Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, mamici si pitici,

Scrisesem un ditamai mesajul acum 2 zile cu impresiile noastre de vacanta, dar tocmai atunci s-a dereglat PC-ul sora-mii si nu am mai putut trimite.

Asadar, suntem in vacanta in Ro de pe 20 iulie deja si mai stam pana joia viitoare. Am fost la ai mei in Maramures (Sighet) si am vizitat si diverse obiective turistice din zona,am petrecut cu rudele si prietenii, apoi am plecat spre Cluj la sora si la fratele meu, am vizitat o prietena buna si am iesit si la shopping, ocazie cu care m-am speriat putin de preturile afisate...mai ales gandindu-ma la posibilitatea de cumparare a romanului de rand. Avem poze superbe, dar o sa le pun weekendul viitor cand ajung acasa. Alma e super rasfatata si e in culmea fericirii ca petrece atata timp cu noi si se joaca cu copiii prietenelor mele.

Ieri dupa-amiaza am ajuns la Blaj, la o prietena buna din studentie si ne-am depanat toate amintirile pe o terasa la un pahar de vin rosu, timp in care taticii (respectiv sotii nostri) au avut grija de prichindeii nostri care se zbenguiau si alergau prin curtea terasei respective. S-a facut ora 1.30 noaptea cand am catadicsit sa ne oprim din taclale si sa mergem la culcare. Normal ca ne-a fost mai greu sa ne trezim azi dimineata. Dupa o ceasca buna de cafea o sa ne pornim insa spre Alba Iulia.

Pupici tuturor si numai bine!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am pus si eu cateva poze la albumul "mai" link-ul de la semnatura.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 15+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Dragele mele,
Va pupacesc si ne scuzam ca am lipsit atata timp total nemotivat. Nici nu stiu cand a trecut o luna jumate de la nastere, am avut si botezul duminica trecuta si acum incepoem sa ne potolim putin. Crestem mari taras-grapis si ne bucuramm ca e vara si ne putem plimbari mult. Iar Raluca nu da semne de gelozie, e ceva mai obraznicuta si mai lipicioasa cu mine dar in rest isi iubeste muuult fratiorul... Avem si poze aici,in albumul 1.

Trebuie sa mai citesc din urma ca sa recuperez din vesti... Raluca ti-am vazut mandretea de tititza, tu arati atat de bine, cred ca am dublu greutatea ta acum, iar Ioana e o frumoasa ca de obicei.

Cum va mai simtiti burticilor? Greturi minuni cred ca au trecut deja, iar Ana - parca in curand trebuia sa nasti nu?? Va pupacesc petoate!

Danyce ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa in Romania si ca nu ati prins chiar perioada inundatiilor...

Va pup inca o data pe toti si sper sa raman pe receptie!!!


Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

ANA FELICITAAAAAAAARI!!!!!!!
Sa-ti fie voinicelul sanatos si la fel de mancacios sid e frumos ca si Stefanut!

Dragul de Stefan, cum spune el c-o sa-l iubeasca pe bebe mic... eu am noroc ca Raluca se comporta bine, ofi si instinctul matern la fetite nu stiu... Noi am incercat sa o bagam mai multicel in seama, i-am mai luat jucarelediverse, cu tot greulm-am mai jucat cu ea cand bebe dormea dar e tare greu fiindca simt mereu ca dorm pemine si in casa nici treburile nu se fac singure, oricat ajutor ai avea din partea sotului... Nu a stat deloc la buni cand s-a nascut Daniel deacat o noapte si inca doua pe parcursul lunii si a parut ca se impaca cu situatia mai bine de cand am inceput sa iesim in parc si copiii veneau sa se uite la carucior, deh ei nu aveau bebe si ea da. Acum avem un fel de coalitie, el e "bebele nostru" si trebuie sa-l crestem mare ca sa ne putem juca cu el. Sa speram ca tine minunea... In rest nu stiu ce are dar e intr-o lunga perioada de "nu vreau", am aplicat si metoda cu o sirena de hartie lipita pe usa si desenat pecoad ei floricele in caz de faptebune si rechini urati la prostioare - dar nu prea functioneaza. Si la felo sa-i facem cica si fratiorului mic, o masina care va merge prin noste gropiin caz ca plangemult.Nu prea stiu cum sa mai procedez insa sper ca se va cuminti...
Gata s-a dus pauza mea, vpup si Ana-refacere rapida si baieti cumiiiiiiiiinti!!!


Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Andreea frumoase poze, piticul e un scump si Uca domnisoara mare si frumoasa.

Am pus si eu poze de la mare.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 16+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Raluca multumim, tare frumoase sunteti si voi, iar Ioana se inalta parca pe zi ce trece... fericit tre' sa fie bebele acela de jucarie ca mereu e strans in brate de printesa . Tu cum te mai simti?

Ma bucur ca e liniste pe-aici, inseamna ca fiecare e prin vacante insorite


Pogonici mic
Gogoasa
poze1,poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

salutare fetele,

nici nu stiu cu ce sa incep
am fost la mare la bulgari, am venit mai devreme cu 3 zile, ca am avut contractii si pierdeam ceva gelatinos am crezut ca dopul. am stat intai la bulgari in spital cateva ore la perfuzii apoi noaptea cand am ajuns direct la spital m-au internat, la Giulesti.
si de atunci stau in pat mai exact de pe 13 iulie, mai putin ca ma duc la dr, mai in parc cateva min pe jos cu Ilinca.
Ieri am fost la morfologie la Iosup, bebe e foarte bine, maricel, creste frumos.
io nu asa bine mi-a zis ca sunt foarte deshidratata, colul scurt, deci stam in pat pana la nastere si 3 l de apa pe zi.
Luni ma duc si la dr meu, la control sa vedem ce zice si el.
Ilincuta e bine, o ia soacra mea dimineata si dupa masa o luam noi de acolo, doarme acolo si papa.

pe 13 septembrie cununam si ma gandes cu groaza va spun sincer la ziua aia, ca tre sa stau in picioare atat si caldura si toate cele.
nu am cumparat nimic, dar nimic, nici nu stiu cand vom incepe sa umblam.

Ilinca nu prea mananca, ai vostri cum sunt?
bbelusul 2 va fi baietel, confirmat ieri de Iosup, probabil Filip Daniel ii vom pune numele.
va pup ca stau in pat cu laptopul in poala si nu stau bine
mai intru pupici

Mada 20+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna fetelor,

Mada, sa stai cuminte, stiu ca e naspa sa stai asa mult in pat, asa am stat eu cand cu Ilinca, in pat din luna a 5-a....Cat e de lung colul tau? Cum ai ajuns la Iosup? Eu am avut programari la el, la CMU, dar le-a anulat pe toate:(( De-abia in octombrie am mai prins un loc la el....


Noi ne-am intors zilele trecute din concediu, ILinca e in verva, peste 2 zile pleaca din nou, de data asta 3 sapt, cu mama....Asa ca o sa ma odihnesc si io un pic, in concediu a fost minunat dar cam obositor. Si eu am tot avut contractii, m-am cam speriat, am fost la eco si e colul nici scurt nici lung, cat sa ma ingrijoreze....Ar trebui sa stau in pat, dar nu prea imi da mana, as prefera sa imi pastrez zilele de concediu pt dupa nastere...

Ce ma bucur pt mamicile care asteapta acum un baietel...la noi in burtica e tot fetita si de data asta....tare as fi vrut sa avem si noi baietel....dar asta e, sanatoasa sa fie, ca de iubit avem de unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Mada felicitari pentru baietel! Ai reusit deci sa faci pereche! Imi pare rau ca tie iti e rau si ca trebuie sa stai in pat. Poate totusi se mai lungeste colul daca stai linistita si reusesti sa iti reiei activitatile.

Eu sunt OK, ma simt cu mult mai bine decat la sarcina cu Ioana. Caldura asta ma innebuneste dar in rest nu ma plang de nimic. Nu stim inca ce e bebe, de abia pe 10 septembrie am eco morfologica si poate atunci aflam, daca nu mai e asa rusinos. Am primit si rezultatele la triplu test, care ma cam stresau, dar e OK.

Ioana e la Targu Jiu cu ai mei de 2 saptamani, mi-e dor de ea de mor. Weekendul trecut am fost la ea dar mi-a fost tare rau pe drum, asa ca saptamana asta nu am mai fost. Il numeste pe bebe "bebelasul ala" si se intereseaza din cand in cand de el la genul "mami, mai ai bebelasul ala?"

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Mada felicitari pt baietel, regret ca nu esti chiar ok cu sarcina, dar iti tin pumnii sa o duci cu bine pana la capat.

Noi suntem bine tot in nunti ,luat din mot si altele ca ne-am si saturat, parca nu ne mai ajunge timpul si pt noi. Didi e din ce mai obraznicutza,o mai si incaseaza de la mine da degeaba , nu sta nici un pic si nu mai am cei face. Suntem f bucurosi ca munca noastra e apreciata si am iesit printre cele mai mari firme din domeniul nostru pe anul trecut , speram si pe anul asta,chiar daca ne-am indreptat atentia si spre altceva, muncim mult dar cu folos si chiar aici la P Neamt am timp de DiDi si e pe maini bune.


Am pus cateva poze cu noi Aici Vara 2008



Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput