ATENTIE: Despre reclama

ATENTIE: Despre reclama | Autor: dede

Link direct la acest mesaj

Salut.
In urma diferitelor discutii din cadrul acestui forum, am hotarat punerea in aplicare a unor reguli clare in ceea ce priveste reclama mai mult sau mai putin mascata. Precizez ca orice sugestie este bine-venita!
1. Extras din regulament:

Desprecopii.com nu tolereaza reclama pe forum. Tocmai pentru a pastra obiectivitatea discutiilor, mesajele ce au acest scop vor fi sterse fara preaviz iar utilizatorii care nu respecta aceasta regula vor fi sanctionati.

As vrea sa adaug doar ca voi incerca sa fiu obiectiv in ceea ce priveste termenul de "reclama" - in cazul in care considerati ca am exagerat in stergerea unor linkuri, numere de telefon, adrese ... - nu va sfiiti sa-mi atrageti atentia.
2. In acest moment exista pe forum anumiti utilizatori ce reprezinta interesele directe ale unor gradinite si agentii de baby-sitting. Mesajele lor implica in marea majoritate reclama, mai mult sau mai putin evidenta - pentru buna informare a comunitatii, rog pe acesti utilizatori sa precizeze acest lucru. In caz contrar, voi fi nevoit sa sterg aceste mesaje.
3. Desprecopii este deschis oricarei colaborari in urmatoarele conditii:
- banner contra link : bannerul desprecopii.com va fi afisat pe site-ul respectiv, in schimbul adaugarii linkului la
http://www.desprecopii.com/services.asp?ID=500
- bannere contra suma de bani : pentru informatii, vizitati
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=502
4. Contributia fiecaruia la acest forum este foarte importanta - experienta voastra poate fi de ajutor altora, de aceea va indemn sa o povestiti aici! Chiar daca doua opinii nu converg spre aceeasi concluzie, ele poate vor ajuta la formarea unei imagini de ansamblu.

Multumesc.