REGULAMENT...
Regulament!
Intrebari frecvente | Ajutor

Nume utilizator:
Parola:
Retine parola
Vreau sa devin membru! Ai uitat Parola?

Discutam despre: "Scutece ecologice?"Citeste mai jos  
Recomandari:
Ureaza-i bun venit bebelusului tau
Acceseaza si ghidul momentelor magice 
Tu sau copilul tau pe coperta revistei Desprecopii.com!
Fii vedeta coperta revistei noastre! 
Galeria de coperti 

Din bazar.desprecopii.com :

* carucior si landou Inglesina Zippy, 800 RON [Bucuresti]

* Cintar manual Chico, 150 RON [copil]

* Pompa electrica sin NUK, 100 RON [alaptarea]

* frac baieti, 10 RON [constanta]

* Ofer spre inchiriere, 300 RON [Bucuresti, sector3]

Toate forumurile
 Desprecopii.com: liste de discutii
 Parintii intreaba, parintii raspund!
 Scutece ecologice?
 Subiect nou  Subiect inchis
 Versiune pentru imprimanta
Pagina urmatoare
Adauga |
Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator Pagina: din 2

mariana_1976
world citizen

Sweden
acolo la vikingi

1855 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la - 21/07/2008 :  20:47:28 Link direct la acest mesaj  Arata profilul Adauga semn de carte la mesaj Trimite mariana_1976 un Mesaj Privat
As dori sa va intreb ce parere aveti despre acest tip de scutece (cloth diappers) care se spala si se refolosesc si care este experienta voastra cu ele?
Aici de vreo citiva ani aceste scutece din materiale textile diverse sunt folosite de multe mamici si ma intreb daca intr-adevar merita incercate.

Ceea ce am citit in articole despre ele ar fi:
-sunt ecologice (bine dar detergentii folositi la spalarea lor?)
-provoaca mai putin probleme ale pielii decit scutecele "obisnuite" (asa o fi?)
-se economiseste mult preferindu-le pe cele din material textil( probabil daca le fabricam noi acasa, dar eu nu sunt inca lamurita daca nu cumva aceste "economii" sunt mult mai putin semnificative cind pun la socoteala energia elecrica si apa folosita de masina de spalat)
-copiii care le poarta se obisnuiesc mai repede la olita

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus, Magda si Mena

Ramona J
membru de baza

Jurnal

USA

10327 Mesaje
14 Prieten(i)

Trimis la: - 21/07/2008 :  21:17:13 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Ramona J un Mesaj Privat
Eu n-am folosit asemenea scutece, dar pe aici sint destul de populare. O mamica de pe forumul local zicea ca a cheltuit $80 pe scutece si a crescut trei copii cu scutecele astea.
Cred ca si daca pui la socoteala apa, curentul si detergentul tot iesi mai bine.

The best thing you can do for your children is to love your wife.
Go to Top of Page

anisiap
membru junior

Jurnal

France
nice

569 Mesaje
1 Prieten(i)

Trimis la: - 21/07/2008 :  21:22:48 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui anisiap  Trimite mesaj yahoo luianisiap Adauga semn de carte la raspuns Trimite anisiap un Mesaj Privat
nasoi ma gandesc cum faci razui kk de pe ei si i pui la spalat faci o gramada zilnica ca eu folosesc vro 7 pe zi? incerc doar sa mi imaginez ca nu o sa cumpar never asa ceva
Go to Top of Page

Ramona J
membru de baza

Jurnal

USA

10327 Mesaje
14 Prieten(i)

Trimis la: - 21/07/2008 :  21:23:54 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Ramona J un Mesaj Privat
Uite aici un site (care vinde scutece ecologice), cu o lista de avantaje.
Pe mine cel mai mult ma sperie treaba cu chimicalele din scutecele "disposable". Am cunoscut copii care au facut reactii alergice urite la unele tipuri de scutece.
Noi am terminat cu scutecele, dar daca ar fi s-o iau de la capat as lua in considerare varianta asta.

Go to Top of Page

mariana_1976
world citizen

Jurnal

Sweden
acolo la vikingi

1855 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 24/07/2008 :  17:05:37 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite mariana_1976 un Mesaj Privat
Ramona, iti multumesc pentru raspuns.
Cred ca voi face o mica testare si in functie de rezultate, ma voi hotari.
Daca cumva mai exista mamici care au experimentat acest tip de scutece, parerile lor sunt binevenite.

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus, Magda si Mena
Go to Top of Page

Ramona J
membru de baza

Jurnal

USA

10327 Mesaje
14 Prieten(i)

Trimis la: - 24/07/2008 :  17:14:56 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Ramona J un Mesaj Privat
Vad ca a scos cineva adresa pe care o pusesem, nu stiu ce problema sa aiba cu ea. In fine, daca vrei o caut si trimit PM.
Mult succes daca te hotarasti sa urmezi calea asta.

Go to Top of Page
Produse din Bazarul Desprecopii

musetto
wild, wonderful

Jurnal

USA

1044 Mesaje
1 Prieten(i)

Trimis la: - 24/07/2008 :  17:31:40 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns
Uite aici un loc de discutii (in engleza) pe tema asta, unde gasesti tutoriale, experiente, etc. O sa iti trimit adresa si pe pm, in caz ca o cenzureaza careva.

Mi-ar fi placut si mie, dar fetita mea merge la daycare si nu cred ca pot sa le conving pe educatoare sa le foloseasca. In plus Sonia e foarte nerabdatoare, abia sta sa ii pun si un diaper obisnuit, cand ajung la incheiatul de body deja e in istericale, asa ca nici nu vreau sa imi imaginez cum ar fi sa incerc sa folosesc un cloth diaper.
Dar fiecare copil e diferit, asa ca e foarte posibil ca tu sa nu ai asemenea probleme. Iar la bani am inteles ca merita...

Go to Top of Page

carmen77
Mami de Matei si Marc

Donator desprecopii.com
Jurnal

Romania
TIMISOARA

2540 Mesaje
3 Prieten(i)

Trimis la: - 24/07/2008 :  18:03:59 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui carmen77  Trimite mesaj yahoo luicarmen77 Adauga semn de carte la raspuns Trimite carmen77 un Mesaj Privat
Am eu o prietena care a folosit la baietelul ei intre 2 luni si 5 luni si e f multumita de ele. INSA, financiar vorbind, ma indoiesc sa salvezi ceva ... aici in Canada un scutec din panza e in jur de 20 cad ... unul de calitate, la care mai pun insert-urile, care ies in jur de 30 centi pe bucata ... deci unde e economia??? Eu am socotit si imi iese pampersul la 28 centi pe bucata, deci mai ieftin decat inserturile numai, fara sa socotim scutecele in sine ... si iti trebuie macar vreo 7 bucati. Plus ca la cateva luni tre sa le schimbi, ca vin pe dimensiuni diferite, adica small, medium si large ... cand tragi linia cred ca iesi sincer mult mai scump. In final nu e vorba de bani, ci de faptul ca mai scutesti planeta de putina poluare, cred. INSA, cata vreme copilului meu ii merge bine cu pampersul clasic, eu zic ... merg inainte cu el. Mai am un baietel de 4 ani, si ma gandesc cat timp mi-ar manca spalatul, uscatul de scutece refolosibile, si atunci nu ma mai tenteaza. A ... si nici nu am socotit detergentul si curentul ca sa le speli ... deci din nou: unde e economia?

Strumfii mei

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Go to Top of Page

ciuf
Penduland intre doua lumi

Donator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator pentru diana
Jurnal

USA
Colorado Springs

4171 Mesaje
4 Prieten(i)

Trimis la: - 24/07/2008 :  20:24:57 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiciuf Adauga semn de carte la raspuns Trimite ciuf un Mesaj Privat
Mariana, vecina mea a folosit la ambele fetite scutece din carpa. Pentru ea a fost foarte economicos sa le foloseasca pe astea. Spunea ca are un spray special cu care indeparteaza caca de pe scutec si le spala o data la doua zile. Are pe trei dimensiuni: small, medium si large.
Nu stiu cat de avantajos este sa le cumperi doar pentru un copil.
Si spunea ca amandoua fetitele au invatat repede la olica. Cea mica a facut acum doi ani si deja nu mai poarta scutec.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Binecuvantarea

Go to Top of Page

Lorelai
Sef de trib!

Jurnal

Canada
Ottawa

1362 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 24/07/2008 :  21:36:48 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Lorelai un Mesaj Privat
quote:
citat din mesajul lui Ramona J
Pe mine cel mai mult ma sperie treaba cu chimicalele din scutecele "disposable". Am cunoscut copii care au facut reactii alergice urite la unele tipuri de scutece.

la magazinele naturiste se gasesc scutece de unica folosinta facute fara chimicale. hirtia si materialul absorbant nu sint bleached. noi am folosit o perioada si sint mult mai placute la atingere decit Pampers sau Huggies. ale mele s-au iritat la piele de la partea elastica a scutecului, atit la Pampers cit si la Huggies. cu astea "naturale" au fost ok. eu as folosi scutece de pinza data viitoare, daca o fi sa fie.
Go to Top of Page

Ramona J
membru de baza

Jurnal

USA

10327 Mesaje
14 Prieten(i)

Trimis la: - 24/07/2008 :  21:47:36 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Ramona J un Mesaj Privat
Da, am folosit si eu de la Seventh Generation. Sint si mai scumpe decit scutecele obisnuite, decit sa folosesti din astea sigur iesi mai bine cu cele din pinza.
Cu bebe mic le-as folosi pe astea disposable ecologice doar in prima perioada. Atunci esti mai obosita, copilul creste repede si schimba marimea de scutec, plus ca schimbi mai des scutecele. N-as vrea sa spal la scutece in prima luna dupa ce am nascut.

Go to Top of Page
Pagina: din 2 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina urmatoare
 Subiect nou  Subiect inchis
 Versiune pentru imprimanta
Mergi la:
Forumul desprecopii.com © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
Pagina s-a incarcat in 0,28 secunde. (c)

horoscopcopii
Horoscopul copiilor

horoscop 2010
Horoscop 2010

Horoscopul Dragostei

... Alte horoscoape ...

Super album de mirese DC

Sa ne cunoastem
iarna, pe strada noastra (dec 2004)
Comenteaza poza Viziteaza albumul lui aida_o

Album concurs!

Clasament final
 Din bazar.desprecopii.com :

* carucior si landou Inglesina Zippy, 800 RON [Bucuresti]

* Cintar manual Chico, 150 RON [copil]

* Pompa electrica sin NUK, 100 RON [alaptarea]

* frac baieti, 10 RON [constanta]

* Ofer spre inchiriere, 300 RON [Bucuresti, sector3]

DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com