Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Ereena pupici si multumim mult ca ai gasit timp sa ne adaugi si pe noi in album.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Ginette, eu am fost la Burnei acu sase ani cu Maria ca avut diplazie de sold si am tinut-o cu ham, exact ca fetita irlandezei. Si sa stii ca este exact asa de bun pe cat se spune. Este el f aglomerat dar are ochiul f bine format. Eu am fost la vreo cinci dr cu Maria si unii imi spuneau ca are, altii ca nu are. El s-a uitat 3 minute pe radiografie si a zis ca are. Dar este dificil de discutat cu el, mai ales la cazurile astea, considerate usoare. Eu am fost apoi la un dr la Spitalul Foisor Cristea sau Cristescu, nu mai tin minte, care i-a facut ecografie si a masurat cu raportorul si cu rigla si care a confirmat diagnosticul lui Burnei si i-a dat sa poarte ham. Am facut control o data la 2 saptamani si dupa vreo 2-3 luni soldul s-a asezat bine si am scapat de ham.

Si ca sa inchei tot cu Burnei asta cu displazia nu a fost singura data cand am fost la el. Tot cu Maria am avut probleme ca a luat un microb in maternitate si a facut o infectie foarte puternica la picior. Si atunci a pus diagnostic corect si a dat tratament la fel si copilul s-a vindecat. Deci dr e f bun dar pentru cazurile usoare eu nu il recomand pentru ca f aglomerat si nu are rabdare sa explice, nu prea tolereaza mamicile panicate si nici foarte amabil nu e. In schimb Doamne fereste daca e vreo chestie grava este ortopedul indicat, iar atunci nici nu conteaza nimic altceva decat sa-ti stii copilul pe maini bune.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

quote:
Originally posted by alina023

Irinuk si Gatta, fiti fericite! Eu as vrea ca al meu sa aiba si el vreo pasiune sportiva mai activa. El aste antifotbal in schimb prefera pescuitul. Eu ma gandesc serios sa merg eu cu Luca pe stadion. Ca mie-mi place!

Miri, Ceska, spuneti-mi si mie ce este acela osteopat si ce face mai exact. Si explicati-mi si cum e cu nascutul...pliiiizzzzzzzzzz!!!

Legat de reflux si Gaviscon...ori Ana e incapatanata la maxim, ori e normal...nu stiu. Dar ea varsa chiar si dupa ce ii dau Gaviscon...si varsa laptele sub forma de gel...daca ati mai pomenit asa ceva . Nici nu stiu ce sa fac.... Sa ii dau in continuare Gaviscon? Miri????????

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei



Din pacate nici eu nu vad nici o imbunatatire ...sa vedem ce zice si Miri...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

veronicka, imi pare rau ca nu este totul ok , sper sa treaca repede si usor. imi poti da detalii despre ce este acest granulom?eu vreau sa merg la un alt ginecolog decat cel cu care am nascut ,cat mai repede,pt ca pe partea cusuta in interior la nastere a aparut ca o basica rozalie care pare sa creasca si nu cred ca e tocmai normal.
pupici

Irina de Matei

1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by Ereena

veronicka, imi pare rau ca nu este totul ok , sper sa treaca repede si usor. imi poti da detalii despre ce este acest granulom?eu vreau sa merg la un alt ginecolog decat cel cu care am nascut ,cat mai repede,pt ca pe partea cusuta in interior la nastere a aparut ca o basica rozalie care pare sa creasca si nu cred ca e tocmai normal.
pupici

Irina de Matei

1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE








si ca sa ajung la un alt medic am nevoie de recomandari . asa ca va rog frumos sa imi spuneti un medic in care aveti incredere la care pot ajunge cat mai repede
multumesc

Irina de Matei

1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Mi-a placut mult, mai ales ca am inteles tot! Oricum, e o frumoasa, si se alatura fetitelor cu parul lung - Ileana si Sofia.

Vino mai des pe la noi!

quote:
Originally posted by Nour

[b][purple]Si noi pe aici... va mai amintiti de noi?!?!

Am crescut maricele avem 2 luni jumatate si pe zi ce trece ne dacem mai frumoase. Pun niste pozici sa ne vedeti si un filmuletz cand vorbeste ea cu mami.

http://i34.photobucket.com/albums/d147/nour_abdullah/DSC02047.jpg
http://i34.photobucket.com/albums/d147/nour_abdullah/albinutzaa.jpg
http://s34.photobucket.com/albums/d147/nour_abdullah/?action=view¤t=MOV02058.flv





Multumim mult de aprecieri fetelor. Imi vine sa o mananc, as tocia-o din pupat. Si din atata dragoste am facut-o o rasfatata de nu sta jos nici daca o pui pe puf. Cum atinge cu funduletzul patul cum porneste alarma. Asta e... acush mi-am luat lectia.

DARENE drum bun si sanatate multa socrului. Sa dea Dumnezeu sa il vada pe Khaled si la nunta.

Si noi plecam pe 15 mai in Romania. Am niste emotii pt drum pt ca nu avem zbor direct si e cu escala in Istanbul. 4 ore pana acolo si o ora de acolo la bucuresti. Nasol... ca Lulua nu vrea sa ia deloc biberonul si nici suzeta. La inceput mi-a fost frica sa ii dau sa manance cu biberonul ca sa nu imi refuze sanul si acum nici ca il ia, nici daca pun laptele meu...


Cat despre colici... ce sa va zic. Noi in prima luna am crezut ca ne dam demisia... plangea bebika cu program... de la 6 pana la 2 noaptea incontinuu... cu pauza de jumatate de ora la baitza. Cum o bagam in apa cum tacea, cum o scoteam incepea petrecerea. I-am dat dysflatil, infacol, si ina niste picaturi... pana am descoperit GRIPE WATER. Eu una il recomand... imediat cum i-am dat nu a mai plans deloc si ce mai concerte se dadeau la funduletzul ei. Cateodata ma trezeam din somn seara ca tragea niste basinutze de nu stiam daca e ea sau sotul :)))))) Si Dimineata cum o lasam fara pampers incepea artileria.. Vi-l recomand!

Gata fug la somn acush... cu gainile odata

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multumim fetelor care ne-au laudat pt greutate....am zis la toata lumea si mi-e mi-o spun de zeci de ori zilnic...copilul meu e o extraminune...si nu pt ca e al meu,ci pt ca a trecut prin ce a trecut...si a ajuns unde e...
Mitshule pe unde esti?
LaLa D tu cum ai facut trecerea la milulumil 2?noua doc ne-a recomandat sa le amestecam mai intai...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare


In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Nour ce ma bucur ca ai scris! Chiar m-am gandit la tine, ca nici pe mess nu te-am mai vazut. Pup Lulua frumoasa si pe mamica ei!

Am si eu o intrebare, mamicilor care ati nascut in februrie, ati primit alocatia? Io tot astept sa intre in cont dar vad ca degeaba. Unde ar trebui sa sun sa aflu ce s-a intamplat?

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Multumim fetelor care au intrebat de noi: Cati, Eliza,Alina,Stancutza.

Suntem bine.
Am pus poze noi la semnatura,la linkul "Poze Andrew" incepand de la pagina 7 .

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem


Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)


Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Fetelor , eu in seara asta iar am ajuns cu Sara la spital. Astazi a mancat groaznic de prost , doar 270 ml. pana la ora 20 . Cand sa-i dau masa de la ora 20 , circ frate...urla pitika de-i iesisera venele la tample , era vanata. Atunci chiar m-am speriat , am zis ca , cine stie...poate are vreo rana in gat sau in gura si eu o ranesc cu biberonul. Mi-am luat sotul de aripa , copilul in brate si-am pornit catre spitalul Victor Gomoiu. Acolo am dat peste o fatuca rezidenta pe care o stiam de cand am fost internata data trecuta. A intors-o pe Sara pe toate partile , s-a uitat in gat , pe limba , a controlat-o la plamani ...nu are nimic. Totusi mi-a recomandat sa raman in spital , pt ca Sara este cam deshidratata si ar vrea sa o puna la o perfuzie , iar maine sa-i faca analize.Ii stia antecedentele cu infectia urinara si s-a temut ca sa nu fie tot asta si acum. Am refuzat internarea , ca eram total nepregatita si se facuse ora 22 , asa ca am venit acasa. Cum am ajuns , Sara mi-a mancat 150 ml. ...apoi i-am dat ceai cu saruri pentru hidratare si , in noaptea asta , am de gand sa-i mai dau trezirea de 2 ori sa manance. Maine vad cum se mai prezinta si , daca tot nu mananca , ne internam , n-avem ce face. Oricum , maine dimineata vreau sa-i iau o proba de urina sa-i fac un sumar si o urocultura.
Cam astea fura ispravile noastre in seara asta !
Pupici si noapte buna

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput