Palatul Copiilor

Palatul Copiilor | Autor: michela09

Link direct la acest mesaj

Fetita mea in varsta de 6 ani (pe care ii implineste peste trei saptamani) este indragostita de balet, gimnastica; a urmat cursuri de aikido cateva luni de zile, ii placea f. mult, dar era obositor (cursul avea loc intre orele 20.30 - 22.00)asa ca am renuntat.
Acum caut sa o inscriu undeva la un curs de dans sau balet (pt. balet nu stiu daca nu e prea tarziu), preferabil dupa ora 17.
Am auzit la gradi cativa bunici vorbind despre nepoteii lor care urmeaza diferite cursuri (de ex. engleza, muzica, dans) la Palatul Copiilor. Am incercat sa gasesc ceva informatii, dar nu m-am lamurit prea bine.
Asa ca va intreb pe voi: care este diferenta intre cursurile urmate la Palatul Copiilor si cursurile urmate la alte cluburi particulare? Aveti idee daca pot sa o inscriu in ac. perioada si ce taxe se platesc pt. cursuri?
Multumesc anticipat celor care imi pot da mai multe detalii.
Mihaela




Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Noi frecventam Palatul Copiilor, numai ca nu in Bucuresti.
Ceea ce stiu este ca programul este ca si cel de la scoala, nicidecum seara. Cursurile pornesc dimineata si se sfarsesc cel mai tarziu la 16:30-17:00. Nu stiu sa fie vreun curs facut mai tarziu. In general ceea ce se face in privinta baletului/gimnasticii nu tine de performanta ci mai mult de regulile de baza. Daca se detaseaza vreun copil din punct de vedere al performantei atunci acesta este instruit separat.
Nu costa niciun ban pentru ca si Palatul Copiilor tine de Inspectoratul Scolar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michela09 spune:

Presupun ca si aici in Bucuresti Palatul Copiilor functioneaza dupa un program asemanator. Trebuie sa ajung pana acolo intr-o zi sa vad cum se procedeaza cu inscrierile si poate ma descurc cumva si cu programul. Merci, liliac1

Mihaela

Mergi la inceput