FOND DE TEN ILUMINANT

FOND DE TEN ILUMINANT | Autor: Bratu Monica

Link direct la acest mesaj

Va scriu cateva idei poate ma ajutati si pe mine sa descifrez misterul.Citesc si aud tot mai des despre fond de ten iluminant(nu stiu daca pronunt bine).
Va rog poate ma lamuriti si pe mine ce rol are ,ce marca folositi,la ce ajuta si care credeti ca este mai bun si as putea si eu cumpara din comert.
Astept parerile voastre si un sfat legat de marca si tipul pe care ar trebui sa-l aleg.
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Nu stiu daca vorbim exact de acelasi lucru, insa eu am descoperit acum vreu-n an si sunt tare incantata de infrumusetatorul de ten ( embelliseur de teint). Este un fel de fond de ten, insa mult mai leger si transparent, rozaliu si cu niste particule care reflecta lumina. Are ca efect sa unifice tenul si sa il ilumineze, de asta m-am gandit ca poate de asta vorbesti si tu. Eu de ex nu imi dau cu fond de ten dar aceasta solutie imi place tare mult.

Exista la Bourjeois : http://www.beauty-experts.com/htm/produit/produit.asp?id_produit=47247#

Dar el care imi place cel mai mult este cel de la revlon, Revlon Skinlights Face Illuminator: http://www.discountbeautyshop.co.uk/product_images/Large_739.jpg

Bine, stiu ce existo o groaza, de la o groaza de firme, chiar si chanel, insa eu doar pe astea 2 le-am inceercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

eu tocmai azi mi-am luat L'oreal - Infaillible si scrie si pe el ceva de genul asta...
Da o tenta de luminozitate tenului, prin particulele continute, parca straluceste un pic fata de altele pe care le-am testat, mate si mai "dure" un pic, asa mi s-a parut mie..

Mergi la inceput