Viata in Germania (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

mai da' ce preturi au!!!

intrebare: mai stie cineva un alt curs audio de germana pe internet in afara de cel de la Deutsche Welle?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Asterix spune:

Alt curs de germana: http://www.learn-german-language-software.com/proftest/tlgertest.htm

si

Pentru voi toate o felicitare electronica aici:
http://www.123greetings.com/view/CV30308065306838


Toate cele bune



asterix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

asterixu, felicitarea e super, mersi!!! Si testul mi-a placut, ca mi-a iesit "de bine":)) Mai ai?:)
O seara placuta tuturor!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Asterix spune:

Am mai gasit unul: http://www.schubert-verlag.de/aufgaben/xg/xg1.htm cu exercitii. Spor la invatat

asterix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Asterix

Am mai gasit unul: http://www.schubert-verlag.de/aufgaben/xg/xg1.htm cu exercitii. Spor la invatat

asterix


uite ca de asta stiam mai demult, dar uitasem. e bun, hai ca-l fac si pe asta. Mai fetelor, incep luni cursul si dau intai Einstufungstest si am un morcoooov:(((

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

cerere:

pt. fetele care au dat deja ZMP, care are cartea TestBuch, si se poate lipsi de ea pana prin august, as avea nevoie de ea, cu imprumutul. mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

acum sunt foarte revoltata,trebuie sa ma descarc ,asa ca din start,va rog sa.mi scuzati inversunarea din glas.
mai cum e posibil asa ceva????Cand l.am nascut pe marc am nimerit la un doctor care,slava Domnului n.am avut de ce sa trecem pe la el in afara de vaccinuri(asta in primul an..de cateva luni insa Marc e mai mult racit,a facut si crup de doua ori si dermatita si bronsita si raceli si acum gripa.Eu de mult am senzatia ca nu mi se pare un doctor prea bun,,si la dermatita tratamntul a fost la nimereala si cand am fost la specialist a zis ca in nici un caz nu era cel corect si inca la vreo doua raceli nu i.a trecut cu tratamentul si siropelel lui...cand am venit din ro,acum o luna marc avea bronsita,a fost ingrozitor..am fost la el si i-a dat un siropel care nu a ajutat cu nimic,am fost la spital si i.a dat ceva mai de Doamn.ajuta si l.a lasat oarecum boala,dar eu cred ca nu a fost tratat cum trebuie pt ca in asa scurt timp a revenit in forta(intre timp eu am fost bolnava in pat 2 saptamanai si n.am putut face nimic,dar era ..ok copilul)De la atatea raceli netratate corect i.a scazut imunitatatea atat de tare..incat de doua luni e mai bolnav decat a fost tot anul trecut,si sa nu dea in altceva,sunt extrem de ingrijorata.
acum sa trec la subiect..saptamana trecuta s.a trezit marc intr.o dimineata cu mucii valuri,stranutant si ..racit cobza ce mai,se vedea in ochisori,cu febra,varsaturi si tot tacamul..m-.am dus de urgenta la doctoras si ce imi da???PICATURI DE PUS IN NASsa mor nu alta..ii spun copilul are ceva in gat,de fiecare data cand e asa nu mananca nimic(si nu a mancat 3 zile si i.am spus.o)si vomita si apa pe care o bea ca.si face greata de la tuse..nu trebuie sa.i dau si un sirop ceva daca nu chiar antibiotic?a zis NU! si l.am intrebat de vreo 2 ori,i.am zis ca.,mi cunosc copilul si stiu ca asta e inceputul si o sa faca si mai urat,degeaba...si supo cu paracetamol la febra,dar n.a mai avut.
ok..am facut asa cum a zis,de joia trecuta pana ieri,marc ..racit normal in continuare dar aznoapte a tusit cu niste sunete pe care eu nu imi amintesc sa le fi auzit vreodata nici la el nici la mine,toata noaptea a varsat..dar respira bine si nu am fost la spital cu el,am zis ca azi schimb doctorul.
Ok,mai inainte i.au cartea de tel si cum mai sunt 3 doctori in oras i.am luat la rand(la unul am mai fost cand a fost al meu in concediu si a fost super,om batran si experimentat)
..bbooonnn..si ma rog de toate secretarele alea toate cica NU SE POATE,si nu se poate..si le.am zis dom'le numai azi,vreau o alta parere,numai in cazul asta,numai azi 10 minute,platesc...nu, toate ma intrimit de unde vin,cum e posibil asa ceva????
asa ca..daca vreau si o alta parere trebuie sa astept sa se faca 12 noaptea sau duminica sa ma duc la spital la urgenta.
mi se pare revoltator!!
asa ca...mi.am facut iar termin la tinerelul meu de doctor si nu plec de acolo pana nu.i da tratament copilului,antibiotic ca eu cred ca e grav,sa.l fi auzit cum a facut asta noapte...ingrozitor ce mai.
gata,ma duc sa schimb baiatul,sper sa nu fi fost prea alambicata .

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ancuta, eu ma duc si fara programare si unde am eu chef. Desigur ca daca nu e ceva urgent merg la dr. meu si cu programare, dar daca e urgent ma duc unde vad cu ochii. La spital te poti duce la orice ora, eu nu stiu de faza asta ca tb sa fie noapte sau weekend. Iar la dr-ii aia unde ai sunat du-te pur si simplu la usa lor si doar nu te-or da afara.... sau poate??? Nu stiu ce sa zic, aici sunt si multi medici si multi copii, toti sunt aglomerati dar nu am auzit inca sa nu te primeasca daca e urgenta. Si la dr. nostru asteptam daca are urgente multe, nu da pe nimeni pe usa afara. Sa ne tii la curent! Sanatate multa la barbatel!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

nici eu nu inteleg de ce esti obligata sa mergi la un anumit doctor, du-te la cabinet, da-ti cartea de asigurare, te intreaba de daca esti la ei, spusi nu, te trimite la dr. tau, spui nu fiindca nu esti multumita de el, copilul tau e de ceva timp racit, 2 luni, si nu ii da numai picaturi de nas, asa nu mai merge, si trebuie sa te ia, daca nu de bunavoie, de scandal si de impresia care se face fata de alte mamici

@alte cursuri online
1.http://www.deutsch-lernen.com/
2.http://www.deutsch-online.com/modules.php?op=modload&name=News&file=index


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Cristina,uite acu mi.am adus aminte...la secretarele alea care m-au trimis inapoi la doctorul meu..le-.am spus ca de la el vin,ca nu sunt multumita,ca copilul e si mai bolnav si ca vreau doar alta parere,cateva minute,ca-mi cumpar eu medicamentele,nu vreau re
teta...in esenta ca nu sunt multumita de tratamentul actual ...TOATE m.au trimis inapoi la el sa mai vorbesc odata!!!..
adica in tara asta daCA nu.ti place de fata docxtorului nu esti liber sa-l schmbi???ca in romania noastra stiu ca e posibil sa.ti schimbi medicul cand te nemultumeste.










http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput