Asimilare calciu

Asimilare calciu | Autor: mar_gia

Link direct la acest mesaj

La ultima vizita la medicul la care merg lunar cu Alex la control in Timisoara (a avut ceva probleme la nastere si am preferat sa merg la un specialist in ecografie transfrontanelara) mi s-a spus ca nu asimileaza calciu...desi ia calciu si Vigantol, pediatra i-a prescris imediat dupa nastere... iar acum are 6 luni.M-a speriat mai tare faptul ca mi-a spus ca are splina marita, a vazut la eco abdominal, si nu stie de ce.Trebuie sa mergem luna viitoare pentru alte investigatii.A mai avut cineva o astfel de problema?
Pupic
MarGia si Alex

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celine spune:

Un produs de calitate ce contine Ca natural(extras din coaja de ou) este "Cal-Mag" de la firma GNLD. Contine calciu, magneziu si vitD3 care ajuta la fixarea calciuliu. Il folosesc de un an, pentru mine.Sunt foarte multumita.
Inainte sa-l gasesc, am folosit Ca lactic, Ca efervescent, fixator de calciu sub forma de picaturi(nu-mi aduc aminte denumirea comerciala) toate cu efecte slabe.

Si cum orice lucru bun se gaseste greu, trebuie sa-ti spun ca acest produs nu se gaseste in farmacii ci doar prin distribuitori, asemenea produselor Avon de exemplu. Tot la acesti distribuitori gasesti suplimente nutritionale.
Cauta pe net "GNLD" si vei gasi informatii despre aceste produse.

Numai bine!

Mergi la inceput