Haideti sa facem o lista cu medicii in care fiecare dintre voi are incredere. De ce nu? Am vazut ca sunt fete noi care posteaza si cauta un medic bun. Faceti o lista si ele isi pot alege. De ce sa posteze de 10 ori acelasi mesaj?
Iata si lista: localitate maternitate nume dr. user pagina Alexandria Chirea Sorin, voinea, 13,
Pentru cine ajunge la Suceava, eu o recomand calduros pe dr. Angela PACU. Jos palaria!!!
Dana
tinatache
5696 Mesaje
Iasi: dr. Mihaela Grigore
Cristina
anda
1993 Mesaje
Timisoara: dr. C-tin Olaru
Florentina Roman
777 Mesaje
Bucuresti:dr. Iliescu Marian de la sp.Filantropia
sorana
3522 Mesaje
Bucuresti: dr. Octavia Ciurel - Maternitatea Cantacuzino sau CDT Dorobanti
andy
33 Mesaje
Sibiu: Dr. Radu Chicea- numai cuvinte de lauda!!!
BAVOUA IRINA-ELENA
2 Mesaje
Sorana are dreptate. Octavia Ciurel este excelenta! V-o recomand cu mare incredere. Nu ezitati sa mergeti la ea pentru ca puteti gasi ceea ce cautati cu adevarat la un medic. In primul rand, o prietena cu care puteti discuta toate nelamuririle pe care le aveti. Este o dulce si nu in ultimul rand, o profesionista. Ii place ceea ce face si asta se vede. Nu va faceti probleme. Succes! Eu as mai naste din nou pentru ca efectiv mi-a placut sa nasc cu ea.
IRIS
Laura V.
231 Mesaje
O recomand cu caldura pe dna dr. Badea - Sp. Municipal. Am mai scris despre ea si o s-o fac in continuare. Vreti amanunte? Intrebati-ma si va raspund cu placere.
Laura V.
miruna
338 Mesaje
Bacau:Dr Boca Cristina
Miruna si bebe Nicolas Sper sa aveti intotdeauna loc in viata voastra pentru inca un prieten.