA. Este produsul care a luat de doua ori consecutiv premiul anului si din cite am inteles este singurul pe piata romaneasca care, in cazul in care detinatorului parinte i se intimpla ceva (Doamne fereste), compania preia plata primelor lunare, astfel incit copilul va beneficia de intreaga suma la sfirsitul contractului. Plus ca, in acest caz, beneficiaza pe loc de o suma comparabila cu cea pe care s-a incheiat asigurarea. Adica, copilul e asigurat, indiferent daca parintele e sau nu linga el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joe spune:

La orice asigurare de viata - indiferent de compania de asigurare - se poate plati Waiver of Premium.
Adica - in cazul unei asigurari pentru copil, de exemplu - daca parintele titular al asigurarii decedeaza sau devine invalid si in incapacitate de munca - compania preia plata primelor pana la sfarsitul contractului.


Cel mai simplu - ca sa iti faci o idee - e sa ceri prezentari si calcule de la mai multe firme de asigurari (orienteaza-te spre cele mari - AIG, Aviva, Nederlanden) - si ca sa iti vina usor sa faci comparatia porneste la fiecare de la aceeasi suma asigurata (beneficiu la sfarsitul asigurarii) si aceeasi lungime a contractului (poate diferi de la firma la firma - sa fie pana face copilul 18 ani sau 21 de ani - verifica).
Astfel o sa vezi care sunt diferentele de pret si o sa poti lua o hotarare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Eu am testat deja piata la toate firmele mari de asigurari (AIG, AVIVA, Nederlanden, Alianz, Interamerican) si am incheiat-o pe cea de la AIG care e de departe cea mai avantajoasa atat ca bani cat si ca optiuni.

Anca si bebelina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Joe, e f.bun sfatul tau dar din pacate nu stau prea bine cu timpul si cu rabdarea asa ca ma gandeam ca macar asa aproximativ sa aflu de la voi ceva informatii, de la cei care au optat pt.asa ceva.

Mergi la inceput