Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Fetelor , eu in seara asta iar am ajuns cu Sara la spital. Astazi a mancat groaznic de prost , doar 270 ml. pana la ora 20 . Cand sa-i dau masa de la ora 20 , circ frate...urla pitika de-i iesisera venele la tample , era vanata. Atunci chiar m-am speriat , am zis ca , cine stie...poate are vreo rana in gat sau in gura si eu o ranesc cu biberonul. Mi-am luat sotul de aripa , copilul in brate si-am pornit catre spitalul Victor Gomoiu. Acolo am dat peste o fatuca rezidenta pe care o stiam de cand am fost internata data trecuta. A intors-o pe Sara pe toate partile , s-a uitat in gat , pe limba , a controlat-o la plamani ...nu are nimic. Totusi mi-a recomandat sa raman in spital , pt ca Sara este cam deshidratata si ar vrea sa o puna la o perfuzie , iar maine sa-i faca analize.Ii stia antecedentele cu infectia urinara si s-a temut ca sa nu fie tot asta si acum. Am refuzat internarea , ca eram total nepregatita si se facuse ora 22 , asa ca am venit acasa. Cum am ajuns , Sara mi-a mancat 150 ml. ...apoi i-am dat ceai cu saruri pentru hidratare si , in noaptea asta , am de gand sa-i mai dau trezirea de 2 ori sa manance. Maine vad cum se mai prezinta si , daca tot nu mananca , ne internam , n-avem ce face. Oricum , maine dimineata vreau sa-i iau o proba de urina sa-i fac un sumar si o urocultura.
Cam astea fura ispravile noastre in seara asta !
Pupici si noapte buna

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta



of mai gata nu scapati bine de una ca dati de alta...ma rog la Dumnezeu pt voi sa fie totul bine... fetele

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare


In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

GATTA am fost azi s-o cantaresc pe Saara pentru ca nici ea nu mananca asa bine..dovada e ca aluat 130g in 2 saptamani. Asistenta asta, alta decat a mea mia spus, din experienta altor mame, s-o alaptez cand este adormita...adica, dupa ce doarme ziua pe balcon, o iau in brate, si N-O MAI DEZBRAC..CA SA SE TREZEACA COMPLET...si o pun direct la san! Am incercat astazi si a a fost mai bine, si mi-a mai zis sa incerc s-o alaptez ziua intr-o camera mai intunecata..ca sa n-o mai distraga alte lucruri, pentru ca bebelusii au devenit acum curiosi,vor sa vada ei tot ce se intampla in jurul lor. Eu cateodata cand e foarte agitata si nu vrea in niciun chip sa manace, ii bag suzeta in gurita si dupa un minut ii scot suzeta si-i bag sinul..tot mai ia ceva. Asta pentru ca Saara mananca bine noaptea, dar nu si ziua.AAA..si mi-a mai zis sa-i dau papa la 3 ore...bine, si mai dev reme daca cere..dar sa o las pana i se face foame...pentru ca eu inainte ii dadeam la 2 ore. Azi noapte s-a trezit din 3 in 3 ore sa manace si m-am bucurat tare pentru ca udat scutecele la fel ca in vremurile ei bune. Sper din tot sufletul sa-ti fie de folos sfaturile ei. Bafta multa!
Saara a mai crescut in lungime 1 cm in 2 saptamani, deci are 61 acum...sper sa-si revina cu mancatul, ca de nu, la 4 luni si jumatate incep diversificarea!

Am fost la cmparaturi , dar nu mi-am luat mie nimic..pentru ca pantofii care-i vazusem eu pe internet nu aratau asa bine in realitate, iar sandalele nu le aveau. In schimb i-am mai luat Saarei niste pantalonasi scurti si pijamale pentru vara.

Va

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oita spune:

nu stiu daca o sa apara si acest mesaj al meu,dar,gattasalvaje,vreau sa stii ca o sa ma rog pentru fetita ta sa fie sanatoasa si sa primeasca la botez un ingeras bun si puternic,s-o ajute sa treaca peste toate incercarile astea,si pe ea,dar si pe tine.

Va doresc numai bine si multa putere!Sa fiti sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Mi-a fost dor de voi din nou...se pare ca reusesc in cel mai bun caz sa citesc cate ceva , de scris...nu prea-mi mai ramane timp...

Ginette - si eu ca si tine tot pe la medici, eco - ortoped - eco si maine mai merg la unul sa fiu sigura. Azi mi-a zis dr la eco ca n-are nici o pb, ca unghiurile sunt ok si nucleii sunt vizibili bine, dar pt linistea mea sufleteasca sa o mai tin cu 2 pampersi pana la 4,5 luni, iar apoi sa fac inca un control ortopedic.

Veronicka si Ereena - se pare ca facem clubul celor cu "cusatura" defecta. Eu sunt cea de care zicea Virgo ca a fost la desfacut si resuturat , iar acum se desface din nou dupa ce parea totul bine. Asa a inceput si la mine la 8 sapt de la nastere cu o basicutza rozulie , usor dureroasa dupa care s-a spart si in locul ei a ramas o gaura...care s-a marit si treptat din aproape in aproape s-a desfacut jumate din cusatura. M-a cauterizat de vreo 3 ori, fara folos...m-au anesteziat, recusut...apoi a reinceput distractia - stat pe o buca, in picioare, etc iar acum ma aflu din nou la punctul de plecare....fara sfortari si factori mecanici
Sper sa se incheie odata cu succes operatiunea cusaturanu stiu cum...imi da prin cap sa merg la vreo clinica de chirurgie estetica, poate aia or fi avand fire mai hipoalergene...

Irinouka - mai sa stii ca eu asa am patit cu Ana pana spre 2 ani si era de la dermatita atopica - la incheieturi si plicile de la gat, sub brat - pete rosii, lucioase de-a dreptul...cand se faceau mult prea rosii - tratament si mancam...vai de capul meu - la noi avea mare legatura cu proteina din laptele de vaca...Pup fata de incurajare!!! poate la voi n-are legatura.

Lala - foarte frumos creste Bia Felicitari!

Vreau sa va spun ca am vazut o tona de poze frumoase - nu nominalizez sa nu uit pe cineva, ca-s prea lenesa sa notez...si jur ca avem copilasi MINUNATI!!!!!!!!!!

Am pus si eu poze noi cu Ana si Stefi :)

si sper sa apuc sa mai scriu mai des



Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Gatta - sorry de peripetii, sper sa nu aiba nimic micuta Sara ...ufff cat stres:(

Stancutzo - si mersi de strigare

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Gatta sper din tot sufletul sa nu fie nimic si sa te fi ingrijorat tu degeaba. Pupici.
Natalia ai doua minunatii de fete, sa-ti traiasca. Imi pare rau ca ai probleme, poate reusesti sa gasesti pe cineva care sa stie ce face(stiu cat e de greu, eu inca nu sunt convinsa ca totul e la locul lui la mine desi medicul a zis ca din punctul lui de vedere e ok).

Eliza
Emma(19.02.2008)
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Simona-Gata, imi pare rau ca treci prin momentele astea de stres maxim; o sa fie bine Sara

NataliaS, nici nu stiu ce sa fac; dak ii pun 2 pampersi, o apuca nebunia ca nu mai poate sa-si aduca piciorul, unul peste altul si sa se intoarca. O sa mai incerc azi, sa vad dak "accepta".

CameliaH, din fericire la mine nu este o pb grava, de fapt nu e nici-o problema - de-aia stau pe ganduri dak sa ma duc sau nu la el (la Burnei).

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

venisem cu o veste buna dar dupa ce am citit de saratel de gatta .....uffffff.......multi pupici dulci pt fete ,sper sa fie doar cateva zile proaste ale iubitei mici, nimik altceva

natalia ,de cand ne-ai spus de displazia de sold a piticei ,ma tot uit la cutele lui matei .pe 24 ajung la pediatra sa vad ce zice,nu sunt fix in acelasi loc ,pe un picior sunt cu 1/2 cm mai sus ,dar citeam tot pr forum ca importante ar fi cele de la funduletz si imediat sub funduletz iar la el alea sunt bine. sper sa nu fie nimik , el e si mai grasun putin ,poate ma insel.Doamne ajuta sa nu fie nimik nici la tiza mea .
iar cu cusatura, acum chiar m-am speriat de tot. ma tot uit la nenorocirea aia de basica cum creste, dar pe mine nu ma doare. si din ce am vazut eu aseara cred ca mai apar doua....

vestea buna era ca matei dupa 2 nopti in care m-a innebunit cu nesomnul, aseara s-a spalat de toate pacatele, a dormit pana la 4,30 apoi la 6,30 l-am rugat pe sot sa il puna in pat langa mine inainte sa plece si a chitait putin la un moment dat stiu ca i-am varat tzitzi in gura si a dormit pana la 7,45 .cred ca mai dormea dar a venit laptic inapoi si s-a inecat.Doamne ajuta la cat mai multe nopti asa, sper sa nu fi fost doar o intamplare

va pup


Irina de Matei

1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
haideti la cafea ( nu gasesc mogaldeata cu ceasca de cafea!)
La noi ploua, Benji e treaz de 30 min, a papat si acum se uita pe geam afara....
Gatta,
imi pare rau de Sara. Chiar cred dr ca ii merge asa rau? Poate ea e o finuta, nu mananca ca altii dar asimileaza si creste totusi frumos. Eu aveam o colega in liceu manca (ca trebuia sa manance altfel i se facea rau) din 3 in 3 h, aproape ca bebeii, cate ceva dar avea masuri de Kate Moss. Stau sa ma gandesc cum facea ca bebe: ei, la ea era probabil invers, manca de usca biberoanele dar nu se depunea probabil....
Alina023,
si eu am citit ieri pe net mai in detaliu despre osteopati si osteopatie. Eu pe wikipedia, tu poate gasesti un articol bun pe google.
Ideea e ca e o metoda "medicala" alternativa de tratament si diagnostic care se bazeaza pe faptul ca diverse dereglari si limitari de miscare in fascii si incheieturi sunt in relatie cu tulburari in alte organe si regiuni ale corpului. (traducerea mea din germana de pe wikipedia la definitia osteopatiei ) Corpul e o unitate si ca atare dereglari in aparatul locomotor se pot transmite si altor zone. Still -fondatorul osteopatiei- considera artera de importanta vitala, corpul este o unitate si se poate autoregla. Osificarea arterelor, blocarea articulatiilor si a muschilor pot afecta prin sistemul circulator si limfatic intregul organism. Pe scurt cred ca in popor e cel care "trage de oase" precis ai auzit de asa ceva pe la tara, la bunici....
Tati ieri m-a terminat. Vine de la lucru, sta pe comp pana la film la 20:00 si apoi se uita la tv cu Benji in brate. Sigur ca incepem sa ne jucam cu el.(Tati e inca putin gelos, ce bine reactioneaza la mine Benji, rade imediat) Si numai ce spune: "Cred ca putem exclude faptul ca Benji e autist! Comunica f bine cu mediul inconjuratoir!" Cred ca a citit prea multe in articolul ala ce ni l-a trimis ieri pe mail. Apoi azi noapte pe la trei, deodata ma ia in brate, ma strange tare, imi da drumul si aprinde lampa de veghe cautandu-l pe Benji la noi in pat. Bine ca nu era acolo ci in leagan! Tati visase ceva legat de Benji, a zis ca nu e de rau dar l-a impresionat. Astept sa se trezeasca sa imi pove daca isi mai aduce aminte. HUH!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hm, nu face nimeni capitol nou, please? Eu nu stiu cum....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput